- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
Ez kell neked: Új Nokia 808 Pureview
-
Luser2000
addikt
válasz
Tav-Csoves #5623 üzenetére
Ez nem látszik több ezernek.
Otthon voltál biztosan?
Ilyennel még nem találkoztam. Az elmúlt 1 év során 4 Huawei készülékem volt, használom is ezt a programot.
(Nincs az ágyadban a telefon?) -
Luser2000
addikt
Azt hiszem találtam egy dolgot, ami a 156-hoz képest a 182-ben javításra került :
A görgetett screen shot eddig nekem darabos volt, rosszul illesztette össze. Most viszont tökéletes. -
Luser2000
addikt
válasz
gabesz839 #5500 üzenetére
Köszönöm, így már jobban értelek.
--
Nekem a képernyőolvasás érzékelő (amit írsz, hogy közben nem kapcsolja le a háttérvilágítást) hiányzik igazából, de emlékeim szerint az utóbbi idők Samsungjaiból mintha kikopott volna. Ez még most is van az S8-ban pl?
--
A duplakopp-ra úgy emlékszem a Samuban nincs, az LG-ben szerettem és is, de a Huawei ujjlenyomat szenzora bőven kárpótol ennek hiányáért.
--
Az adatfogalom számlálót meg nem is értem, hogy miért nem lehet szabadon állítgatni??? Lehet, hogy egy 5 éves gyerek programozta egy olyan országban, ahol mindenkinek elsején van a fordulónap.
--Köszi, hogy megírtad!
-
Luser2000
addikt
-
Luser2000
addikt
válasz
Szellem. #5027 üzenetére
A PD (LON-L29) és a M9 (MHA-L29) eltérő modellek, eltérő FW-el.
Nincs abban semmi különös, hogy az egyikre van éppen telepíthető ("hitelesített") FW, a másikra meg éppen nincs (újabb). Jelen esetben az, hogy a PD-re felment (valami), nem jelenti egyenesen azt, hogy (az MHA-L29C432B156 után) az M9-re is fel kell menjen valami frissebb. (Firmware Finderrel).
-
Luser2000
addikt
-
Luser2000
addikt
válasz
rayoliviero #4596 üzenetére
Elég.
Abban az esetben kellhet, ha valami miatt csereutalvány lenne a szerviz vége.
-
Luser2000
addikt
Már C432B181-et is jelez a FF, de még ez sem akar felcuppanni.
-
Luser2000
addikt
Nekem mostanában az időzített Ne zavarj üzemmód "beragad" és reggel nem kapcsol ki automatice.
Futottatok bele ilyenbe? (B156) -
Luser2000
addikt
válasz
#45553408 #4108 üzenetére
Az jó olcsó volt. Hogy jött ki annyira?
Ahogy én látom, legalább 5 kreditet kell venni, az 31USD. A "Dodó" 285-290 körül van már jó ideje.
A FW flash 1 kredit, tehát legalább 1.700-1.800 Ft, de csak abban az esetben, ha ezt a jó kis oldalt sok mindenre, vagy sűrűn használja az emberfia. Ha mondjuk "csak" most az egyszer frissítene, akkor ugye bele kell tolni 31USD-t, ami meg már alsó hangon is legalább 8.800 Ft.NAH, látom közben KZP is "begépelte"...
-
Luser2000
addikt
válasz
Szellem. #4103 üzenetére
A használata le van írva itt fórumban is (meg pl. a P9 fórumban), érdemes ránézni a Téma összefoglalóra is, illetve a Play-en is lehet hozzá segítség.. Konkrét példa: [link]
A több FW verzió több okból is lehet: leginkább az indokolja, hogy az eltérő verziók, eltérő FW előzményekre mennek fel. (Ha régebbi rendszerre kell feltenni, abban - elvileg - több komponens frissítése is szükséges lehet. Ha újabb rendszerre teszed fel, akkor akár kisebb méretű állománnyal is megoldható).
Én nem vagyok ebben zsonglőr, a letöltésekkel kísérletezni szoktam. Ami felmegy, az felmegy, azzal gondot nem lehet okozni. Aminél a telepítés előtt hibát jelez, az nem megy fel, gondot sem okoz. -
Luser2000
addikt
Ezeket a QR kód opciókat nem ismerem. Köszönöm!
-
Luser2000
addikt
Nem tudom mi történhetett a Telekomnál, de egyre drágábban adják a Mate9-et (meg a Honor 8-at is).
-
Luser2000
addikt
válasz
snorbi82 #3688 üzenetére
Mérete alapján még egy tisztességes Security update sem nagyon fér bele szerintem.(... most látom, hogy adesktop alkalmazás rosszul jeleníti meg a méretét. Nem 2MB, hanem 494MB ...) ugyan azokat a funkciókat írja a changelog-ban, mint ami a 156-al is jött.
Ehhez képest viszontÍme:
"Ez a frissítés tartalmazza a 10x zoom funkciót, és optimalizálja főképernyő alkalmazáslista megjelenítését.
[Újdonságok] Új 10x zoom, amivel távolról is élesebb képeket készíthet.
[Optimalizációk] Optimalizált főképernyő alkalmazáslista megjelenítés, a jobb élményhez. Csökkentett CPU terhelés a többmagos folyamatoknál a jobb rendszerteljesítményért. Javított készülékbiztonság a Google biztonsági frissítésekkel.
[Frissítés megjegyzések] 1. Ez a frissítés nem törli a személyes adatait, azonban javasoljuk, hogy készítsen mentést minden fontos adatról a frissítés előtt. 2. A rendszer a frissítés után újraindul. Ez kb. 5 percet vesz igénybe. 3. Ha problémába ütközne a frissítés során, hívja a Huawei ügyfélszolgálatot, vagy keressen fel egy hivatalos szervizközpontot a segítségért."Szerintem 156-nál alacsonyabb verziókra ez nem is fog felmenni közvetlenül.
-
Luser2000
addikt
Van valakinek "obszidián fekete" Mate 9 készüléke?
Végül került ilyen forgalomba egyáltalán? Képeken bitang jól néz ki. -
Luser2000
addikt
válasz
Tav-Csoves #3085 üzenetére
Nálam is hitelesítési probléma.
-
Luser2000
addikt
A bemutatott trükkös frissítési módszerrel (amit én is köszönök Muky_ fórumtársnak!) csak a FULL verziós romok mennek fel.
Elvileg már itt kellene kocogtatnia a B158-as verziónak is, amiben új funkcióként megjelent a kamerában a 10x zoom lehetősége. (Nem tudom pontosan hogyan működik).
("... Ez a frissítés tartalmazza a 10x zoom funkciót, és optimalizálja főképernyő alkalmazáslista megjelenítését. [Újdonságok] Új 10x zoom, amivel távolról is élesebb képeket készíthet. [Optimalizációk] Optimalizált főképernyő alkalmazáslista megjelenítés, a jobb élményhez. Csökkentett CPU terhelés a többmagos folyamatoknál a jobb rendszerteljesítményért. Javított készülékbiztonság a Google biztonsági frissítésekkel.")
Nekem úgy tűnik, hogy ez lett visszavonva a C432-es régióból, nem a B138 (amit többen most raktunk fel).
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kompakt vízhűtés
- Nintendo Switch 2
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gran Turismo
- PlayStation 1 / 2
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest