- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
Komolyan mondom... Egy napja használom már az új mate 10-et,de nagyon vissza vágyom a 9-re. Ez a hülye kijelzo arány. Nem tudom miért kell a Samsungot majmolni... Hiába 6 col, sokkal kisebbnek hat, sokkal keskenyebb. Ha begurulok, még a végén ezt adom el, nem a 9-et.
-
Nuada herceg
őstag
Köszönöm szépen a válaszokat!
Megnyugtattatok! -
Nuada herceg
őstag
Hahó.
Lenne egy kérdésem.
Az előzménye annyi, hogy ma este vettem a Telekomnál egy mate 10-et. Nem akartam lecserélni a 9-et,de csak az lett a vége.
Annyi a lényeg, h nem bírtam bekapcsolni. Nem reagált semmire. Többszöri próbálkozás után sem. Feltettem töltőre, csak villogott a piros led. Pár perc múlva rezgett a bekapcs gombra. Meg a kijelzon mutatta pirossal az aksi ikont. És később bekapcsolt magától és 1 százalékon volt a töltöttség.
Szóval teljesen le volt merülve az aksi.
A kérdésem az lenne, h nem károsodik ilyenkor?
Én úgy tudom, h az véglegesen károsítja az aksit, ha így teljesen lemerül. De annyira, h meg sem rezdul.
Előre is köszi a választ. -
Nuada herceg
őstag
mtm800, snorbi82, sirály69 Köszönöm szépen a válaszokat.
Nem tudtam, hogy a 10-re már nincs a regisztrációs 3 éves gari. -
Nuada herceg
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy ha lecserélem a Mate 9 telefonom egy 10-esre, azon is lehetséges nekem a 3+3+3 garancia? Szóval hogy a Mate 9-et regisztráltam és a Mate 10-et tudom e?
-
Nuada herceg
őstag
Nekem is jön lefelé, juhhú!
-
Nuada herceg
őstag
Sziasztok.
Nem volt időm vissza olvasni, csak érdeklődni szeretnék, hogy az oreoról lehet tudni valamit, hogy mikor jön? -
-
Nuada herceg
őstag
A frissítés óta nagyon sokat rosszalkodik a telefonom, laggol és kilép az alkalmazásokból.
Bár mintha az üzemidő jobb lett volna!Szóval megelégeltem, és csinálok egy factory resetet.
Bár nem sok reményt fűzök hozzá, hogy ez megoldja a dolgot, de majd kiderül.
Ha lesz valami pozitív tapasztalatom, akkor megosztom itt a fórumon. -
Nuada herceg
őstag
Én is beállok az elégedetlenkedők táborába.
Ma délután raktam fel a frissítést.
Ilyenkor este szoktam kicsit játszani telefonon.
De 5 perc játék után ki is dobott. Szépen bezárta és ennyi.
Eddig még sosem volt ilyen problémám.
Tényleg nem az igazi ez a frissítés.
Nincs kedvem factory resetet nyomni félek az sem oldja meg. -
Nuada herceg
őstag
válasz
Bornie127 #7769 üzenetére
Valami hasonlót én is tapasztaltam, főleg a chorme-nál.
De valóban a rendszer is picit "döcögős" lett. nyilván nem azt mondom, hogy lassú, hanem hogy néha meg meg akad. A gyorsabb merülést talán én is tapasztaltam.
A fene sem tudja. Hátha lassan jön a 194-es és az javít a dolgon. -
Nuada herceg
őstag
Látom a Bluetooth a téma most.
Leírom, az előbb hogy jártam. KB a szívroham kerülget azóta. 2 hónapja volt szervizben a telefon. Cserélték, alaplap hiba miatt, mivel belül voltam a 3 hónapban. De nem volt egyszerű menet, először egy Sim eset kaptam a dual Sim helyett. Aztán csak kicserélték.
Az alaplap hiba akkor úgy jelentkezett, h lefagyott egyszer, de teljesen. Gondoltam a játék hibája. Aztán egy nappal később megint lefagyott, elkezdett újra indulni, és vége lett, használhatatlanná vált.
Erre most gondoltam fürdés közben hallgatok egy kis zenét a Bluetooth hangszóróval.
Be akartam kapcsolni a legördülő sávban az ikonra kattintva, és sötét maradt. Megint megpróbáltam, de ugyanaz. Akkor mondom a beállításokban ránézek. Hát a beállítások ikon is sötét maradt, mintha rajta tartottam volna az ujjam. Utána már lapozni sem tudtam, és semmire nem reagált. Csak az újraindítás maradt.Azóta most félek, h megint szar lesz. Ha megint mehet szervizbe, akkor kicsit bánni fogom ezt a választást.
Remélem h tényleg a Bluetooth a gyenge pont. És az is szoftveres. -
Nuada herceg
őstag
Na, hát akkor ma is okosabb lettem.
Ismét köszönöm a segítséget!
Mostmár abba hagyom a topic offolását.
Egyébként nem véletlenül nyavajgunk itt a frissítésekért, amikor teljesítménybeli különbségek vannak.
A mostani frissítéssel felment az Androbench-ben a random write 9-ről 56-ra...
Remélem a jövőben is így optimalizálják a telefont szoftveresen. -
Nuada herceg
őstag
Hihetetlen... Beleraktam a Sim kártyát, kicsit nyomkodtam, rákerestem és már jelezte is a B182-es verziót. Már tölti is le...
Sohasem gondoltam volna, h ez lesz a probléma. Öreg vagyok én már ehhez.
Azt tudom, hogy például a témákhoz is kell kártya. De ehhez nem is sejtettem.
Köszönöm szépen a választ mind a kettőtöknek!! -
-
Nuada herceg
őstag
Sziasztok!
Visszajött másodjára a telefonom a szervizből, újra duál simes telót kaptam, minden fasza.
A kérdésem az lenne, hogy még a régi B109-es frissítés van rajta.
Egyből felhozza a 162-eset talán? Gyors frissítéssel. De a múltkor, miután ezt felraktam, nem talált több frissítést. Ez 1 hete volt. Szóval most kicsit félek arra frissíteni. Korábban mintha itt a fórumban olvastam volna, hogy nem jó egyik csomagra frissíteni, mert utána nem enged feljebb, vagy micsoda.
Valaki tud segíteni? -
Nuada herceg
őstag
válasz
Szellem. #7034 üzenetére
Egyetértek, én is így vagyok vele, hogy nem 20k hufról van szó, hanem 200k-ról.
Egyébként abban tudnál segíteni, hogy 1 SIM-es készüléket kaptam vissza. Ezek szerint mégiscsak cserélték volna az egész telefont?
Mert ha a főpanelt cserélik, akkor változik az IMEI is, ezt tudom. Vagy, lehet, hogy az csak az paneltól függ? -
Nuada herceg
őstag
válasz
Szellem. #7030 üzenetére
Nyilván nem akarom ennyiben hagyni!
Már beszéltem az ügyfél szolgálattal.
Utána néznek hogy miért nem lett az egész készülék cserélve és visszahívnak! (remélem)
Igazából tojnék rá. Mert visszakaptam és működőképes. Csak van egy kis sárgaság a kijelző alsó felében.
Kb. olyan, amit csak az vesz észre, aki észre akarja... Én sajnos észrevettem. Nyilván azért nem gariztatnám,
de így viszont bíztam benne, hogy a cserével az is megszűnik... -
Nuada herceg
őstag
Na röviden leírom az esetemet a TMX-el.
Telefont elküldtem 1,5 hete javításra, a háztól-házig szolgáltatással.
Az ok: állandó újraindulás, majd fagyások. Használhatatlan. Huawei ügyfél szolgálaton mindent elmondtam, azt is, hogy regisztráltam a HiCare alkalmazásban a telefont. De gondolom a szervizben ezt úgy is látniuk kellene.
(Nyilván gondoltam, hogy nem szoftveres hiba)
Most érkezett meg a telefon. Észlelték a hibákat, fődarab(alaplap) csere, új Imei. Ennyi. De a telefon a régi.
Még benne vagyok a 3 hónapban, amiben a telefon csere garanciális hardveres hiba esetén.
Szóval ennyi.Most futhatok neki az egésznek még egyszer.
-
Nuada herceg
őstag
Mi az a wipe , és wipe cache?
Többen is írtátok már. -
Nuada herceg
őstag
válasz
H.Istvan25 #6963 üzenetére
Én is hasonló cipőben járok.
Az előző telóim HTC-k voltak.
M7. Besárgult a kijelző, garanciában javították, cserélték, de a htc-nek nincs Magyarországon szervize, így 3 hét volt majdnem. Utána lecseréltem M8-ra, hát dettó.Kicsit voltam ideges. Azt is cserélték garanciában, de sok idő volt. Bár ott egyik telónál sem volt alapból sárga, csak hogy melegedtek, besárgultak. De itt most más a helyzet, ez már alapból sárga volt.
(#6964) buliforma
Hát próbáld meg úgy, hogy egy hétfői napon adod le egy posta pontban, vagy mi a leadóhely.
Ha meg a futárt választod, akkor pénteken délután telefonálj, és hétfőn jön érte a futár. Így lehet, hogy megjárja egy hét alatt, hogy péntekre vissza is hozzák. Én rosszul csináltam. -
Nuada herceg
őstag
válasz
buliforma #6933 üzenetére
Hát nekem annyi tapasztalatom van, hogy múlthéten csütörtökön (20.) adtam le a telót. A háztól-házig szolgáltatást vettem igénybe.
És pont most kaptam egy emailt, pár perce, hogy elkészült a javítás, hétfőn (31.) hozza a futár a telót.
Gyorsabb szervizelésre gondoltam, azt hittem pár nap alatt megjárja, de nem.(#6937) H.Istvan25
Nekem is van hasonló panaszom. Én az első napon kiszúrtam, hogy sárgás a kijelző alja. És főleg csak fehérnél látszik. De azóta is azt néztem, nagyon szúrta a szemem.
Bár beletörődtem, de aztán tönkrement a teló. Állandó fagyás után már újraindulni sem volt hajlandó, bekapcsolni sem lehetett. Szerintem nem szoftveres hiba, valószínűleg hardveres.
És mivel regisztráltam a HiCare alkalmazásban, így bízom benne, hogy cserélték az egész telefont, és megszűnik a sárgás kijelző is.
(Mivel még a 3 hónapon belül vagy, 2 hónapja vettem a telót) -
Nuada herceg
őstag
-
Nuada herceg
őstag
Hát ez a háztól-házig szolgáltatás nem olyan túl gyors eddig.
Tegnapelőtt jelentettem a hibát, 4 óra körül. Mondták, hogy másnap már nem jön érte a futár (azaz tegnap), mivel 2 után szóltam. Majd ma... Hát eddig még nem nagyon érkezett, úgy vélem már nem is nagyon fog.
Le kellett volna adni a postán, az átvevő ponton...
Na de mindig tanul az ember. -
Nuada herceg
őstag
válasz
H.Istvan25 #6745 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Nuada herceg
őstag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek. Bár sejtem mi lesz, jómagam is a szervizre tippelek.
Röviden a történetem annyi, hogy 2 hónapja vásároltam ezt a telefont a Telekomnál. Boldog tulajdonos (voltam
). Tegnap olyat csinált a telefon, hogy játék közben lefagyott. de teljesen. Nem reagált a kijelző vezérlőgombjaira sem. A bekapcsoló gomb hosszan nyomásával tudtam újra indítani. Utána működött tovább. Majd később pedig a Play áruház böngészése közben is megakadt egy kicsit, és újraindult.
Ma reggel, pedig megint lefagyott.
Újraindítottam, de utána fél perc múlva megint megállt. Újraindítás, majd megint. De már éppen hogy csak bebootolt. Utána már az sem. A Huawei logónál megállt.
Van itt egy 5 perces videó. Hogy újraindítgatom.
videó
Utána behozott valami eRecovery menüt, teljesen magától. Próbáltam ott helyreállítani, de semmi.
Utána viszont már magától indult újra folyamatosan, és nem reagált semmire, közben elég meleg is lett a teló. Kicsit féltem is, én is indultam dolgozni, barátnőm is, mondom nehogy gyújtogatni kezdjen itt!
De megint előhozta a recovery-t és ott kiválasztottam a shut down-t. Na utána nyugton marad végre. Most délután, miután hazaértem, megint megpróbáltam, de ugyanez a helyzet. Lefagy, újraindul.
Javaslat? Gondolom szerviz.
Még jó hogy biztosítást is kötöttem rá.
Ja itt van egy kép, valami hibaüzenettel. Hogy nem tudta letölteni, vagy helyreállítani, vagy nem tudom.
Bár sok nem látszik a képen.
Kép
Köszönöm a figyelmet és a tanácsokat. -
Nuada herceg
őstag
Valaki tudna segíteni, hogy kell telefonról képet átküldeni tv-re? Az előző telefonommal (HTC) gond nélkül ment.
Itt viszont semmi pénzért sem tudom összehozni.
Valami Wi-Fi direct - el próbálkozom. Nagy nehezen össze is tudom csatlakoztatni a két készüléket, de aztán semmi. Tényleg nem tudom mit tegyek.
Egyébként egy LG TV - ről van szó, webOs 3-al.
Hátha valakinek már sikerült. -
Nuada herceg
őstag
válasz
Leslie1966 #6095 üzenetére
Köszi az infót! Várok én türelemmel, majd ha jelez a teló.
-
Nuada herceg
őstag
Arra tudna még valaki választ adni, hogy Chrome megnyitásakor miért lesz sötétebb a kép?
Nézelődtem a beállítások között, de sehol nem találtam ezzel kapcsolatos beállítást. -
Nuada herceg
őstag
Sziasztok.
Olyan problémám lenne, h nem tudom beállítani, h kijelezze a telefonszámom.
Tegnap vagy negyed óráig kerestem, de nem lett meg.A másik, hogy a kijelzőnél észrevettem, h alul kicsit sárgásabb a megjelenítés. Főleg fehér háttérnél látszik.
Nem szembetűnő, csak én észrevettem, és már ezt nézi a szemem.:/ Más nem tapasztalt hasonlót? Nekem ez kicsit zavaró. Ezért gondolom nem fogom gariztatni, sőt, lehet hogy el is hajtanának, ha egy ilyen "hibával" beállítanék.
-
Nuada herceg
őstag
Sziasztok!
Végre én is beléptem ebbe klubba.
Ma vettem meg este a telekomnál. De már egy hete járok utána. Nem volt készleten, meg hasonlók. Már majdnem s8, lett a vége. De szerencsére ma érkezett hozzájuk még pár darab. Szóval juhheeee.Egy HTC M8-ról váltottam. Szerettem azt a telefont, de tavaly már elfogyott az ereje. Gyenge lett a hardver. Ezt a telefont viszont már imádom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Óra topik
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest