- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
TopGun
csendes tag
válasz
Tav-Csoves #4516 üzenetére
Hello! Nekem bejon a kep, jo kozelrol tudtad lefotozni a legyet.
-
TopGun
csendes tag
válasz
Nfsman20 #4475 üzenetére
Szia!
A kepek alapjan ez tenyleg jol fed es jol is nez ki! Mennyire gyujti az ujjlenyomatot es mennyire zsirosodik? konnyu tisztitani? Konnyu volt feltenni? Mennyi ido alatt kaptad meg?
Mas tema: nekem meg csak februar ota van meg a telom es csak a vele "erkezett" MHA-L29C432B126 van fent, egy ideje kinalgatja mar, hogy tegyem fel ezt: MHA-L29C432B156, azt irja ebben benne van a 10x-es zoom es mas dolgokat is javitottak benne, szerintetek erdemes feltenni? -
TopGun
csendes tag
-
TopGun
csendes tag
Sziasztok!
Nos februar 7-tol En is a Mate 9-esek taborat novelem, megvettem ugyanis a telot. Nem tudom kesobbiekben nem fogom-e megbanni a vasarlast, de mar az elejen par problemaba utkoztem, ugyhogy segitseget kerek!
A huawei oldalarol letoltottem a CLONEit telefon klonozo programot, hogy a Samsung Galaxy Note 4-rol at tegyem a dolgaim erre a telora. Kijeloltem amiket at akartam masolni erre a telora, elszuttyogott vagy 1 orat es a vegen kiirta, hogy a naptarat nem tudta atimportalni, probaljam meg maskepp megoldani, ok. de hogy es mivel?
Ugy nez ki a dolog, hogy a naptarbejegyzeseim a Samsungon, reggel 7 oratol kezdodnek a klonozo valamilyen oknal fogva csak 11 oratol importalta at a dolgaim, ami elotte van, azt nem! mit lehet tenni ilyenkor? a masik problemam, hogy szamomra ez az EMUI nagyon nem jon be, En GoLauncher EX-t akarok hasznalni, csak az a baj, hogy minden egyes bekapcsolasnal a regi felulet jon elo, erre tud valaki megoldast? Esetleg, ha van itt aki Budapesti es lenne turelme, hogy megmutasson par dolgot eloben, azt nagyon megkoszonnem ha szolna, a reszleteket priviben megbeszelnenk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest