-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigga
aktív tag
Tudom, más témában vagytok, de érdekelne, ki milyen képarányban fényképez - 4:3 vagy 16:9 ?
Fotósoknál olvastam, hogy 4:3-as képből lehet 16:9-et, de visszafelé már nem működik, kinek mi a véleménye? Természetesen P8-al. -
bigga
aktív tag
válasz
Anonymus95 #9763 üzenetére
Az biztos.
Jó kis karácsonyi program volt mozi után.
Köszi a segítséget, mindjárt megcsinálom. -
bigga
aktív tag
válasz
Anonymus95 #9761 üzenetére
Sikerült... Fél órával később, miután írtam.
A lényeg hogy egy jó rollback romot találtam 5.0-ra, majd nagy nehezen felment, és utána ugyanígy nagy nehézségek árán felment a B200. Nagy kő esett le az biztos.
Azóta gyors, leszedte a legújabb 5.0.1-et... Akkor 370-ig stabil? Megpróbálom azt is, csak sorban ahogy írva vagyon. A recovery is a régi persze.
Azért akartam visszamenni, mert gond volt a kamerával, de most független teszek majd. -
bigga
aktív tag
Látom mindenkinek jól telnek az ünnepek, nos én meg összehoztam Bootloop-ra a telót - eddig ilyen még nem fordult elő, de most elért.
Szóval felraktam 5.01.-re a 6.0át, sima helyi frissítéssel, aztán furcsaságokat művelt, szétesett a kép néha a kamerával, vagy menühasználat közben, szoftveres gond.
Gondoltam teszek rá Twrp Recovery-t, aztán flashelek értelmes romot, fel is ment fastbootból flashelve, aztán nem akart belépni.
Nem baj, gondoltam, megvagyok anélkül, meglátjuk. Csak hát a 6.0 (323-as build asszem az a legutólsó hivatalos a gyártó oldalán) meg nem volt ez miatt stabil, fagyott is rendesen. Most meg Bootloop, Huawei, Android feliratig bejön aztán annyi.
Bootlocker nyitva, be lehet lépni, lehet flashelni fastboot-al, de nem tudom melyik firmware-t bontsam ki, hogy jó legyen, ha még van rá esély. Az Xda-n néztem melyiket érdemes, de egyik sem használt. Először természetesen a 6.0 rom .img-it próbáltam de azok se mentek, vagyis mindent felrak szépen, csak nem indul a teló... recovery-t is visszaflasheltem, semmi.
Más menübe nem lép be sajna. Valakinek tippje esetleg? -
bigga
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek megéri még P8-at venni?
Láttam, hogy 6.0-ás droid is van már, ha mókolni kell az se okoz gondot...
Másik alternatíva Samsung A5 (2016), vagy S6 edge lenne, de igazából a hüvely nem tűnik rossznak, sőt kifejezetten tetszik ezért kérdezem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest