- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
downcore
tag
válasz
Szabcsizz #8261 üzenetére
Leallitottam, hogy ne hasznaljon 4G halozatot de a recseges nalam meg mindig jelentkezett... talan kevesebbszer. Szervizbe azert adnam ha esetleg megsem szoftveres lenne a problema hanem esetleg valami kontakt hiba. De akkor este felrakom a 370et tesztelem es ha nem oldja meg akkor szerviz.
Koszonom a valaszt! -
Grecky
senior tag
válasz
Szabcsizz #7997 üzenetére
Frissítettem a témát, lecseréltem az értesítési panel lehúzó gombot is, és pár gyári alkalmazás kinézete is változott, pl videók, jegyzettömb, hicare, stb.
Tegyél / tegyetek egy próbát, innen tölthető ->LINK(#8138) .zSoLTi.
Nálam hibátlan a panoráma készítés, és bt hangerőben sem vettem észre különbséget (hangfalra küldve). -
aytukabozs
addikt
válasz
Szabcsizz #8040 üzenetére
Hello
Reggel nálam is jelezte a frissitést, úgyhogy -mivel új még a telefon, nem laktam túlságosan be- minden mindegy alapon feltoltam.
Elsőre annyi látszik hogy emui 4.0 helyett ez már 4.0.1
Elvileg ez a 'changelog' de az ebben leírt hibákkal én az eddigi ~3 hét használat során nem találkoztam.
(#8035) Grecky
Nem elírás, 4.0.1-az.. -
szakisoft
csendes újonc
válasz
Szabcsizz #8032 üzenetére
Sőt ha postagalambot használ akkor sem... Az a rom egy hulladék sajnos, nem gondolom hogy 2016-ban azon kellene vakarózni hogy mit ne használjak, hogy használni tudjam amim van. Ahogy egy kedves barátom fogalmazott: az a telefon amit a dobozából kivéve, bekapcsolva nem tudok használni, az nem telefon. Ezzel teljesen egyet tudok érteni, mert ha állandóan piszkálni, mókolni kell hogy rendesen működjön, akkor keresek másikat. A B200 teljesen jól működik semmi baj nincs vele. A 321 is relatív stabilan üzemel, de nálam pont duplája volt a fogyasztása. A többiről nincs tapasztalatom, csak amit itt olvasok, de az cseppet sem pozitív.
-
Grecky
senior tag
válasz
Szabcsizz #7997 üzenetére
Igen, a linken már az új van. Végül az időjárás ikont meghagytam a réginek, mert a gyárit leszámítva szerintem még ez a legnormálisabb.
Az állapotsáv lehúzó gomb nálam nincs kirakva, de ha keresel egy olyan témát, amiben van egy odaillő ikon, szivesen frissítem neked.
Itt keresgélhetsz-> EMUI Global G+ -
Grecky
senior tag
válasz
Szabcsizz #7995 üzenetére
Na, ennek örülök.
Frissítettem azóta, pont a nav bár ikonokat jobb felbontásúra cseréltem (nem recés a home), plusz új hátteret raktam be, na meg időjárás és naptár ikonokat cseréltem.
Téma kiválasztás után kell egy újraindítás készüléknek, hogy a nav bart is lecserélje, ezt ne feledjétek. -
forgonati
őstag
válasz
Szabcsizz #7916 üzenetére
Nekem mondjuk a ZUK végképp nem jön be. Egyrészt kamerában visszalépés, másrészt meg az a bazi nagy üres, semmitmondó szürke műanyag hátlap, hát annyira fantáziátlan, hogy az utcán a kavics amit odébb rúgok, az jobban felkelti a figyelmem...
HW-ben sem oly nagy a különbség, a Snap 801 kb. ugyanazon a szinten van, max grafikailag kicsit talán erősebb de nem számottevően.Persze a Cyanogenmod mindenképp előny.
Én csak a Dual SIM hiánya miatt fogok megválni a P8-tól, más bajom nem nagyon van vele. Egy ideig keresgéltem 2 simes verziót belőle, de ebayen ritka nagyon, Kínából meg nem akarok újat rendelni $350-ért, annyit már nekem nem ér meg. Nekem most egy LeTv Le1 Pro van úton, meg egy Oneplus 2. Majd eljátszom velük, összevetem őket kamerában, és majd eldöntöm melyik marad. Nagyon szívom a fogam a nagy méret miatt, nekem a P8 a max. méretben, de sajna ebben a méretben nem sok alternatíva van, hát megpróbálok majd megbékélni az 5,5" mérettel.
-
söncö
tag
-
nemesg86
tag
válasz
Szabcsizz #7508 üzenetére
Nem hinném, hogy a messenger frissítése lenne az oka, ugyanis annó B317en ugyan ez a jelenség volt, visszament B200, ugyan úgy a legfrissebb messenger verzió volt fent és ott meg működött...minden esetre érdekes jelenség...
amúgy meg bárhol máshol működik a dolog csak ennél nem.
-
söncö
tag
válasz
Szabcsizz #7196 üzenetére
Neki kezdtem a témának.
Egy gyári téma az alap. Nevezetesen -> Enyoj Bloom
Alapul vettem egy meglévő ikon készletet. (miui ikonokra hajazó idővel mindegyik sajátra lesz cserélve hogy egyedi legyen ,jelenleg kb 5-6 ikon van benne amiket lecseréltem mert nagyon bénák voltak (play store ,mega upload stb...)!! egy kettő ikon még nem passzol vagy nincs meg ,pótolásra fog kerülni)
Betűtípusnak integrálni fogom a gyárit hogy egy etalon téma legyen amivel mindig vissza lehet állítani a gyárit az ismeretlen forrásból származó témák után hagyott hányás betűtípusok helyett.
Váltakozó háttér is tervben van. 5-6 háttér lesz majd az alap értelmezett kb 2 perces köridővel.
Widgetek és minialkalmazások is tervben vannak ,saját kiosztású layoutokkal.
SystemUi témázása is sorra fog kerülni ,státuszbár ikon csere ,gyorskapcsolók cseréje.
+1 - dinamikus ikonok (időjárás ,naptár, óra) óra kivételével magyarul írott napok/hónapok (kiderül kiférnek egyszerremind kettő vagy nem, ha nem akkor csak nap lesz), időjárásnál pl.: Napos, szeles, tiszta, felhős, köd, zivatar, eső, havazás, hózápor,A most linkelt téma nagyon kezdetleges, vannak bugok ,a leírtak alapján megpróbálok sok időt fektetni bele és megírni/megcsinálni.
Letöltés (Drive Link):
https://drive.google.com/file/d/0B9nG4RTCrSpwX2NVMVVWc1N1MGM/view?usp=drivesdk
-
söncö
tag
válasz
Szabcsizz #7196 üzenetére
Pont ilyesmire gondoltam.
Bár nem ebben az ikon családban. Ha lesz egy használható nem béta vackom akkor linkelem.
Bár szabad idő nem nagyon van rá de szépen lassan.Amúgy ahogy elnézem lassan sportot csináltok ebből a vegyünk új telefont mert szar. Munkámból adandóan már akkor kipróbáltam pl.: a galxy s7-et mikor még el sem rajtolt. Arra jutottam hogy jójó ,de mi a fenének. P8-am is csak azért van mert éppen ez volt raktáron.
Nincs olyan telefon a földön amivel meglehet elégedni.
Szoftveres támogatás? Kész vicc. Nincs gyártó a földön aki kitudja elégíteni a vásárlók igényeit. Meg minek is adjon ki updatet? Úgyis egy év és jön a következő P. -
Másik Medve
csendes újonc
válasz
Szabcsizz #7170 üzenetére
csak dióhélyban kérném ezt az egészet nem kellene rá szánnod csak 2 percet h felvilágosítsál
mert pont ezt a telefont akarom megvenni és kiváncsi vagyok mi ez a 200b mert ebben a topikban sok ember ezzel van elfoglalva és kritizáljaakkor a P8 egy rossz vétel lenne?
(bocsánat tényleg keveset tudok) -
gabor907
tag
válasz
Szabcsizz #7002 üzenetére
soha nem csináltam ilyen frissítésesdit....
A telefon független, a sim lock infot megnéztem és azt írja h sim lock deactive
viszont ez a b206-os rom ez valami lengyel rom... plus+ zöldes háttér jön elő ha gyári beállításokat választom...valami jó független romot akkor rá lehet tenni hogy jó legyen illetve frissebb a rendszer? gond nélkül?
vodás agyok amugy -
bexinho23
őstag
válasz
Szabcsizz #6985 üzenetére
Én mindig automatán használom és feltolom a csíkot. Viszont így sosem működött az érzékelő. Azért is tűnt fel (bár nem foglalkoztam vele), mert a SGS3 azonnal reagált a fényviszonyokra. Most levettem közepesre a csúszkát. Ha letakarom az ujjammal az érzékelőt, majd vakuval megvilágítom, akkor reagál az érzékelő. Ezek szerint akkor a csúszkát nem szabad teljesen felhúzni automata esetén. Fura...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- iPad topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- Háztartási gépek
- Suzuki topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest