- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Nashville #23384 üzenetére
Köszi! Most látom a linkelt oldalon, hogy microG (2024.03.30.-tól már csak a GmsCore használható). Én viszont csak a microG-nél tiltottam le az optimalizálást, GmsCore-t nem is kerestem, pedig arra jött a figyelmeztetés, mégis megy a háttérben lejátszás. Mondjuk lehet ez csak elnevezés, de ugyanaz. Azért még mindkettő Youtube-ot, Musicot is hozzáadtam.
-
pojakcs
senior tag
válasz
Nashville #21977 üzenetére
Éjjel volt csak időm 100%-ra feltölteni, meglátjuk mennyi marad a nap végére. Mivel 3 és fél éves a telefonom, már nagyon gyorsan felszaladt teljesen feltöltött állapotra és hasonlóan gyorsan merült is. Egy napot bírt ki mérsékelt használat mellett. Eredeti aksit tettek bele, nem kellett legyalulni. Kikapcsolva átadtam, úgy is kaptam vissza. A helyszínen kapcsoltam be és egyből IGO indít, jöttem haza.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Nashville #21890 üzenetére
Én pont a bootloop és amiatt, hogy nem találtam olyan akksit, amire jó vélemények lettek volna adva, hagytam ki az otthoni szervízt. Ha a polarcell gyártana belé, akkor nekifogtam volna.
De itt elküldtem végül a Huaweinek, ami, a magyarországihoz hasonlóan, egy külsős céggel javíttatja a telefont és a hónap végén olcsóbban csinálják. Így lett munkával együtt valami 44€. -
Pinyo16689
senior tag
válasz
Nashville #21892 üzenetére
Kicsit gyorsabban merült az akkumlátor, és gondoltam, még a garancia idő lejárta előtt kicseréltetem.
De megkérdeztem a TMXet, hogy a cserélt alkatrésze van-e garancia, és hogy a cserével az IP68 védelem marad-e. Itt a válasz:
"az eszközben cserélt alkatrészre a gyártói jótállás végéig érvényesíthető a garancia ( ez meghosszabbodik a szervizben töltött napok számával - jelen esetben 7 napot jelent).
A készülék már több, mint 2 éves, a gyártó a garanciaidő végéig vállal vízállósági védelmet, amely jelen esetben már nem mutat vízállóságot."Furcsa, hogy beraknak egy alkatrészt, és szinte nincs rá garancia. Érdemes lenne a jogszabályt megnézni...
-
-
törölt tag
válasz
Nashville #21859 üzenetére
Ez azért jelent meg, mert telekomos SIM van a telefonban (DT = Deutsche Telekom). Semmi baja nem lesz a telefonnak. A telepítés után, ha újraindítod a telefont, a Telekom alkalmazás fog pulszban megjelenni, de azt el lehet távolítani.
Ez mindig megjelenik, ha új EMUI verzióra frissül a telefon.
-
törölt tag
válasz
Nashville #21857 üzenetére
Szia!
Nagyon szívesen!
Nálunk is a 149-es van fent, a hívásrögzítő tökéletesen működik. EMUI 12-re nem lett kiadva 12-es verziójú hívásrögzítő app, itt is a 11.0.0.109-es verzió van. Az újabb frissítőcsomag azért ilyen nagy méretű, mert a 132-es óta volt pár frissítés és előfordul, hogy a következő frissítés verziója egy nagyobb "ugrás" és a csomag mérete ilyenkor elég nagy tud lenni.
Teljesen egyetértek, a P30 Pro egy nagyon jó telefon és van Google támogatás. Nálink a P30 Pro a családban maradt, január eleje óta Mate 40 Pro-t használok, nincs rajta Google, de minden más app megvan a Petal Search appon keresztül.
-
törölt tag
válasz
Nashville #21852 üzenetére
Igen, ugyanaz jön be, de nekem pl. EMUI 11-ről 12-re csak a My Huawei appon keresztül frissült és utána is csak a My Huawei appon belül jelzett frissítéseket (My Huawei app > Támogatás fül > Gyors szervizmegoldások > Frissítés).
A HiSuite programmal kellene megpróbálni, számítógépen. Illetve lehet érdeklődni a Huawei Magyarország ügyfélszolgálatánál (My Huawei app > Támogatás fül > Gyors szervizmegoldások > Email), ott sorozatszám/IMEI alapján azt meg tudják mondani, hogy a közeljövőben az adott készülékre várható-e frissítés, azt nem, hogy mikor.
A frissítéseket egy automatizált, zárt rendszerben, IMEI alapján tolják ki a készülékekre. Ha EMUI 9.1-ről 10-re frissítésnél kellett várni pár napot, akkor most is elképzelhető, hogy lesz pár napos csúszás.
-
Technoman
őstag
válasz
Nashville #13074 üzenetére
Igen. Pontosan ezek vannak és nagyon szeretem őket.. A napokban "feszítettem" le a tokot és a fólia még mindig egyben van, sehol sem jött fel
.
Bár a csodához az is hozzátartozik, hogy a tok un. fóliabarát, azaz az edge oldalakon nem teljesen burkolja be a telót.. Gyakorlatilag ott kezdődik, ahol az üveg véget ér (ezt te is megnézheted, ha rákattintasz a linkelt képre)
A másik alternatíva, a 360 fokos "üvegbúra" lett volna (pld), de erre egy fórumtag azt írta, hogy a mágnes miatt, iszonyúan leárnyékolja a vételt (talán a Wifit?), így maradtam ennél a változatnál.
Ha nem mindennapos nálad a fólia feltevése, inkább hagyd a hozzáértőkre (én ehez tök béna vagyok, így nekem a Speedbe, garanciába, 1k-ért feltették) -
darkmann
őstag
válasz
Nashville #13075 üzenetére
Szerintem a New Edition-ön már alapból 10.0 vagy 10.1 van: https://huaweiblog.hu/minimalis-ujdonsagot-de-emui-10-1-et-kapott-a-p30-pro-new-edition/
-
Zsoltg4s
tag
válasz
Nashville #13070 üzenetére
Hívásfelvétellel itt is ugyan az a helyzet. 9-re kellett felrakni a HW recordert, majd a következő 10-re még lehetett frissíteni, ott még működött. 10.1-en már nem működik, és már sajna nem is enged vissza 10-re. A cube helyett javalom a call recordert, [link]
14 napos próba verziós. tökéletes minőségben vesz fel, de a bluetooth hívásoknál, csak a saját hangodat veszi fel.
Annyira tökéletes a cubéhez képest a felvétel, nekem lejárt a 14 nap, már meg is vettem!
Tokból kb mindegy, mind jól illeszkedik. Most ezt használom, [link] jól néz ki, jó a fogása. Van gyári átlátszó tokom is, jól mutat benne a jégkék telefon, de elégé csúszós tok.
Kijelző védőt nem használok. Karácsony óta egy hajszál karc sincs rajta.
Volt rajta Media Marktos fólia 9ezerért rakták föl, de nekem nem tetszett, egy hét múlva le is vált...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Sorozatok
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Windows 11
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest