- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
F-ECT$ #10145 üzenetére
Itt a pont
Még ha nem is tekinthető pontos mérésnek, de tájékoztató jelleggel is cáfolja azt a tévhitet, hogy a gyorstöltés nem tesz jót az akkunak.
aureel: Nagyon jól összegezted és a tipped is jó, mert amikor bedobtam a fotókat a töltési teljesítményről, akkor 90% fölött voltam és olyan 20W körül tolta. A meglátásod sem rossz a cserélhető akkuval, mert tutti, hogy ezt a telefont nem 2 évig tartom meg (ha kibírja) és ha majd arra kerül sor, akkor egy akku cserét tutti fog kapni és lehet majd a
HiCar rendszerrel is fogom használni, ha beválik a Huaweinek a terve.
Szerk. S5 link nem működikÉn S5-ről jöttem Januárban
K Norbi: Szép teljesítmény
-
norrberth
addikt
válasz
F-ECT$ #10152 üzenetére
Emui 10
Ha lerakom a telót, 5-10 perc tétlenség.
Majd valaki hívott.
A nem fogadott hívásokat nem jeleníti meg.
Ha feloldom, akkor dobja be. Ez hívott..
És inkább csak nyomkodva volt. Kerestem a hibát.
Meg csörgettem nagyon sokat.Kis, facebook, Viber, messenger.
Pár képet lőttem vele.
Annyi.Ezért lett ennyi az idő.
De jó látni tud ennyit.Legközelebb dobok be képet akkuhasználat Hardver / Szoftver részről
ha már normálisan a szokásimnak megfelelően lesz használva.De akkor tuti nem lesz 11 órás kijelző idő.
-
-
Sumptuous
senior tag
-
Aryon87
félisten
válasz
F-ECT$ #10123 üzenetére
Én egy b-t jelölnék meg, de a c is esélyes.
Kíváncsi vagyok az eredményre, mert az enyém hamarosan 1 éves, de nem hozza az akkori szintet már (nyilván, hisz öregedik)zsizsef mert nálad az AI be van kapcsolva. Kamerában a felső ikonsor, balról a második. Asszem narancssárga színnel jelzi hogy aktív.
-
Aryon87
félisten
válasz
F-ECT$ #10085 üzenetére
Bejárott menetem van vele, azért megy gyorsan.
A legnagyobb részét az automatikájára bízom, utána jön a finomítgatás: csúcsfények legminimumra, valamint a fehérséget is mostanság lehúzom, legtöbb esetben jót tesz a képnek, ahol pedig kell, ott árnyékot emelek/csökkentek. Színeknél pici piszka ha olyan a téma, textúra, élesítés és vágás/egyenesítés.
Ennyi -
Tulku
veterán
Hát jó....
Bár azt hallottam, hogy néha szüksége van az androidnak ki-bekapcsra...de lehet, ez már idejét múlta...
G6-ot váltott, nagyjából az ég és föld kategória, nyilván bizonyos dolgokat szokni kell...
Az elején minden f@szság huawei dolgot felajánlott (persze az összes adatom felhasználásának engedélyezésével), de én kilőttem mindegyiket....esetleg van ami használható valamire? -
Bennyboy
őstag
Én is írtam az eladónak miután kirakta a hirdetést. Pár nappal utána írt, h már eladta és értékelésre várt. Ez volt kb egy hete és még mindig aktív az eladás. Megbízhatatlan eladó és kevés az értékelése is. Jó lenne az ilyeneket jelenteni de nem tudom ilyen dologra vonatkozik-e.
-
Dzsekó
addikt
Ez nem vigasztal.
Én több HDD-re mentem át, hogy meglegyen több helyen. Csak ez időigényes. Most mentem feleségem telefonját. Viber képben megvan nála pár általam készített kép, rosszabb minőség, de legalább megvan. Mondjuk viber telepítés után az első, hogy a közepes képminőséget átállítom jó minőségre mindenkinél, így annyira nem rosszak a viberes képek sem. Néha mi is hívatunk elő képet. Viszont én szoktam itt gépen nézni a régebbi képeket. Nagyobbik fiam mondta, hogy ott az öccse, amikor néztem róla a kiskori képeket.
-
subset
senior tag
....ahogy arra sem biztos, hogy rájövünk egyszer, hogy minek töltsük 40W-al ha nem muszáj
Vagy mindenki (rajtam kívül) csak arra vár mikor töltődik már fel végre ?
"töltsünk fél wattal mert az milyen kímélő" - az biztos hogy kímélőbb mint 40W-al tölteni egy mobilt, de tudom, hogy itt 2év után mindenki úgy is kidobja majd, akkor meg tök mindegy, nem ?
Na most ezért majd jól megkapom megint -
törölt tag
Nekem volt már spiegen üveg ami csak a szélén egy vékony sávba tapadt 2. Nap már por volt alatta, xprotector 2 ami egész felületen tapad de mindkettőt csak bubisan bírtam feltenni, gizzmotol volt optishield lux uv ragasztós üvegem 2db, azok szépen felmentek bubimentesen de jelenleg nincs náluk készleten. Fóliát nem próbáltam és nem is fogok mert ha pofára esik az nem véd 🙂 az xprotector üveg érzésre olyan mintha jobban csuszna, az ujjlenyomat olvasó nekem tök jól működik 5 különböző ujjam van betanitva és semmi gond bár tény hogy a p20pro ilyen téren gyorsabb🙂
-
ak76
senior tag
Ezen netezek, messenger, face, plusz opera böngésző.
Egy gmail, egy face, egy messenger fiók szinkronja, egy óra telefonos beszélgetés, kb 20 mail, kb 10 fénykép készült vele, ez a mai nap termése.
Most vagyok 10 százalékon 11 óra 36 perc kijelzőidővel, azt hiszen ez parádés, teljesen elégedett vagyok vele.Más.
Megjött az UAG Plasma védőtok, egyszer használtam már ilyet Galaxy S8-ason ott is kiváló volt és ahogy elnézem most itt is tökéletes lesz.
-
njnl
aktív tag
Igen. Nálam a két aktív sim biztos ront az összképen, meg úgye ott van az állandó GPS, Bluetooth szinkronizáció. Kipróbálás képpen kikapcosltam a VOLTE kapcsolatot és mintha az javított volna rajta valamelyest. Viszont minimális a háttérben futható alkalmazások listája. Messenger, viber, naptár meg maximum még egy kettő.
-
ak76
senior tag
Már tavaly sem vettem meg a 300K feletti csúcs telefonokat, hűségidő hosszabbítással hoztam ki egy M20P-t, ami Magenta1-el emészthető árat mutatott, előtte mindig független készülékeket vettem KP-ra, de most, hogy majd minden csúcs vas inkább a félmillióhoz mint a 300K-hoz van közelebb, inkább a tavalyi top ligából választok, egyrészt nincs számottevő különbség a készülékek közt szinte semmilyen téren, másrészt még ha meg is tehetném , egyszerűen nem vagyok hajlandó ennyi pénzt kiadni egy olyan eszközért, amit legfeljebb egy évig, vagy addig sem használok.
-
knox83
senior tag
Tudom, csak a p30 pro ára 200 az ultra pedig 2.5x több. Annyival meg bőven nem jobb, sőt...
A frissítés össze vissza jön, valaki 1 hónapja megkapta a márciusit, nálam még semmi.. 10.1 már beta teszt alatt van Kínában, talán ez egy jó pont, persze kérdés mikor ér ide. Egyébként p20 proról p30 prora megérte váltani, sokkal erősebb SOC, 2 óra plusz SOT(inkább több), makró, széles látószög, 50x zoom stb... A p40 pro nem tud felmutatni túl sok újdonságot amiért rohannék. Persze ez valahol szubjektív kinek mi a fontos:) -
Aryon87
félisten
Azt döntse el mindenki maga inkább
Saját véleményem szerint a miénk egálban van Ultrával, pedig 1 év különbség van köztük.
Ami viszont még viccesebb számomra, hogy a Mi8 ami 2 éves modell, szintén egálban van velük..
Szintén mellékvélemény, hogy amit most az S20 család hozott kamerában, azt már tavaly meg kellett volna lépniük... -
Dzsekó
addikt
Az AI-t megtaláltam, csak át volt húzva, és így nem látszott az AI felirat.
De RAW nincs meg. Pro módban ha a jobb felső fogaskerékre rámegyek, akkor sem az általános, sem a felvétel-beállítások alatt nincsen RAW formátum. 10-es droid van fent.
Hol kéne lennie a beállítások alatt? -
Aryon87
félisten
Végülis mi újdonságot akarunk? Minden benne van ami kellhet, legalábbis kamerában. Ill bocsánat, nekem az auto hdr hiányzik, nem mintha anélkül is elvérezne.
Nekem csak a közeli fotózásnál való ugrabugrát kellene javítsák, hogy ha közel megyek a tárgyhoz, ne váltson makróba, és a videónál a zoomcsúszka visszacsinálása kell. -
-
Foose
addikt
Nem parázom túl,csak eddig nagyon jól bírta az akksim,most meg... 1:51 perc képernyőidővel 81%
És ebben ma feltöltés után wifizés is volt,nem csak mobilnet. Mivel a volte ikon megjelenése előtt nem tapasztaltam ilyen szintű merülést,ezért kötöm a volte-hoz. Bár magam sem értem. Ezelőtt néhány perc alatt max 2%-ot merült. Mióta van volte ikon (de kikapcsolni-bekapcsolni nem tudom) azóta erőteljesen merül. Azért mondom hogy nem lehet más gond,mert tudom hogyan viselkedett ezelőtt a telefonom.
-
knox83
senior tag
-
subset
senior tag
Hasonló sztorim konkrétan nekem is van...
Még most is megvan az S6 Edgém, ami az első gyorstöltős telefonok egyike volt a piacon anno...
Kibontás után rákerült a töltőjére - a gyorsra....de azután már egyszer sem. ....mintha a tűző napon lett volna a strandon, pedig tél volt.
Ezek után elgondoltam, úgy ahogy most itt is egy két fórumtárs...jó ez a meleg az akkunak ?....kell nekem az állandó gyorstöltés ?
Én úgy döntöttem, hogy nekem nem, ráérek aznap mikor már látom, hogy a következő nap nem lenne meg - rátennem egy normál töltőre, és az akkum sem izzad és használódik el feleslegesen.
Mindenki eldöntheti...mindenkinek mások a felhasználási szokásai is.
Abban viszont szerintem nyugodtan megállapodhatunk, hogy jót nem tesz neki. Ez elég világos.
Az más kérdés ha úgy gondolkodunk, hogy így is kiszolgál és 2 év múlva úgy is lecserélem....
2 évig használtam az S6 -ot, különösebb akku kapacitásvesztés nélkül. 2600mAh-ás volt csak benne, itt jobban kijöttek a különbségek....Sokak cseréltették is meg lehet nézni a fórumban, nem mondom, hogy a töltés miatt...de ki tudja... -
-
subset
senior tag
Nálam is megvan sokszor a 3 nap....
Használom a telefont, szoktak hívni rajta, és én is másokatÜzenetek is jönnek-mennek...
Egész nap gép előtt ülök, azon intézem a netes dolgaimat, nem a 6.5"-on. Játszani a telefonon sem szoktam.Nektek mivel jön össze a 7-8 óra/nap kijelzőidő ? Ez gyakorlatilag a nap egyharmada !
-
bix-
tag
Anno volt egy Huawei G8-am, Telekomtól. Visszaküldtem szervizbe, mert hirtelen halknak tűnt a telefon egyik napról a másikra (azt hittem nem szól az egyik alsó hangszóró, erre kiderül, hogy az egyik hangszóró a másik pedig mikrofon
) de ráírták a munkalapra, hogy kapott egy szoftverfrissítést a készülék. Ettől pedig egy GX8 lett belőle (dupla sim-es) ráadásul megváltozott mindkét kártya IMEI száma. (évekkel később néztem a dobozát és nem egyezett vele egyik sem...) Szóval van ilyen is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 1 / 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Spórolós topik
- Renault, Dacia topik
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest