- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
#44059648 #21858 üzenetére
Egy kérdés a hívásrögzítéshez:
Nekem kb egy hete van újra a kezemben a teló. Volt gyári visszaállítás, és felraktam ezt a verziójú(109) hívásrögzítőt. 144.-en vagyok, de nem látom a híváslistában a play gombot. Engedélyek az appnak meg vannak adva, viszont egy puzzle az app ikonja.
Mi nem stimmel? Vagy ha már 12-n vagyok, akkor nem tudom feltenni?
-
Nashville
tag
válasz
#44059648 #21858 üzenetére
Na, válaszodon felbuzdulva frissítettem 12.0.0.149-re és minden tökéletes, megy a hívásrögzítő. Szuper!
Most meg bedobott egy ilyet: [kép]
na ezt már nem kockáztatom meg.
... gondolom feltesz egy pár alkalmazást pl. Telekom és társai, na de tényleg ne itt boruljon már ki a bőség kosara. -
Nashville
tag
válasz
#44059648 #21853 üzenetére
Nagyon köszönöm az útmutatót.
Végül nyomtam egy újabb hard resetet és újból kezdtem az egész mizériát minden Huawei kémkedést engedélyezve minden apró hülyeségbe beleegyezve, amitől eddig tartózkodtam. Na így nagy nehezen tegnap lépésenként igaz, de haladtam a cél felé, lehet hogy így gyorsabban célba jutottak a telefonom azonosítói.
Jelenleg a 12.0.0.132 verziónál járok, de nem merem meglépni a következő szintet, a 2023-as februári 12.0.0.149-et (4,56 GB!) , mert tartok tőle hogy nem fog működni vele a hívásrögzítő HwCallRecorder 11.0.0.109 ami most tökéletes.
Erre vonatkozólag az XDA-n sincs infó, gondolom az indiai ROM-ból már nem fogják kiszedni az illetékesek, a P30 pro már eléggé leáldozóban van. Ennél jobban működő telefonra nincs is szükségem fogalmam sincs mit választanék, ha eljön majd az idő... -
Pinyo16689
senior tag
válasz
#44059648 #21785 üzenetére
Megkérdeztem a Vodafone-t a frissítésről. Még a 146-os is jóváhagyásra vár, azt sem adták ki. Imei alapján nézték meg a telefonomra vonatkozó frissítéseket.
Azt mondta a lány, hogy ha kiveszem a SIM kártyát, és wifin kérdezem le a frissitéseket, akkor fel tudom tenni, mert a telefon nem "tudja", hogy vodás, így ki lehet kerülni a szolgáltatói tökölődést.
Amúgy nekem minden frissitéskor jön egy vodafonos patch is [kép] , pluszban.
Valószínüleg a patch lesz a ludas a dologban.
A voda eladása nem gyorsítja az ügymenetet, gondolom, kissé gondjuk is nagyobb annál, hogy a frissítéseket jóváhagyják. -
F-ECT$
titán
válasz
#44059648 #21749 üzenetére
Egy ideig én is vancedeztem, de mivel tv-n, számítógépen és telefonon is megy a YT, így végül inkább előfizettem a Premiumra. Így nincs reklám sehol, nem kell frissítgetni az ilyen-olyan appokat, stb. Évekig én is megoldottam ingyenesen ezt, de ez a havi 1890 Ft már tényleg olyan piti összeg, hogy győzött a kényelem.
-
hockeyapu
senior tag
válasz
#44059648 #21516 üzenetére
'Ha egyre többen vesznek jó állapotban lévő, régebbi készüléket, akkor a gyártók' elgondolkoznak, hogy túl jó készülékeket csináltak és mindent el fognak követni, hogy még véletlenül se bírják ki 2 évnél tovább !
Sorry, ez a valóság !
A laptopom 1,5 éves, most fogom kukázni, ehhez képest a p30 pro egészen jól bírja ! -
knox83
senior tag
válasz
#44059648 #21161 üzenetére
Szinte pontosan ugyanennyit mutat nekem is 2 év 4 hónap után.
Mióta jött az accubatteryre frissítés azóta minden töltés után mást mutat, korábban ilyen nem volt. Bár lehet most kezd jobban degradálódni az akku..
Szerintem ez reális lehet ennyi idő után, max 80%-on cseréltetek akkut. (feltéve ha nem jön olyan telefon ami miatt váltanék) -
-
Pinyo16689
senior tag
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
#44059648 #20609 üzenetére
Elvileg be van, és az appon belüli szinkronizálás is(bár felteszem, hogy ez ugyanazt takarja): gmail->bal fent hambureger->beállítások->lagalul szinkronizálás.
Egyábként a német google play is épp tele van morcos németekkel, akik az emailek hiánya miatt rínak a Gmail app alatt. -
-
Bferibörs
addikt
válasz
#44059648 #20574 üzenetére
köszönöm szépen a részletes válaszodat!
Sajnos nincs lehetőség az ikon méretének változtatására,ilyen " menü" nem jelenik meg nálam.( Sem p20p,sem p30p-n)
[kép]Az ujjlenyomat olvasót,csak úgy tudtam megoldani,hogy felvettem ujjlenyomatot,majd felvétel után ki tudtam kapcsolni,hogy ne kérje a teló
-
Bennyboy
őstag
válasz
#44059648 #20398 üzenetére
köszi szépen a részletes választ. Lehet itt lenne az ideje "újrarakni" a telefont mert 2, 3 éve nem csináltam vele semmit. Komolyabb bajom nincs vele de néha azért csinál furcsaságokat. Gyári visszaállításkor az appok is törlődnek? Ha igen akkor gondolom hamar visszatudom rakni play áruházból.
-
szemesi69
addikt
válasz
#44059648 #20360 üzenetére
Esetleg alternatíva lehet a Honor 50 5G, van gugli, jelenleg android 12. Kinézetre olyan, mint a P30 pro, csak a kamera sziget más. Teszteket olvasva, azt hittem nem igazán jó, aztán vettem eggyet a fiamnak, a használat teljesen mást mutat, mint amit a tesztekben írtak, egy kellemes csalódás, teljesen jól használható, fürge működés jellemzi, és hasonló jó akksiban, mint a P30 pro. Elnézést az off-r, de olvasgattam itt, hogy mire lenne érdemes váltani, hát ezt ajánlani tudom, és az ára se veszélyes, főleg hűség hosszabbításra venni. Nem válasz akart lenni részedre, de mire észrevettem, már nem akartam módosítani, mert kifutok a szerkesztési időből
-
knox83
senior tag
válasz
#44059648 #20318 üzenetére
+1
Az alma talán az iphone 15re fog összeállni kamerában, akkorra mondják a rendes zoomot. Nekem bevallom volt régen két macbook prom, az utolsó széria hibás volt akkor megfogadtam, hogy soha többet. Priceless mikor a fél milliós gépedet 50 ezerért beveszik alkatrésznek(2016) Megint elcsábultam és vettem még normálisan áron egy air m1-et. Nem zárom ki az iphonet, de nem akarom hogy az ökoszisztéma behúzzon, annak nincs jó vége. Pláne nem igazán rajongok az ios-ért..Azért meg van a véleményem a cégről továbbra is
Viszont nincs már túl sok alternatíva. Xiaomi Samsung nekem élből offos. Oneplus helyett inkább Oppo. Huawei a google nélkül még mindig lehet opció.
-
majdnemkocka
tag
válasz
#44059648 #20137 üzenetére
Ezek a képek valóban nem túl élesek, de ennek lehet a viszonylag kevés fény is az oka, főleg az első képen.
A telefon kamerái közül a nagylátószögű kb 25 millimétertől tud éles képet adni. Ha magától nem jön rá, hogy közelebbre kell fókuszálni, mint amit a fő kamera (a 40MP-s 1x) tud, akkor egyszerűen kézzel is átállíthatod a Wide opcióra, vagy kiválaszthatod a dedikált Super Macro módot (ami érzésre ugyanezt csinálja).Valamiért nem tudok feltölteni képet mobilról, de ha gépnél leszek, feltöltöm, hogy nekem mit sikerült lőnöm.
-
Occon adom
aktív tag
válasz
#44059648 #19956 üzenetére
Nem a szürkeimport volt a gond, a dual App alkalmazás, mely hazugságnak bizonyult, mert max a messengert, Facebook-t, meg valami csetet volt hajlandó működtetni azzal.
Én a dual app szolgáltatásban a Pokémont akartam dualban működtetni 8gb rammal, de erre is képtelen. Xal ennyit róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged