- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Williams
aktív tag
válasz
denes04 #23849 üzenetére
Szia!
"Illetve ha mégis a gyári rendszerrel használnám rendben működik rajta minden nfc fizetés stb...nem gond hogy nem érkezik rá biztonsági frissítés már?"
Eddig én nem vettem észre hátrányát a frissítések elmaradásának, ami appot akartam, tudtam használni. Bankos appok is mennek (otp, mbh). NFC fizetést nem használok, ezt majd a többiek megírják van-e gondjuk vele (szerintem nem lesz). -
Ernesst
aktív tag
válasz
denes04 #17419 üzenetére
Szerintem ott a telepített appok lehetnek a hunyók, nálam sosem volt még lassulás. Pár napja települt a 159-es végű frissítés, ugyanolyan pörgős, mint eddig.
Ha nagyon lassul, esetleg cache törlést kipróbálnék, rosszabb esetben teljes backup után gyári visszaállítást. -
törölt tag
-
válasz
denes04 #16677 üzenetére
Igen sajnos a samunak több a fogyasztása, a párom örökölte a Mate 20 telefonomat 2 éves múlt már és még mindig hozza a jó akkumulátor időt, volt a P30 Prom az is tökéletes volt akkuba, most egy S21 Plust használok az nem tudja már azt a akku időt, de volt egy S10 Litem SD 855 az jobb volt akku időbe és még gyorsaságban is. Sajnos a samuk saját prociaji többet fogyasztanak és hozzánk nem jutnak el az SD procival szereltek.
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
denes04 #16687 üzenetére
Szia.
Nekiálltam már egyszer a Google mizerianak a P40en. Sokat romolgattam Samsung S2, s3an, szóval van tapasztalatom ilyesmiben.
Nincs jó megoldás. Sikerült összehozni, több megoldás van, amivel eljuthatsz a Google működéséhez a telefonon, de egyik sem 100%os. Az egyik instabil a másik meg security kérdéseket vet fel. Ha Google miatt nem veszel p40et akkor az elérhető mokolasok sem segítenek szvsz. -
knox83
senior tag
válasz
denes04 #16677 üzenetére
Isten ments
egyébként mediaba nézegettem a ki állított telefonokat pénteken, mate 40 prot akartam megnézni milyen élőben de sehol nincs állítólag. Megnéztem az s21 ultrat is, szép a kijelző meg 120 hz de nekem a régi befürdéseim után örökre elszállt a bizalmam a márkával kapcsolatban. Exynost eleve hagyjuk, melegedés merülés stb. Egyik barátomnak most járt le a hűsége (p30) ő is mondta nincs mire cserélni és 100%ig meg van elégedve. Aksi csere aztán go tovább
-
Luciano
tag
válasz
denes04 #16677 üzenetére
Szia én használom mindkét telefont. Note 20 Ultrat teljes árán nem vettem volna meg (-40% Samsung hétvégi akció volt) a P30 pro egy nagyon eltalált telefon ez egyszer biztos. Nálam ram kezelési,akadás gondok (Samsung) nincsenek. Viszont a nagyobb kijelző ami kevésbé van lekerekitve picit jobb. De akumulátor téren 2x jobban bírja a P30 pro és a 8Gb ram is mindenre elég.
-
Dzsekó
addikt
válasz
denes04 #16228 üzenetére
Oké, hogy gariban nem cserélik, de nem ajánlották fel, hogy pénzért kicserélik az USB-t? Nem olyan nagy tétel, hogy emiatt ki kéne dobni a telefont. Engem az bosszantana felettébb, hogy visszaküldik és nem csinálnak vele semmit lóvéért sem. Egyébként hátlap töltéssel még töltheted, csak lassabb, én úgy szoktam tölteni, kényelmesebb, időm meg van. Általában éjjel korom sötétben teszem rá, nem kell vakoskodni a kábellel.
-
Ernesst
aktív tag
válasz
denes04 #16224 üzenetére
Van a 11-hez új verzió.
-
norrberth
addikt
válasz
denes04 #14755 üzenetére
Én tegnap toltam egyet...
Nekem ne mondd..
2 napja állítom visszafele a telót.
Képeket vissza kell szippantani a Google fotókból.
Rosszul vagyok, van annyi beállítás.
De lassan kész.
Biztonsági mentést nem akartam direkt.
Szűz kellet..Transferwise és Curve kártyámat nem bírom megint hozzáadni a G pay hez.
ÉS előtte ment minden gond nélkül.
Revolut megy egyedül, szerencsére.Ezért kérdeztem az Android 11 et.
-
szemesi69
addikt
válasz
denes04 #14753 üzenetére
Szia! Elsősorban csinálnék egy gyári visszaállítást, ha nem hardveres gond van, az megoldja. Ha nem javul, akkor mehet szervizbe, jelenleg háztól-házig szerviz van, szólsz jönnek érte házhoz, javítás után vissza hozzák, ha van alkatrész 1 héten belül lezajlik. Erről a támogatás appban mindent megtalálsz. Itt nincs hangszóró
-
Technoman
őstag
-
Sztyepadzso
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest