- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjani81
senior tag
válasz
#24536576 #12485 üzenetére
Hát nem tudom ti mit hogyan csináltok vele de közel 20.000. Képet lőttem vele automata módban is sokat de bárki nézte a képeket csak ámult hogy ezt mobillal csináltad? Lehet nem egyforma a kamera modul mit ahogy a belső tároló sem. Majd 2 évig használtam most csertem le 2 napja mate 10 prora de csakis az ip védettség miatt
-
tothjani81
senior tag
Köszönöm a válaszokat megerősítést kaptam a mat 10 pro javára. Alapból szimpatikusabb volt.
-
tothjani81
senior tag
válasz
Tav-Csoves #12451 üzenetére
Porban dolgozom apró finom por és ugye elég problémás a telefon védelme, hogy ne legyen poros. Az említett példányok Ip 67 es védelmet kapott ami védett por és minimális víz ellen. Ugye a Mate 9 nem rendelkezik semmilyen ip tanusítvánnyal
-
tothjani81
senior tag
Hali. Segítsetek!!! Szeretett nagy becsben tartott Mate 9 emet szeretném lecserélni ip védettségi okokból hozzáteszem csak ezért semmi másért. Az utód csakis Huawei lehet. Mate 10 pro vagy p 20 pro. Van aki vsltott valamelyikre? Ti mit mondotok? Melyikkel járok jobban?
-
-
tothjani81
senior tag
Sziasztok. Nem ide való a kérdés de hátha tud valaki segíten. Vettem egy Lemfo Lem 5 Pro órát. Gyári alkalmazása nem müxik xde a watch droiddal komunikál. De ha google play ről próbálok letölteni pl számlapot letölti telepíti de nem jelenik meg sehol. Használ valaki ilyen órát vagy mss óráknál valaki ilyen hibával találkozott már?
-
tothjani81
senior tag
Kérdeztem már de eredménytelenül. HOL LEHET KAPNI GYÁRI FÓLIÁT? Ugyan olyat ami gyárilag rajta volt.
-
tothjani81
senior tag
Üdv. Van valakinek információja arról, hogy egyáltalán lehet-e és ha igen hol, venni ugyan olyan fóliát ami gyárilag a telón volt. Az tökéletesen illeszkedett. Azóta többet próbáltam de egyik sem jó.
-
tothjani81
senior tag
Üdv. Lehet volt már szó erről, de azért megkérdezem. Milyen wifi modul van a Mate 9 be? Maxx letöltési sebesség?
-
tothjani81
senior tag
Többször is írtam Oreón vagyok de semmi gondom semmivel. Az első hónapba babráltam mert türelmetlen voltam és nem vártam meg az Ota frissítést. Na akkor aztán vacakolt minden rossz volt. Akkor kapott egy frt vissza a gyári rom azóta csak Ota frissítés van fr nélkül, és minden tökéletes és hibátlan. Minden nap olvasgatom a fórumot és látom sokan piszkálják a gépet, minden vacakkal amire szerény véleményem szerint semmi szükség. Ez a telefon piszkálás nélkül is hibátlan és tökéletes vagy inkább azt is mondhatnám a dórumban olvasottak alapján és tapasztalatom alapján hogy csak piszkálás nélkül tökéletes. Tudom ezért biztos kapok kövezést de szerintem igazam van.
-
tothjani81
senior tag
Hát én nem tudom ki mit és hogyan mikor és miért de én frissítettem Oreóra semmi bajom nincs vele nem hogy van pár extra dolog ami jó de még gyorsabb is a telefon. Minden funkció tökéletesen működik. És hozzáteszem természetesen most se vol hr. Lehet ez a titok
-
tothjani81
senior tag
Ha valakinek nem jött meg az Oreo a Hi Care alkalmazáson belül van ilyen" rendszerfrissétés korai próba" lefuttadod amit kér majd megpróbálod újra a frissítést nekem működött. Lehet ismeritek ezt de azért leírtam hátha valaki nem
-
tothjani81
senior tag
Én se kaptam még Oreót de ahogybolvasgatom nem nagyon hiányzik. Kehet megvsrom az első oreós frissítést a ddig marad ez
-
tothjani81
senior tag
Hát ezt már én is ecseteletem. Soha nem toltam fr t cak akkor volt rá szükség amikor türelemtlen voltam és mókoltam de azt soha többet. Hivatalos frissítésnél nem kell fr, hr semmi marhaság. A windowst se telepítjük újra kb lassan két napaonta amikor frissít.
de ez a személyes tapasztalatom és véleményem. Aki ráér pakolgassa csak a cuccait újra
-
tothjani81
senior tag
Hát olvasgatom minden frissítés körül ezeket a problémákat amit nem értek. Mondom miért! Januárban vettem a telót. Az első frissítést nem vártam meg otán hanem felraktam na az szétcseszte a masinát. Azóta türelmesen várok és csak ota frissítést hagyom. De soha nem csináltam frt/hrt és semmi gond nincs szerencsére. Lehet csak szerencsém van bár samumon is így toktam ott se volt baj
-
tothjani81
senior tag
Üdv. Valaki mondja meg nekem hogy az istenbe kell kikapcsolni ezt a nyavajás hangazonosításos marhaságot mert ha kikapcsolt kijelzőnél megnyomom a hangerő le gombot pittyen és keres bár sose talál semmit de az agyamra megy ez a s..... r
-
tothjani81
senior tag
Na én egy ilyen kábelt vettem. Tökéletesen megy a szupertöltés nagyon masszív a kábel. Ha valakit érdekel.
HOCO 5A Charging Cable USB Type-C Original Fast Charger Data Transfer Sync for Samsung LG Xiaomi Huawei Original Wire Type C
http://s.aliexpress.com/bEzaq6Nn
(from AliExpress Android) -
tothjani81
senior tag
Ötlet valakinek, hogy a Mirror Share mi a fa.... rt nem akar működni? Eddig kb 4 tv- látott és nagy ritkán az enyémet most semmit. Amúgy egy Panasonic 50ds 630 e tv van hátha érdekes lehet.
-
tothjani81
senior tag
válasz
H.Istvan25 #6716 üzenetére
Ez is jó ilyenem is van ebben az a jó hogy vékony nem vastagítja el. Csak az enyém terrakotta színű
-
tothjani81
senior tag
válasz
H.Istvan25 #6718 üzenetére
Nekem ilyen tokom is van ezt szeretem a legjobban jó passzos, jók a kivágások nem izzad rá a kezem hoszzú használatnál na meg szerintem nagyon jól néz ki
-
tothjani81
senior tag
válasz
Leslie1966 #6524 üzenetére
Persze ez egyéni. Nekem az ilyen fura cuccok tetszenek.
-
tothjani81
senior tag
Én soha többet nem babrálom a telót. Ha jön otán persze felrakom de ha nem marad ami van. Piszkáltam aztán szívtam vele és küzdöttem még jó lett. Nem akarok észt osztani mert nem tisztem de szerintem ne piszkáljátok várjátok meg az otát az tuti nem vágja haza Mátét.
-
tothjani81
senior tag
Hát nem tudom. Játszok a rr3 al az Nfs No limittel utóbbival van úgy hogy másfél órát is de a telefon tokban van és éphogy csak langyos. Amitől forrósodik az az igo kint a kocsi szél védőn de gyanítom az is inkább a naptól mert amikor megvettem Januárban akkor is navigáltam vele de kb langyos se volt szintén tokban.
-
tothjani81
senior tag
Na asszem megoldódott a gondom szervíz nélkül. Valaki írta is hogy valami alkalmazás vacakol. Rwatch nevű alkalmazás okozta, ami az okosórához lett telepítve. És azért gondoltam hogy nem az órával van összefüggésbe mert azelőtt kb 2 héttel kezdte ahohy azóra meglett DEEEE! Azt a vacak alaklmazást előre telepítettem mielőtt megjött az óra. Alkalmazás is meg az óra is ment a levesbe. Olcsó ketyegőt
akartam mert melóba fontos nagyon de úgylátszik ez nem jött be. Most néztem jobbat. Ha azzal is baj lesz lemondok az okoskütyüről mert 50 rugós órákkal nem fogok melózniba kezemen.
-
tothjani81
senior tag
válasz
Metacska #5788 üzenetére
Hát mert nincs másik telóm csak vodásak és még magam se tudom mit használok addig. Ma derült ki hogy a Telekom már nem is foglalkozik szervizeléssel egyből a szervízbe irányítanak így a cserekészülék lehetőség kizárva. Mostmár biztos szervíz lesz belőle csak megálmodom addig mivel telefonáljak.
-
tothjani81
senior tag
Most lett elegem ebből a telefonból. Pár napja fr ma meg megint 3x kellett ki be kapcsolnom hogy tudjam használni. Most az a heppje hogy nem lehet feloldani. Csak a power hosszannyomás segít.
Ha telekomhoz adom be szervizelésre szerintetek adnak csere készüléket mert csak Vodás telók maradtak -
tothjani81
senior tag
Na nem akarom elszólni de egy fr urán a telefonom magához tért és nem vacakol, Az üzemidő jelentősen javult, nem laggol minden hibátlanul teszi a dolgát. Mondjuk ami nagyon fájó pontjává vált ennek a telefonnak, hogy Január közepén vettem és ez a 2. fr. hmmmm. Az xcover 3 asom másfél évesen lett lecserélve fr nélkül és semmi hiba. Pedig ugya az nem is csúcsgép, de amúgy lehet pont azért.
-
tothjani81
senior tag
válasz
Leslie1966 #5677 üzenetére
156 után volt és mégis vacakolt 183 től vártam a megoldást de semmi. Marad az fr ha úgy is csinálja szervíz
-
tothjani81
senior tag
A merülés az nem is lenne annyira fontos de ez a lefagyogatás az agyamra megy. A bt folyamatosan csatlakozikbegy okosórához mondjuk.
-
tothjani81
senior tag
Hát ez a teló mindig kitalál nekem valami szarságot. 156 volt fent és olyanokat dobott hogy pl nem tudom felvenni a hívásomat, jelez mintha sms jönne de semmi és ilyenkor szinte használhatatlanná válik. Nem érzékel rendesen, a lapozás akad szaggat. Jött az 182 azt hittem megoldódik a gond de nem sőt rosszabb lett mert az átlagos kijelzőidőm max 3,5 óra 5-6 helyett. Minden nap töltenem kell estére 20%alá megy. Mondjuk a bt egés nap megy de szerintem ennek nem kéne leszívnia. Valakinek hasonló
-
tothjani81
senior tag
Ebben a pillanatban jött a 182 es ota Magyar hálózaton.
-
tothjani81
senior tag
válasz
burkus1993 #5344 üzenetére
Hát 2 éve laptoppal jártam így kb 6x kellett megrendelnem de sajna akkor se jött össze berágtam vettem máshol kp- ra mert úgy felba...... K az agyamat. De szorítok neked.
-
tothjani81
senior tag
Hát valami Nasa cucc lehet a wifi modul. 3. On lakok hátul szoktam kimenni az épületből arra nincs i sablakunk és mg 1 lépcsőházzal arrébb is van wifijel bár minimális de van és működik. Xcorer 3 as volt ezelőtt az már a liftbe beszálláskor mobilnetre váltott.
-
tothjani81
senior tag
válasz
thebear007 #5182 üzenetére
Az egészséges kritika de nem a nyavajgás. Én is írtam már negatívumot a telefonról.
-
tothjani81
senior tag
Hát gyerekek!!! Ez a fórum sajnos kezd nyavajgásba átmenni. Eddig aról szólt hogy mit hol lehet beállítani meg a személyes tapasztalatokról jó értelembe. Most meg sok Mate 9 tulaj sír mint egy kisgyerek akinek elvették a sütijét. Veszünk valamit mert hűde szép hű de jó aztán meg fikázzuk. Asszem nem nagyon fogom így olvasni a fórumot. Sajnos! Pedig eddig szivesen olvasgattam mert hasznos dolgokat találtam. De most!!! Jajj de rossz képet csinál! Jajj csak ennyi pontot kap holmiféle vackokon! Hű ebbe nem olyan a tároló átvertek. EL KELL ADNI JÓ PÉNZT ADNAK ÉRTE ÉS LEHET SZERETŐ GAZDÁJA LESZ.
-
tothjani81
senior tag
Nem tudom mivel tudhat többet az úgymond fullos verzió de ez a telefon olyan szinten hasít mindig minden körülmények között hogy gyorsulási versenyen készülök vele indulni. Csak bele ne fussak egy fullos verzióba
Sokszor szó szerint kínzom a telefont, volt olyan hogy kb 150 mega memóra volt szabadon mert kb minden futott a telón ami telepítve van rajta és kb meg se kottyant neki. Nem tudom ki mire használja és azon használat közben behalt-e már a telója ha igen megoszthatná mert kíváncsi vok van-e esetleg ilyen. Ha meg nincs mert szerintem semmitől nem jön zavarba akkor meg mit nekünk fullos vagy gagyibb változat. Így jó ez ahogy van. -
tothjani81
senior tag
Mázlisták.
Cseréltetetm az tuti és hiszek benne hogy nem lesz vele gond, Tv- t is vettem persze az is rossz volt 3. Hete vacakol vele a Trékom azóta tv nélkül vagyunk. Ha visszajön meg telefon nélkül leszek
. Ez a formám na meg a mai Magyarországon kapható termékek. Amit Németbe vettem dolgokat semmivel semmo baj
-
tothjani81
senior tag
válasz
heidrich #4113 üzenetére
Nekem sokszor hasonlókat produkál. Vokt hogy este 7 re kinyírtam töltőn volt de volt lyan hogy Need For Speed csavargatással majd 7 óra kijelzőidővel este 11 re volt 25 % on. Szerintem legalább is az enyém önálló életet él ilyen téren de le van sz..... a. 5 perc töltés kb fél óra intenzív játék így nem para. De amúgy más dolgokat is produkál pl kikapcsolás és félóra szünet ilyenkor csak utána kapcsol be. Most meg az újlenyomat olvasó vacakol. Eddig kb vizes ujjamat is elfogadta most meg annyira behalt hogy nem is használom mert nem kell neki egyok ujjam se csak ha újra tanítom neki de másnapra megint rossz. Megy vissza cserébe mert má elegem van belőle. Eddig imádtam ezt a tepsit de mostanra inkább idegesít tegnap majdnem földhöz vágtam
-
tothjani81
senior tag
válasz
Tav-Csoves #4065 üzenetére
Nekem is volt ilyen csak hard reset segített
-
tothjani81
senior tag
válasz
Tav-Csoves #3577 üzenetére
Köszi. Azt már ugye telepítettem.
-
tothjani81
senior tag
Olyan kérdés esetleg hogy mivel tudnám az appokat lementeni hogy ne keljen egyesével visszapakolászni meg eseleg beállításokat menteni. Ha lehet ilyst egyáltalán
-
tothjani81
senior tag
Visszatettem a 156 ost ugyanis tegnap viszzabutítottam a 126 ra. Gondoltam hátha ettől csinálja ezt az 5% os marhaságot de nem maradt az 5 %. Mi a f..... m lehet vele?
-
tothjani81
senior tag
válasz
Tav-Csoves #3534 üzenetére
-
tothjani81
senior tag
Az a durva hogy amióta a 156 van kevesebbet használom és hamarabb merül.
-
tothjani81
senior tag
Küzdök én is az aksival. 126 ról 138 ra romlott az akuidő egy kicsit és 138 ról 156 ra rengeteget. . 2 ó 15 p a kijelzőidőm és 34 %.
Kérdés! Hogy tudom akkor visszarakni 126 ot?
-
tothjani81
senior tag
Én is nagyon vaciláltam s7e, htc 10, mate 9 között de minden szempontból a mate nyert nálam. Volt azóta szerencsém s7edge el öszevetni úgymond de nem elfogultságból de a mate gyorsabb! Kijelző nagyobb készülékház elenyészően nagyobb az edgenél. Aksi jobb. Megint a matre voksolnék az biztos
-
tothjani81
senior tag
Üzemidőben is többet igért a 138 as és a 156 os is de én azt veszem észre higy inkább rosszabb. Tapasztal valaki hasonlót?
-
tothjani81
senior tag
De jó bakker. Fejlesztik a szoftvert csak nem jó irányba
-
tothjani81
senior tag
válasz
Cingáriusz #3359 üzenetére
Ugyan azon a képernyőn nézed vissza a fotókat? Vagy a telefonon?
-
tothjani81
senior tag
Hát nem tudom van egy Nikon gépünk 2016 os bár alap modell de a mate jobb képeket lő mint az.
-
tothjani81
senior tag
-
tothjani81
senior tag
válasz
Cingáriusz #3347 üzenetére
Hát nem tudom, de az enyém nagyon szép képeket csinál
-
tothjani81
senior tag
Az optikai zoom marad 2x es nem tartom azt valaószínűnek hogy egy ilyen pici optika szoftveresen rávehető a 10x es optikai zoomra.
-
tothjani81
senior tag
Úgy érzem megérik a telefonom a cserére, mert sajnos megint produkálta a nem rragálok semmire funkcióját
. Ugye 3 hónapon belül vagyok. A cseretelefon opció hogyan működik tudja valaki? Na meg mennyi idő?
-
tothjani81
senior tag
Amúgy ha jó tudom nem Gorilla van rajta. Konkrétan a gyártó nem nevezte meg ezt valaki itt írta a fórumon. Nekem kicsit már jön föl a gyári de fólia de még szolgál. Rendeltem kemény.0,9 dolcsiért sima nem übeg fóliát. Méretre ugyan az mint a gyári minőségre még nembtudom.
Szerintem úgy is felválik ennek is a széle. Rendelek még vagy 5db ot aztán egész évben kitart. Ennyi
-
tothjani81
senior tag
Keresgetek de nem találok rá infót. Tudja e a teló az 5gh es wifiszabványt
-
tothjani81
senior tag
Reggelre lejött. És siker. Köszi mindenkinek
-
tothjani81
senior tag
Na kb 30 x kellett újra próbálkoznom de nagy nehezen elindult de ez a tempó szerintem kb hajnali 3 ra lejön.
-
tothjani81
senior tag
Hali. Hát agybajt kapok ettől a manuális frissítéstől. Elméletileg mindent a leírtak szerint csinálok de nekem nembtalál frissítést.
-
tothjani81
senior tag
Szerintetek ha én is feltolom ezt a 138 as romot megszűnhet ez a nincs reakció semmire marhaság!!! Nem nagyon akarom szervizelgetni meg cserélgetni a telót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest