- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Szellem. #7034 üzenetére
Egyetértek, én is így vagyok vele, hogy nem 20k hufról van szó, hanem 200k-ról.
Egyébként abban tudnál segíteni, hogy 1 SIM-es készüléket kaptam vissza. Ezek szerint mégiscsak cserélték volna az egész telefont?
Mert ha a főpanelt cserélik, akkor változik az IMEI is, ezt tudom. Vagy, lehet, hogy az csak az paneltól függ? -
Nuada herceg
őstag
válasz
Szellem. #7030 üzenetére
Nyilván nem akarom ennyiben hagyni!
Már beszéltem az ügyfél szolgálattal.
Utána néznek hogy miért nem lett az egész készülék cserélve és visszahívnak! (remélem)
Igazából tojnék rá. Mert visszakaptam és működőképes. Csak van egy kis sárgaság a kijelző alsó felében.
Kb. olyan, amit csak az vesz észre, aki észre akarja... Én sajnos észrevettem. Nyilván azért nem gariztatnám,
de így viszont bíztam benne, hogy a cserével az is megszűnik... -
-
lacus83
senior tag
válasz
Szellem. #6852 üzenetére
Szép szép de Wtf az ára.
Jó maga a Porsche verziós Mate se olcsó Nah de Nah
Amúgy meg már nem nagy cucc egy jó okos órát csinálni mégis nagyon drága. Egy sima is.
Frissítés szó szó, annyira nem hiányzik mivel működik az ami van, de valóban elhanyagolt lett a Mate 9.
Az enyém lassan landol szervizben, mert szoftver ide vagy oda de akku sokkal rosszabb, pedig mostanában melózom is sokat, nincs is időm nyomogatni. 30k s WiFit eldobálja, sokszor beakad a telefon alkalmazásokban, mostanában felhiv zsebben embereketszóval van hogy Önszántából teszi amit nem akarok.
Lehet csak egy full reset kéne neki, de nincs kedvem végig zongorázni mi lehet a gond. -
ficus10
csendes tag
válasz
Szellem. #6824 üzenetére
190 Changelog:
" Ez a frissítés optimalizálja a rendszer teljesítményét és javítja a hibát, amikor a készülék túlmelegedett bizonyos helyzetekben.
Optimalizációk:
Hiba javítva, amikor a készülék túlmelegedett bizonyos helyzetekben.
Javított rendszerstabilitás és teljesítmény.
Telefonkezelő beállítva, hogy automatikusan frissítse a vírus adatbázist.
Optimalizált felhasználói élmény az első indítás varázslóban.
Optimalizált kompatibilitás a Google Üzenetekkel.
Egyes felhasználói felület elemek megjelenítése optimalizálva.
Integrált Google biztonsági javítások a jobb rendszer biztonsághoz.Javítások:
Hiba javítva, amikor nem lehetett bejelentkezni GMX alá az E-mailben.Frissítési tudnivalók:
1. Ez a frissítés nem törli a személyes adatait, azonban javasoljuk, hogy készítsen mentést minden fontos adatról a frissítés előtt.
2. A rendszer a frissítés után újraindul. Ez kb. 5 percet vesz igénybe.
3. Ha problémába ütközne a frissítés során, hívja a Huawei ügyfélszolgálatot, vagy keressen fel egy hivatalos szervizközpontot a segítségért. " -
törölt tag
válasz
Szellem. #6830 üzenetére
Ismerlek más fórumokból, nagy szó az elégedettséged.
Sajnos ez nemcsak a telefontesztekre, autótesztekre is jellemző, hogy a tesztelő csak a saját fejével tud gondolkodni, és ha valami neki túl drága, vagy éppen olcsó, túl gyenge vagy túl erős stb. Csak a saját szemén keresztül tudja megítélni a dolgokat.
És akkor a kedves fórumozókról ugye ne is beszéljünk...
-
válasz
Szellem. #6059 üzenetére
(Nalam S8 van Mate 9 utan. Tapasztalataim: a Mate 9 kamerajat _sokkal_ jobban szerettem. Oke, hogy kicsit neha zajosabb, stb. stb, de peldaul a fekete-feher kepeinek gyonyoru rajzolata volt, meg volt 'egyenisege', az S8-na nincs. A Mate 9 hattertar-kezelese drasztikusan jobb. Az UI viszont az S8-on sokkal konzisztensebb, az akkuido szinten (a Mate 9 bizonyos GSM cellak kozeleben feleannyit ment akkurol, mint mas cellakban). Az ujjlenyomatolvaso az S8-on is teljesen oke szerintem, bar az S8+-on mar nagyon elerhetetlen helyen van.)
-
Luser2000
addikt
válasz
Szellem. #5027 üzenetére
A PD (LON-L29) és a M9 (MHA-L29) eltérő modellek, eltérő FW-el.
Nincs abban semmi különös, hogy az egyikre van éppen telepíthető ("hitelesített") FW, a másikra meg éppen nincs (újabb). Jelen esetben az, hogy a PD-re felment (valami), nem jelenti egyenesen azt, hogy (az MHA-L29C432B156 után) az M9-re is fel kell menjen valami frissebb. (Firmware Finderrel).
-
magicbox
senior tag
válasz
Szellem. #4114 üzenetére
Hagyd a fenébe, hidd el, hogy nem működik. Felesleges kinlódnod vele. Az utolsó rom amit feltudott rakni az a 156-os volt. Különben a fentebb linkelt leírásban szóról szóra le van írva a folyamat, ha annyira próbálkozni akarsz. A FunkyHuawei mocskos módon drága, ennyit én se vagyok hajlandó fizetni érte.
-
Luser2000
addikt
válasz
Szellem. #4103 üzenetére
A használata le van írva itt fórumban is (meg pl. a P9 fórumban), érdemes ránézni a Téma összefoglalóra is, illetve a Play-en is lehet hozzá segítség.. Konkrét példa: [link]
A több FW verzió több okból is lehet: leginkább az indokolja, hogy az eltérő verziók, eltérő FW előzményekre mennek fel. (Ha régebbi rendszerre kell feltenni, abban - elvileg - több komponens frissítése is szükséges lehet. Ha újabb rendszerre teszed fel, akkor akár kisebb méretű állománnyal is megoldható).
Én nem vagyok ebben zsonglőr, a letöltésekkel kísérletezni szoktam. Ami felmegy, az felmegy, azzal gondot nem lehet okozni. Aminél a telepítés előtt hibát jelez, az nem megy fel, gondot sem okoz. -
missz
tag
válasz
Szellem. #3859 üzenetére
Én a 7 plust cseréltem le erre, sztem egy katasztrófa a 7+ kamerája... Anno a 3GS kb. jobbakat csinált, (
)azt imádtam... A portré mód is egy nagy nulla, na jó, nyilván csak egy mobiltelefon, nem kell csodát várni.. De akkor is.. Nem mondom, h a mate9 kamera hibátlan, de sztem sokkal jobb.. A monochrome mód meg pláne, én konkrétan az miatt választottam ezt a telot... Persze barmelyikkel lehet monochrome-ban fotózni, de az nem olyan
Én szívesen néznek még képeket ha tesztek fel, nekem még nem volt túl sok lehetőségem értelmes képeket készíteni mióta megvan a telefon, majd talán a jövő héten... -
missz
tag
válasz
Szellem. #3640 üzenetére
én folyamatosan messengerezek, egyáltalán nem "eszi" a telefont, legalábbis vészesen nem
mondjuk Facebook appom nincs, azt utálom...
más: én pedig azt vettem észre, hogy a csodaszép-tényleg az-gyári hátlapi tok úgy karcolódik mint a fene, persze nem baj, nyilván azért van, de ha nincs rajt 200 hajszálkarc akkor egy sem...egy hete van meg a telóm
frissítettem, az akksi jó, más hiba sem jött elő ezidáig...
a fényképező is remek -
pepetech
őstag
válasz
Szellem. #3558 üzenetére
Sajnos a gmail nem tudja ezt a számlálósdit. A fóképernyőn ha üres területen nyomva tartod az újjad akkor előjönnek a háttér , widget, effekt , és utolsónak a beállítások na a beállításokon belül van az ikonszámláló beállítása ott a gmail nem támogatja. Viszont a gyári támogatott de az nem tudja a push szinkronizálást 15 lercenként figyeli nekem a leveleket.
-
-
törölt tag
válasz
Szellem. #3501 üzenetére
Az nem semmi. Használd megelégedéssel! Nem gondoltam, hogy a világon bárki kifizeti annak a telefonnak az árát.
Ennyire tetszett a Porsche Design felirat, hogy a Pro helyett inkább azt választottad?
Úgy lehetsz vele, mint én voltam a Note7-tel, annál szebb telefont nem tudok elképzelni. Sajnos az S8-at látva soha nem olyan tökéletes telefonom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest