- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabcsizz
őstag
válasz
gyarmatinic #9874 üzenetére
Csak egy kicsit..
-
csipszikutya
senior tag
válasz
gyarmatinic #9732 üzenetére
Csak 3%-ot?? Tedd össze a két kezed.
3 napja csináltam egy swypet, utána fogta magát és letöltött mindent ami rajta volt playröl. Most azt tudom mondani, hogy fel kellett tennem töltőre, mert 7%ra merült, 3 nap alatt. Wifi/4g folyamat ON, de alig használtam.
És végre tud aludni a telefon, el sem hiszem...
Lehet rá is rántok örömömben... -
Anonymus95
senior tag
válasz
Szerintem 3% még elfogadható érték, bár nekem csak 1 esetleg ritkán 2%-ot szokott merülni, ezért válaszolok és próbálok lae ötletet adni.
Ha rossz alvó vagy és sűrűn nézed az órát a telón, lehet sztem 3 % is, de ne ezt vegyük alapul.
Van hogy a play szolgáltatások esetleg nem túl jó frissítést kap ami jobban meríti a telót.. Máskor meg kicsit odanéznek az appra és optimalizáltabb verziót adnak ki amitől jobban bírja..(Tapasztalat. Egyszer teszteltem a régebbi telómon. Semmit nem változtattam a telón, még is változó volt a merülése. A play értesítés nélkül frissül, így nem tudod hogy új verziót kapott.)Mobilhálózat típusa 2G?? Érdemes átállítani 3/4G-ről 2-re mert az pont ennyivel jobban meríthet hiába nem használod..magát a hálózatot használja. És jobban fogyaszt. Ha mobilnetről vagy és kell a nagyobb sebesség.. Addig feltudsz kapcsolni.. Kapcsoló panelen hosszan nyomod a mobilnetet és itt is van..szal nem macera.
Nézd meg az akkunál hogy mi az ami ébren tartja vagy meríti a telefont. -
migabi24
nagyúr
válasz
Sokan örülnének ha csak 3%-ot merülne egy éjszaka alatt, androidos telefonnál még az se lehetetlen, hogy csutkára merítse
-
Anonymus95
senior tag
válasz
gyarmatinic #9705 üzenetére
Szia!
OTA-n nem igen jön rá frissítés mert szolgáltatói ROM van rajta és köztudott, hogy nem szokták elsietni a dolgot...független romot kell feltenni, de hosszabb procedúra.
B300->B170, a vendor is!!!!! majd hagyd hogy OTA frissüljön B200-ra ->B370->és megint OTA-n B382
A letöltési linkek: [link]
Előtte nézd meg, hogy független-e a készülék. Összefoglalóban megtalálod azt is és a frissítés menetét is. a 3 gombos módszert ajánlom..az a legegyszerűbb.
Telefon belső vagy SD kártyára csinálsz egy 'dload' nevű mappát, kicsomagolod a letöltött fájlokat és az UPDATE.APP fájlt beilleszted ebbe a mappába. A B170-nél a Vendort is tedd fel!!Független-e a telefon? --> Tárcsázóba írd be jelzett kódokat!
ProjectMenu: *#*#2846579#*#*
Hálózatfüggőség lekérdezése
- 3. Network Information Query
- 2. SIM Lock Info
- Deactive - független
- Active, NW_LOCKED - függőNa..végül mindent összeszedtem neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Gombászkönyvek egyben
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest