- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tav-Csoves
őstag
[link]
Itt az összes számláló azt írta ki, hogy 5 perc van hátra. Függetlenül a töltöttségi értéknél.
Ez engem annyira nem is zavart, de tegnap előtt annyira lefagyott a telefon (akkor nem melegedett fel) hogy elhatároztam, aznap megcsinálom a gyári visszaállítást.
Ez az 5 perces hiba akkor jön elő, ha visszaléptél fw verziószámban, de nem csináltál gyári visszaállítást.
Valamelyik topiktársnál is előfordult ez, de nem találom a hsz-át. -
KZP
őstag
Na, most már kíváncsiságból kipróbáltam én is.
(Telekom-nál vásárolt készülék.) Működik a 1430 felhívása közben a net. Hívásnál levált 4G-ről 3G-re, ami ugye normális.
Véleményem szerint, ahol nincs hívás közben elérhető 3G hálózat, csak 4G vagy 2G, ott nem fog menni beszélgetés közben az adatkapcsolat. Mert hívás közben, -mivel az 4G-n még nem működik-, mindig levált a telefon 4G-ről 3G-re, vagy ahol az nincs, ott 2G-re.
Tehát érthetőbben: beszélgetés alatt a 4G mindenképp kilőve, marad a 3G, vagy a 2G a hangra és az adatra. És akkor ugye, ha nincs ott éppen 3G, lőttek is a netnek. (2G-n lehet, hogy működne, de az meg annyira lassú, plusz azon megy közben a beszélgetés is, hogy ott sem nagyon fog menni, de ez utóbbit nem tudom biztosan.) -
Aryon87
félisten
Megakadt a szemem a hsz-eden.
Nem szarok a kepeid, de ahogy Bodrik irta, nem Samuval csinaltad
Kacsintgatok az M9-el, de egyelore egy Honor8-am van.. csak 2 hetet kellett volna varnom meg a Telenornal februar elejen..
Kepeket en szivesen neznek a fotos topikban, de nem csak monochrome-t -
KZP
őstag
-
Szellem.
nagyúr
Nem akartam ilyen drasztikusan fogalmazni, de tény és való, hogy ennek a kamerája nagyságrendekkel jobb sajnos! Nekem PD kiadás van, de gondolom a kamera ugyan az.
A lényeg, hogy én nagyon meg vagyok elégedve vele.
Tegnap megvolt a több mint 6 óra kijelzőidő, ami nálam nagy cucc, mert egy androidos készülékkel nem tudtam ezt elérni, főleg 2 napos üzemidővel. Én nagyon elégedett vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Natúr Titán Színben ,2028.04.29-ig iStyle Garancia,Makulátlan állapot.
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Iphone 13 Midnight-128gb-90% akku-2026.10.05-ig gar
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest