- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KZP
őstag
válasz
Andor246 #3687 üzenetére
Nekem a Mate 8-nál pont a Nougat hozta meg a hosszabb üzemidőt. A 6-os Androidnál 6-7 óra SOT után a 7-esen 8-9 óra lett.
Itt, a Mate 9-nél is kb. utóbbi a helyzet, esetleg egy kicsivel a Mate 8 alatt teljesít üzemidő szempontjából. de tényleg csak minimálisan.
Én főként wifin használom a nap legnagyobb részében, lehet, hogy mobilhálózaton lényegesen rosszabb lenne a Mate 8 üzemidejéhez képest, ezt nem tudom. -
pepetech
őstag
válasz
Andor246 #3683 üzenetére
Érdekes nekem egy pörgősebb munkanapon amikor sokat vezetek megy a bluetooth a zene erről szól a kocsiban telefonálok róla melóhelyen szól a zene közben minden szinkronizál. Így mire haza érek 18 fele van a teló 30%-on 1óra 30 perc sot-vel. Viszont hétvégén kijött a 8 óra sot 1 nap alatt. Szóval ez az sot nem releváns.
-
Sword
őstag
válasz
Andor246 #3665 üzenetére
Erre a teszt-re ránézve nem nagy durranás, de tényleg csak pár ezer ft, azért meg nem várhat sokat az ember
Mindenképpen menj el el olyan helyre, ahol meg tudod hallgatni. Meg egyáltalán működik-e vele, mint írtam, a Soundblaster E5-öt nem tudom meghajtani USB-n keresztül.
-
Sword
őstag
válasz
Andor246 #3655 üzenetére
Már sokat javult. Képzelheted milyen volt a 126-ossal. Most hozza a mobilos átlagot, nagy javulást nem várok.
Ami még opció lehet Neked is, egy kisebb méretű DAC és abba egy kisebb füles.
De amig nem próbálod össze a kettőt.... Azóta sem találtam senkit, akinek menne USB-n keresztül az erősítő.
Csak BT (még jó, hogy az enyém tudja, majdnem Fiio-t vettem, amin nem is volt ilyen feature. -
Sword
őstag
válasz
Andor246 #3647 üzenetére
Valószínűleg hw-es hiányosságok (is) vannak, nem csak szoftveres. Lényeges javulásra nem számítok, amit lehet javítani, azt third party cuccok is megadhatják.
Jobban is odafigyelhettek volna erre, de végülis át lehet lépni a problémán egyéb segédeszközökkel (csak közlekedni ne kelljen)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- Windows 11
- BestBuy topik
- Bluetooth hangszórók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- ZIDOO médialejátszók
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest