- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bornie127
aktív tag
válasz
#24536576 #8121 üzenetére
Nem haluzod be, szintén zenész. Több appom befagy, laggol. A driveban nem tudtam megnézni egy táblázatot sem. Megfagyott. Frissítés törlésére jó lett. ACR 5 napja nem rögzített, csak látszólag. Reinstall, jó lett. Főképernyő néha akadozik. A b 184-gyel nem volt ekkora gondom, úgy hogy egy frissítés után sem csináltam FR-t. 190 után kellet.
#tnilabk az milyen usb doctor ami tud 5A-t???
-
pepetech
őstag
válasz
#24536576 #7636 üzenetére
Na szóval... Huawei Watch W1 minden nap a kezemen hívást is fogadok vele ha olyan helyen vagyok. Akkor awei BT füles napi kb 1 órát használva tökéletesen szól úgy hogy az óra közben csatlakoztatva. Sprinterekben is tökéletes a BT kapcsolat. Halkúlni nem halkúl soha viszont a BT olyan hogy csatlakozáskor vissza rakja kb 75%-ra a hangerőt mert hogy az a biztonságos hangerő. Viszont ekkor nyomok 3 felfele hangerő gombot persze előtte elfogadom hogy az egészséges hangerő fölé akarok menni és kész is. Ha nálad is ez van akkor van egy rossz hírem. Ez nem hiba
-
Szellem.
nagyúr
-
ivatti10
aktív tag
válasz
#24536576 #7243 üzenetére
Az, hogy eltűnnek a kávák, tudom értékelni, tetszik is a koncepció. De a létrejött kijelző maradhatott volna 16:9-es. Hiszen ez a szabvány a tvknél, laptopoknál is. Sokat nézek filmet, fényképeket. A 6 collos Mate 10 erre felhasználható kijelzőmérete talán az 5 collt fogja elérni. Ez nekem kevés, bosszant, hogy az én igényeimnek a Mate sorozat nem fog megfelelni, pedig ragaszkodnék hozzá. Ezért gondolkodom a 9-esen. Üzemidő nem változott a 8-ashoz képest jelentősen?
-
pusihusi
addikt
válasz
#24536576 #6395 üzenetére
De akkor sem én vetetném meg mással, nekem azért ingyenes mert megvan
Végül is nem ez a fő kérdés, hanem az illető kért segítséget! Különben van ingyen máshol, de az nem ide való
Metacska
(fanatikus tag)
Hali,
Az előző telefonom Samsung volt és van egy Gear 2 órám. Most végre volt időm, hogy újra elővegyem az órát.
Szomorúan konstatálom, hogy a Mate 9 nem látja az órát. Tudom valahogy párosítani vagy 0% esély van a kompatibilitásra?
Köszönöm. Ha elolvastál volna idáig- akkor látod a fától az erdőtKapis?
-
pepetech
őstag
válasz
#24536576 #6133 üzenetére
Engem meg pont nem érdekel
. Ha valami fontosat írok oda figyelek. De amikor csevegek van hogy e betű helyett 3 szám megy. Tényleg nem izgat. Viszont aki megakad rajta sőt még szól is az a gáz szerintem
. Ennyi erővel a sok őző politikust is meg lehetne találni
. Az sem jobb
.
De inkább poénra veszem
. Igazából reagálnom sem kellett volna
Úgy élem az életem ahogy szeretném. Relatív csak a családomnak kell megfeleljek
-
pepetech
őstag
válasz
#24536576 #5885 üzenetére
Na akkor tisztázzuk a garanciális kérdéseket. 2 év garancia amit a Telekom ad. Ez akkor kell ha nem regisztrálod a 3+3+3 garanciát. De ha regisztrálod akkor is bemehetsz a telekomhoz nyugodt szívvel. Nem mondhatják azt, hogy ők nem foglalkoznak vele kötelesek szervizelni. A huawei féle 3+3+3 gari pedig úgy működik hogy először kapod a prémium részét és utána megy csak a rendes garancia.
Ruházati boltban dolgoztam onnan tudok pár dolgot. Hiába mondják valamire hogy fél év garancia van rá hivatalosan 2 év jótállás tartozik hozzá. De ez annyit tesz hogy az első fél évben történik valami akkor azt a bolt vizsgálja javítja vagy ha kell cseréli. Fél év után a vevőnek kell bevizsgáltatni és bizonyítani azt hogy garanciális esetről van szó.
-
mjani1172
addikt
válasz
#24536576 #5883 üzenetére
Valószínűleg nem erről van szó, de borzasztó értelmetlen ez a +1 év így megfogalmazva. Sokkal értelmesebben is le lehetne írni, most a telefon azt írja amikor regisztráltad +1 év az a VIP gari. Miért nem tudják egyszerűen azt írni: alapgarancia (2 év) +VIP (1év) =3 év.
Nekem egyébként a mult héten minden adatom eltünt a telekom fiókomból.
Még nem tudom mi lesz, olyan mintha egy üres fiók lenne friss regisztrációval. Pedig sok telefon garanciája is ott volt jegyezve.És bármilyen nagy cég is a weboldaluk a legszarabbak között volt és van most is. -
pepetech
őstag
válasz
#24536576 #5846 üzenetére
Csak a proci ugyan az. A p10 plusz 6gb ram és 128gb belsővel bír.
Mate9 / p10 plus
Kirin 960 / kirin 960
4 gb ram / 6 gb ram
64gb belső / 128gb belső
Summarit lencse / summilux lencse
Fhd / qhdDe szerintem a mate 9 szebb. Igazából most járt le egy előfizetésem és nincs olyan telefon amit vennék. Egyik sem gurított akkorát hogy lecseréljem a mate 9-et. Pedig közeledik a 6. Hónap ilyenkor szoktam váltani.
-
-
mjani1172
addikt
válasz
#24536576 #5107 üzenetére
Beszélgettünk már erről. Én tapasztalatom, nem gyenge a BT a megfelelő eszközzel. A meizu bt nekem is gyenge volt nagyon, akkor kerestem más lejátszót az nem halkít le semmit, sőt még ha kell rá is tesz.
Vettem próbaképp két másik bt fülest, egy skullcandy-t, (nagyon jól szól) és egy qcy 19 - et, (ezt csak próbaképp) az meg nem rossz. Mindkettő van olyan hangos hogy már a normál lejátszó is bőven elég,
fél hangerőn hallgatom, míg a meizu maxon is gyenge volt. Próbálj ki más fülest, mert vannak itt is kompatibilitási, és minőségi gondok azért nem szól mindegyik jól.De ha letöltöd az orosz AIMP-t (én már régóta használom, az egyetlen ahol az eq nem csökkent semmit) ott tudsz rá még bőven hangot adni, és megoldja az is a gondodat. -
magicbox
senior tag
válasz
#24536576 #4810 üzenetére
Normális audio rendszerre kötve a dac teljesen rendben van. Akár a kocsimban aux-ra vagy az otthoni hangcuccnál én semmilyen gondot nem fedezek fel. Persze normálisan, csak jó minőségű kábellel. Aki bluetooth-on vagy fülesen használja az teljesen más tészta. Szerintem a Bluetooth alkalmatlan jó minőségű zene hallgatásra. Fülesnél meg nagyon fontos a minőség és a megfelelő impedancia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest