- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Még annyit lehet megpróbálni, hogy a szolgáltatódhoz bemenni és ők nézzenek utána IMEI alapján. Tavalyelőtt olvastam egy sztorit, hogy egy illető a kék T egyik viszonteladói üzletében vett egy készüléket. Minden OK-nak tűnt, a készülék bontatlan volt, voltak papírok is. Csak az volt a gond, hogy semmilyen SIM-kártyával nem csatlakozott hálózatra. Az illető bement egy másik szolgáltató üzletébe, ahol IMEI alapján meg tudták mondani, hogy a készülék egy lopott szállítmányból volt, az IMEI feketelistán szerepelt. Nem derült ki, hogy a viszonteladó is benne volt-e vagy őt is átverték.
Remélem, hogy ebben az esetben nincs ilyen probléma, de mindenképpen egy szolgáltató saját boltjában kellene megnézetni, ott sokkal több infőt tudnak adni IMEI alapján.
De lehet, hogy az lenne a legjobb, ha másik telefon után néznél. Nehogy valami kétes ügy legyen a vége.
-
M@Db0Y
senior tag
Ugyan én csak S9+-al tudom összehasonlítani, de az éppen kibírt 1 napot, a p30 proval pedig 1.5 naponta kell csak töltenem.
A kijelzőbe épített hangszóró viszont nekem sem túl szimpatikus, mert tök hangos, de valahogy akárhova teszem a fülem, nagy zajban elég rosszul hallom, miközben körülöttem mindenki hallja mit beszélnek
Augusztus óta használom, de engem meggyőzött, ha nem lenne GMS még akkor is erősen elgondolkodnék huawei telón a jövőben. -
F-ECT$
titán
Beszédang: nekem még elég, de volt már hangosabb telefonom.
Kihangosító: ez lehetne hangosabb, hiányzik a 2 hangszóró.
Akku: szerintem picit veri az S10+ -t, de nem eget rengető a különbség. Mire és mennyit használod, hogy estig sem húzza ki? (Nálam egy intenzív nap végén, 6-7 óra SOT-tal is marad még benne ~10-25% körüli kraft.) -
AtHoS
nagyúr
Csoportos sms ügyben elgondolkodnék egy 3rd party sms APP-on pl. Textra, bár ebben nem tudok segíteni, mert én sem szoktam csoportos sms-eket küldeni.
Itt [Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik] bizonyára tudnak ebben is segíteni.
Akkuban egyéni szoftverezés sokat számít, nálam sima P30 1,5 nap alatt nyújt 10 óra képernyőidőt. P30 pro jobb akkus, az biztos tovább bírná nálam
A dinamikus nyomon követés alatt mit is kell érteni?
-
szemesi69
addikt
Beszéd hang minősége nekem tökéletes, becsukot flipp tokban is kellően hangos. Sms-ritkán küldök, csoportost soha, erről nincs tapasztalatom. Okosórám nincs, ezekről, majd a többiek nyilatkoznak. Én 95 százalékban böngészésre, face és messenger használom, jelenleg egy sim van benne, korábban kettőt használtam, úgy is nagyon jó akksi időm volt, most pár hsz-l. visszább van egy képernyő mentésem, simán megy több mint 2 napot, akár 6-7 óra kijelző idővel, de volt már közel 8 órás is másfél nap alatt. 10.1 van nekem, erre van gyári hívásrögzítő is, ha érint, azt külön lehet letölteni, ha rákeresel itt, megtalálod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest