- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
KZP
őstag
válasz
#65510400 #9137 üzenetére
Akkor is ez egy vicc. Ott az Apple, ha frissítés van, azonnal elérhető az összes iPhone, iPad készüléken a világon. Egyszerre. A Huawei meg azt nem tudja megoldani, hogy legalább az azonos típusú modelljei azonos időben kapják meg a frissítést. És nem is órák, vagy napok, hanem akár hetek telnek el az ugyanolyan régiós készülékek között. Ennyivel azért nem nagyobb cég az Apple, mint a Huawei...
-
-
Leslie1966
senior tag
válasz
#65510400 #8963 üzenetére
Az Oreo frissítéssel jobb lesz a telefon, de jó néhány hiányosság van még benne, amit remélhetőleg javítanak majd. Én csak ki akartam-és ki is próbáltam, milyen lesz. Néhány béta tesztelőnek megadatott, hogy hivatalosan is kipróbálja. Tanulni bárkitől szívesen tanulok, de a kioktatást nem tűröm el senkitől. Én nem akarok félrevezetni senkit, sőt, ha vissza olvasol sokat segítettem a nálad bátrabb emberkéknek. Na most már tényleg hanyagolom a topikot.
-
Leslie1966
senior tag
-
mtm800
senior tag
válasz
#65510400 #8379 üzenetére
Nálam ez a jelenség sincs , működik rendesen....igaz itthon vettem euronicsban és nem buherálgattam semmit rajta, használom és kész.Van mellette egy s8+ is és azt mondom még mindig partiban van vele az esti fotókat kivéve ...de ez érthető a 2.2 miatt.hangminőségben rugalmasságban pedig jobb /magánvélemény/
-
Szellem.
nagyúr
válasz
#65510400 #6831 üzenetére
Köszönöm szépen. Igen, nehez vagyok elégedett de ez inkàbb építő jellegű elégedetlenség. No, meg ha az ember kiad pénzt valamiért az legyen màr elfogadható!
Vannak dolgok amikben az embernek nem szabad komprumisszumokat kötni!
Egy user nyílvàn szubjektív lesz, mert vannak vàgyai, elképzelései, van rajongàsa, stb., De egy tesztoldal szigorúan legyen objektív!Támpontot adhat és segíthet a döntésben.Még talàn annyi hàtrànyt említenék meg a PD-vel kapcsolatba, hogy nehéz normàlis tokot szervàlni hozzà!De ez is megoldódott.😀
-
Szellem.
nagyúr
válasz
#65510400 #6828 üzenetére
A tesztről inkább nem nyilatkozom. Az egész mobilarena minősége visszaesett, de jelentősen.
Amikor megvettem a telefont, ugyan az a szoftver volt rajta, mint amin ők is tesztelték! Egy deka akadást nem tapasztaltam, de más oldalakon is ezt írták. Nem volt akadás.
Nem tudom a mobilarenan mi volt, de nem elfogultságból, de nem akadt! Azt meg nem is említem, hogy a teszt tipikus magyar teszt volt, ahol többször emlegették a telefon árát, meg azt, hogy minek ilyet venni ennyiért. Én elfogadom, hogy nem olcsó készülék, de egy tesztben objektívnek kéne maradni maximálisan és nem egy telefon áráról beszélni és fikázni. Majd a user eldönti, hogy ad e ki ennyi pénzt érte, tud-e ennyi pénzt kiadni érte. Egy tesztnek ez nem feladata. Meg, ha nem haragszotok, inkább a savanyú a szőlő hallatszott a tesztből, és nem az objektivitás! Elnézést, hogy ezt előtte leírtam! Tech2, stb. oldalak inkább elismerően beszéltek róla és nem a telefon árát hangsúlyozták, mint itt.
A telefonal maximálisan meg vagyok elégedve. Nagyon szép! Aki eddig élőben látta, az mind szó szerint elhűlt, a hűű b..meg kijött a száján.
Nem tudok rosszat írni róla, talán annyit, hogy videókban nem a király bár talán egy évben ha kétszer készítek videót. Fényképekben, viszont ott van.
Üzemidő is rendben van nagyon. Szóval, tényleg elfogultság nélkül, nem tudok rosszat írni róla. Én a magam részéről nagyon szeretem. -
dannyl
addikt
válasz
#65510400 #6806 üzenetére
Aaannyira tudtam, hogy jön valami rosszindulatú beszólás. Tipikus magyar mentalitás: beírok valamit, ki is keresem a választ, de neeem mondom meg. De legalább nagyképűen odavághatom. Nyugodtan tartsd meg magadnak, majd a felnőttekkel megbeszélem.
Amúgy is, elolvashatnád, hogy miről szólt a kérdés. -
lajozs
aktív tag
válasz
#65510400 #5760 üzenetére
Ne törd magad...
Az appok feltehetőleg figyelembe veszik a rendszerek elérhetőségét, hiszen korrelált adatokból végzik el (ill. végzi el számukra a teló processzáló rendszere) a számításokat. Mivel egy, a földrajzi zónában kevés találattal rendelkező rendszeren belül ez nem lehetséges, ezért csak azoknak az adataira támaszkodhat, amelyek nagy számú, stabilan fogható elemmel vannak jelen. Ezért - bár gyakran BeiDou-holdakat többet is, Galileot jellemzően csak egyet jelez a GPSTest (utóbbi tesztfázisban) - az appok (nálam többféle közúti illetve turisztikai) csak a GPS és GLONASS adatait dolgozzák fel. -
törölt tag
válasz
#65510400 #5741 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy aki navigációra is használja a telefon, az meg van elégedve, nem sír a galileo miatt. Aki meg galileozik, az csak a gps tesztprogramokat futtatgatja. Pont ilyen az antutu és társai... Nem az a lényeg, hogy gyorsabb a telefon, mint bármelyik samsung, hanem, hogy az többet gurít antutuban(bár már ez se igaz annyira).
-
Sword
őstag
válasz
#65510400 #5741 üzenetére
Dobjál össze egy összefoglalót, saját tesztet, amit akarsz, ha van értelme, hozzá adott tartalma, belinkelem a 0. hsz-be. Sok, terjedelmes szövegnek sajnos már nem nagyon van hely, ezért kéne a hsz linkelés.
Galileo egy érdekes, dolog, mert hiába tudja a telefon, ha az appok nem támogatják. Aki "csalódott lesz", mert az app-ja nem működik vele, annak hiába van leírva. Kb. mintha TV-vel menne a lakatlan szigetre...
UFS: gyors, nem gyors és a kettő között. Ezek az alternatívák. Persze le lehet írni, hogy gyors,de ez inkább telefon függő. Ráadásul a működési sebességben nem látszanak a különbségek.
Telefon merül, nem merül. Kint vannak a hivatalos adatok az akksiról, nekem messze a legjobb akkuidőt produkáló telefonom, mégsem merném kijelenteni, ha valakinek merül, az app-tól van. Lehet, hogy hw hibája van. Akinek merül először a telefont fogja hibáztatni, bármit csinálsz. ASUS-omnál ugyanezt csináltam, de ott nekem volt igazam
Ha nem raksz fel semmit, persze, kibírja 1.5 napig, de okostelóval, BT zenehallgatással, stb. stb. napi 2x töltöttem (legalább).
Az, hogy egyesével győzz meg valakit egy fórumon... Esélytelen, el kell engedni, akinek van annyi esze, hogy utánajárjon a dolgoknak, saját magának is bizonyítsa, pro vagy kontra az állításokat, azt nem fogja befolyásolni úgysem egy-egy negatív vagy akár egekbe magasztaló hsz. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest