- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Yoshida
aktív tag
válasz
Levente75 #13960 üzenetére
én ősszel vettem aliról 8.5k HUF-ért kijelzőt. Sajna nyáron még nem tudtam tesztelni, de ősszel, télen eddig elég volt a fényereje, pár dolog azért feltűnt:
a gyári kijelzőt hd-ban használtam, az utángyártott ronda volt hd-ban. visszaraktam FHD-ba, így viszont szerintem nagyon szép a képe.
Az oldalán a fény kiszökés nekem is volt, viszont pár hét után elmúltgondolom ahogy zsebben hordtam, szépen összeragadt a kijelző
Úgy rémlik, hogy a polarizált szemcsiben a gyári kijelző bármilyen állásban jó volt, ez az utángyártott viszont csak álló módban látszik így. Fekve full fekete a képe, mondjuk navigálni álló módban szokott, így csak fényben fényképezve van gond, hogy le kell vennem a napszemüveget. (előtte a xiaomim viszont se állóban se fekvőben nem volt jó, mindkettőben elszineződött a kép polarizált szemüvegben nézve)
az árkategória miatt nem raktam rá védőfóliát, 4-5 hónap alatt szinte nem lett karcos, jól csúszik az ujjam rajta
én magam cseréltem a kijelzőt, de az akku úgy rá volt ragasztva a testre, hogy jól megszenvedtem vele, mire sikerült leszedni.
a vibra motor nyákját sikerült eltörnöm, és ugyan rendeltem másikat fillérekért, de nem visz rá a lélek, hogy újra szétszedjem
rezeg az okosóra, annyi is elég nekem...
ezen kívül összeszerelés után 1-2 hétig néha panaszkodtak, hogy nem jól hallanak, ilyenkor megnyomorgattam az alját a telefonnak, és egyből jó lett... ez mostanában nem jellemző, magától megjavult.
ezen kívül, bár nagyon figyeltem, valahogy az előlapi kamera "bekoszolódott" mintha lenne egy hajszál keresztben.
videóhíváskor nem feltűnő mondjuk.szóval ha olyan amatőr vagy, mint én, akkor nem ajánlom a cserét magadnak, inkább csinálja aki már többször csinált ilyet.
(pedig xperia z-ben is cseréltem már hangszórót, akkut, garmin órában akkut, azokkal nem volt ilyen gondom
)
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Levente75 #13960 üzenetére
Meg ne próbálj utángyártottat bele rakni/rakatni!
Silány, szar, fos. Egyszer megjáram vele, fakó színek, gyenge fényerő(valahol van róla fotóm, megkeresem, és felrakom). Nekem úgy rakták bele, hogy a két szélén ki világított a kijelző fénye. A pénzzem sem kaptam vissza.
Csak gyári! Ha meg ér annyit. Amúgy azt hiszem 50k körül cserélik "gyárira",bár amikor a huawei service szerelőjével beszéltem, azt mondta, hogy olyan, hogy gyári kijelző nincs. Ahány készüléket gyártanak, annyi kijelző készül hozzá, a többi mind utángyártott.
Vagy próbálj meg szerezni egy hw hibás készüléket(én is így tettem, szerencsém volt), vagy egy "olcsóbb" használtat, és cseréld/cseréltesd ki. Nekem mind a 2 megvolt, de én hülye vagyok, érzelmi szálak fűznek a telómhoz....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest