- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente75
aktív tag
Köszi Fiúk, megfogadom, nem költök rá. Sajnalom, mert nagyon jol szolgált 3 évig ez a telefon, polcra elteszem. Pokhalosan, is tökéletesen működik csak a szemem nem szereti. P30 pro lesz helyette. Honap vegen beesik az ára 200 alá a hivatalos forgalmazoknal.
-
Levente75
aktív tag
köszi, körbe járom a lehetőségeket
-
Levente75
aktív tag
Sziasztok, a napokban sajnos pókhálósra törtem a mate9 kijelzőjét.
Kérdésem az lenne, van e valakinek tapasztalata az utángyártott kijelzővel kapcsolatban, illetve, mennyibe kerül a speci gyári kijelző? Hiába hívtam fel a huawei központot, majd vigyem be ide meg oda, és majd a szervíz ad rá ajánlatot, ha azt nem fogadom el, akkor fizessek a nézegetésért 4500Ft nézegetési díjat, meg rabolják plussszban az időmet. Felhábortó, hogy nem képesek megmondani(nem akarják) mennyibe kerül egy kijelző, és utána eldöntöm, hogy akarom e raboltatni a nézegetéssel is az időmet.
Maradok huaweinel, mert elégedett vagyok a termékkel, viszont vittem be samut váci útra és ott előre , sőt a telefonos ügyfélszolgálaton megmonták mennyibe fog fájni....
P30 pro lesz helyette, de ha valami értelmes áron lehetne javítani akkor tartalékba megcsináltatnám, azért érdekelne a tapasztalat. Köszi -
Levente75
aktív tag
Sziasztok
Mate9-hez gyári műanyag pattintós hátlapot lehet valahonnan rendelni? -
Levente75
aktív tag
Sziasztok. 9.1 androidban, video funkcio esetén kikerült a szélzajcsökkentés meg a kepstabilizalas, vagy eddig se volt benne a korabbi verziokban? Nem tudom nem emlekszem, csak ma figyeltem hogy olyan rossz minosegű remegős videot készít.
-
Levente75
aktív tag
Én most feltettem a 8-as után a 9.0..191-et. Először tartottam tőle a kommentekből kiindulva.
Nem lett gyalulva a telefon, persze biztonsági mentést csináltam előtte.
Nos, vélemény első pár próbálkozásra, hogy nálam gyorsabb lett a telefon, app megnyitás, egy Chrome megnyitás is olyan mintha fel pattanna az oldal. Az eddig wifi-n már észrevehetően lassabb oldal betöltés is gyorsabb lett. Eddig ennyi. -
Levente75
aktív tag
Nekem most jott meg a 9.1 frissites, nem tudom erdemes letolteni? vagy maradjak 8.0-án?
-
Levente75
aktív tag
En közben gyorsan csinaltam egy mentést, sőt holnap lehet még egy masikat is. Biztos ami biztos. Elkezdte erőltetni nalam a frissítést, de még egyenlőre tudom kezelni.
-
Levente75
aktív tag
Érdemes 9re váltani? Nekem is már megjott a 9 letöltési lehetőség
-
Levente75
aktív tag
Sziasztok
Üvegfolia rendelesben tudna valaki linkel segiteni? Olyan kellene ami bevállt. Egyet már vettem, hasznalom egy ideje, de reped ossze vissza. -
Levente75
aktív tag
válasz
Esox61 #13388 üzenetére
Megnyitod a telefont es a képernyő közepén gyorsan lehuzod az ujjad. es fenn megjelenik egy keresősáv. Ennek a bal szélén meglatod a Qr kód olvasót.
Barometrikus merest is megtalalod a keszulekben alapból. Eszközök mappa iránytű. ott lesz alul benne, jobb alul pedig kalibralni tudod. -
Levente75
aktív tag
Szeretnék akkumlátort cserélni a mate9-ben. 7700Ft körül csinálják meg szakszervízben. Viszont az ügyfélszolgálatos kihangsúlyozta csak alap állapotú telefont hajlandóak átvenni. Azaz személyes dolgokat nem tartalmazhat.
Na már most, hogyan tudom megcsinálni a mentést, hogy az akku csere után az ég világon minden ugyanolyan legyen mint most? viber, sms mindenféle hiváslisták stb... ujra eredeti állapotban?
Segítséget köszi -
Levente75
aktív tag
válasz
Acélfarkas #13346 üzenetére
Érdekel engem is, ha valaki csereltetett akkut garanciális időn belul vagy kivul, hogy mennyibe kerül.
-
Levente75
aktív tag
Sziasztok
Akkumlatort cserelt e már valaki a mate9-ben? Hazilag megoldható, vagy körülményes? -
Levente75
aktív tag
Mi az az FF?
En is probaltam frissiteni de semmi, azt irta nagyon friss vagyok. -
Levente75
aktív tag
Sziasztok!
MATE 9 telefonnál lenne olyan problémám, hogy mapy.cz tékép app-al, ha képernyőt kikapcsolom egy idő után lekapcsolja az útvonal nyomkövetést. Majd mikor mondjuk 15-20 perc múlva ránézek a telefonra, a legutolsó aktív ponttól húz légvonalban egy egyenes vonalat a tartózkodási helyemre.
Olyan mintha energiatakarékosság miatt lekapcsolná a gps-t vagy nem tudom.
Nem találtam semmi olyat ami erre utalna. Aki esetleg tudná rá a választ megköszönném, hogy hol keresgéljek a telefonban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest