- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjani1172
addikt
válasz
eladogeppc #7506 üzenetére
Tartsd nyomva.
Más, ez az OK Google ez megy nektek? Nekem nem.
-
RECSKA
veterán
válasz
eladogeppc #7490 üzenetére
Nekem is ok
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Nálam is megy.
-
törölt tag
válasz
Működik...
-
Leslie1966
senior tag
válasz
Nálam megy.
-
pepetech
őstag
válasz
eladogeppc #7489 üzenetére
Annyit azért szeretnék elmondani, hogy én pont amiatt adtam el mert merült mint a Titanic... Optimalizálatlan rendszer felállította a szőrt a hátamon... Már a p9 érezhetően gyorsabb volt a napi használatban illetve aksi szintet hozta a kisebb aksija. Az s7 edge 1 munkanap már este 8-kor kikapcsolt töltőn volt. Mate vígan 40-50% ez munkanap. Ezt is legyalázom 9 óra alatt de akkor 7 óra sot volt
. Kameráját jobbnak nem nevezném mert a színek számomra túlszaturáltak úgy ahogy maga az s7 edge kijelzője is. 2 dologban jó videó illetve vízállóságban. 240-ért megvettem és eladtam 140-ért csak vigyék... Pedig p8 után egyből p9-et akartam csak a feleségem rábeszélte. Pedig már anno a Note 4 is a begyembe volt azzal hogy a napi használatban agyhalott volt. Itt nem a játékra meg a Facebookra kell gondolni ala natúr lassult a telefon.
Mate 9 már 8 hónapja van meg és nem lassúlt. Az AnTuTu pontszám meg hidegen hagy. Tudom kinek a pap kinek a papné. VR élmény nem rossz de 1 hónap és ott fog porosodni
-
Sword
őstag
válasz
Működik.
-
Looserke
őstag
válasz
Nekem működik.
-
dutrás
őstag
válasz
Nálam jó.
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
eladogeppc #7484 üzenetére
Szerintem a Mate 9 után az S7 hatalmas visszalépés, sose váltanék arra. Egyedül a vízállóság szól a Samu mellett, minden másban rosszabb
-
pepetech
őstag
válasz
eladogeppc #7484 üzenetére
Nálam az s7edgét 1 hónap használat után p9 váltotta
. Mate 9 óta rá se nézek samsungra
Mate 9-hez nem is lesz normális VR box sajnos. Maxx a honor 8 pro doboza
-
pepetech
őstag
válasz
eladogeppc #7481 üzenetére
A boltosok mindig rabló módján üzleteltek. De használtan 110-130 között mozog a jófogáson. Nekem ez lesz az első telefonom amit soha nem fogok eladni nem visz rá az isten. Hogy mennyit ér az pedig releváns. A boltos pedig azt nézi, hogy eladható vagy sokáig ott áll majd. A mate 9 nem tömeg cikk attól, hogy nekünk tetszik a többség nem venné meg mert nagy mert kínai, mert drága mert nem alma, mert nem Samsung...
Jó pár ismerősöm lett akik ilyen helyen dolgoznak. Van aki csak alma és Samsung telefonokat tartanak mert azokat el tudják adni és nincs bent sokáig az üzletben.
-
73egon
tag
válasz
eladogeppc #7448 üzenetére
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #7448 üzenetére
Van.
Vagy a play-en letöltöd az egyik téma appot(Huawei themes) vagy szétnézel a EMUI Internation Google+ oldalon. Én ezekről tudok.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
eladogeppc #7433 üzenetére
Szóval, ne keresd a logikát...
Például van egy melegítőm szintén kínai.:
Színek jelentése:
Piros: langyos
Zöld: közepes
Kék: forró.Eldobom az @gyam
-
mtm800
senior tag
válasz
eladogeppc #7433 üzenetére
Arany tagság végétől indul még a +2 év gyári gari. Ez az első év amolyan prémium gari.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
eladogeppc #7420 üzenetére
Regisztrálnod kell a Huawei HiCare alkalmazásban. Ennyi.
Szerkesztés: a 3 év garancia is csak így érvényesíthető, és a vásárlástól számított 1 honapod van rá. -
babhun
aktív tag
válasz
eladogeppc #7382 üzenetére
Emlékeim szerint mindig meg-meg akadt. De amúgy engem sem az antutu érdekel, megy szépen a telefon, aksi jól bírja, eddigi legjobb telóm.
-
babhun
aktív tag
válasz
eladogeppc #7378 üzenetére
Nálam nincsen ez a beállítás aktiválva.
-
mjani1172
addikt
válasz
eladogeppc #7378 üzenetére
Nem lehet, hogy mikor a VR szemüveget próbálgattad valami el lett állítva a felbontásnál?
-
babhun
aktív tag
válasz
eladogeppc #7374 üzenetére
-
Láng Tibor
tag
válasz
eladogeppc #7355 üzenetére
Az én észrevételem az ezzel a frissítéssel hogy teljesítményben csökkent.Tudom sokakat nem izgat az antutu de a 85ezer pont az eddigi 135ezer helyett elég karcsú.Factory reset megvolt de nem segített.Viszont fényképezés él már működik nekem is az éjféli felvétel már nem fagy le de semmi más nincs amivel jobb lenne sőt......
-
choco01
addikt
válasz
eladogeppc #7277 üzenetére
Én csak filmet akarok nézni, 1-2 gigás nem túl jóó minőségű filmeket.. olyan helyen ahol nincs tv
The Nuke: Kíváncsi vagyok az új verziókkal milyen lesz..
-
choco01
addikt
válasz
eladogeppc #7273 üzenetére
Ez engem is érdekelne.. eddig azt hittem hogy csak 4k-s telóval megy..
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #7267 üzenetére
Nekem is a tököm tele van ezzel a melegedéssel, de nem érne semmit ha minden nap telesírnám a topicot. Tudjuk, hogy gebasz van, sajnos itt hiába írod, mi se tudunk mit tenni. Arra lennék kíváncsi, hogy a FF ROMok honnan a vérből vannak, hogy nem lehet őket feltenni.
-
Szellem.
nagyúr
válasz
eladogeppc #7265 üzenetére
Nem vagy egyedül a problémával! Nekem a PD-n B185 van fent és sajnos nem zárja be a programokat és értesítést sem küld a nagy fogyasztású alkalmazásokra.
Szóval, no para. Ez ilyen. Reméljük javítják! -
RECSKA
veterán
válasz
eladogeppc #7265 üzenetére
-
pepetech
őstag
válasz
eladogeppc #7262 üzenetére
-
RECSKA
veterán
válasz
eladogeppc #7262 üzenetére
navigalas kozbe merulsz?
Vagy minek fut a wazze... -
pepetech
őstag
válasz
eladogeppc #7257 üzenetére
Ez vicces
. Nem nem a Huawei-nél dolgozom de miután P8 váltotta a Note 4-em illetve P9 váltotta az S7EDGE telómat erőteljesen Huawei párti vagyok.
A telefon legnagyobb ellensége ön maga. Ha folyton optimalizálgatjuk, energia takarékosságokat kapcsolunk akkor nem a telefon, hanem az alkalmazások bolondulnak meg. Ezáltal az alkalmazások össze vissza fognak pörögni ez okozza az össze vissza merülést.
Az akkumulátor nagyon jó benne igaz 1 napnál nálam soha nem bírt többett de okos telefon nem volt még nekem ami 2 napot bírt volna.
Én 2017.01.06.-án vásároltam a készüléket. Az elmúlt cirka 8 hónapban 6 azaz 6 frissítés jött erre nem lehet azt mondani, hogy nem kap frissítést.
A reklámokról meg tényleg tegyétek le. Lassan 1 éves lesz a mate 9 itt a kapuban a mate 10 esélytelen. Egy 20 milliós bmw-t sem reklámoznak tovább miután megjelent az új típus.
Mint írtam ez már a 3. Huawei telefonom valamennyire kitapasztaltam hogy mit mikor tesz. Ezért nálam minden optimalizáció illetve energiatakarékosság ki van kapcsolva. Hiszen nekem az az optimális, hogy ha minden alkalmazást enged futni.
Viszont a 8 hónap alatt tényleg nem lassúlt a telefon így emelem a kalapomat előtte.
-
Sword
őstag
válasz
eladogeppc #7259 üzenetére
Általában van oka ha merül. A legtöbb esetben kideríthető a telefon saját statisztikáiból.
Nekem 99%-ban az alábbiak voltak a ludasak, ha éppen szokatlanul merült:- Facebook
- Messenger
- AdguardPersze mindenkinél más és más lehet az a mit felrak és lezabálja, ha éppen megkergül. Hirtelen merülés nem csak ezektől lehet. Pl. gyenge net, gyenge térerő, örökös cellaváltási kényszer stb.
Amikor a munkahelyem környékén lerohadt a Telekom mobiltornya, majd kigyulladt a zsebemben a telefonom,
valamint úgy merült, mint egy 8 danos búvár (az egy Samsung volt).Két dolgot tehet az ember, nekiáll hisztizni és óbágatni, hogy milyen szar minden vagy próbálja a fejét használni és megoldani a problémákat. Ha a telefon rossz, az első is indokolt (pl. Note 4 5.0.1-es Androiddal), ha nem lássuk be, nem vehető komolyan.
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #7257 üzenetére
Nekem akkor is jó lenne, ha soha nem frissítenék...Működik, tökéletes, eddigi legjobb telefonom! (Ahogy többen is leírták, én is bolodja voltam a mobiloknak, úgy váltogattam korábban, mint más az alsógatyáját, de a Mate 9 az a készülék, aminél nincs az az érzésem, hogy miért nem a másik típust vettem meg! Pedig szemeztem az S8 plusszal és az iPhone 7 plusszal is, többek között, de örülök, hogy emellett döntöttem!!! Szóval számomra a legjobb!!!
(Ja és nem dolgozom a Huaweinek...) -
pepetech
őstag
válasz
eladogeppc #7255 üzenetére
Én csak egy dolgot nem értek. Mi alapján gondolod, hogy elengedik a mate 9-et? Mikor a p8 lite is kapott frissítést. Általában 2 évig frissítenek egy készüléket. Fel kell fogni, hogy a mate 9 nem egy tömeg cikk és nem kell elvárni azt sem hogy a megjelenése után 10 hónappal ezt reklámozzák orrba szájba. Reklám nélkül is jó. A frissítés meg majd jön mit idegeskedtek emiatt? Ezt már 2 hónapja eljátszotta a fórum rinyálósabb részlege. Elkezdtek mókolgatni mindenhonnan a frissítést rakták fel kitudja miket tettek a telefonra. Másnap megjelent a hivatalos OTA. Sok okos azóta se tudja mi a baja a telefonjának. Én semmit az égadta világon nem mókoltam rajta ès hibamentesen fut. Hogy melegszik? Igen szokott de melyik nem? Itt ne hozzatok példát mert bármilyen típust is írtok azt megmelegítem a használatával. Ez az első olyan telefonom ami nagyon de tényleg nagyon minimális kompromisszumot igényel. 190 ezret adtál érte? Én 240-et. Mégis boldog vagyok és pont leszarom, hogy a Facebookon nem mate9 reklámok mennek
.
Nagyon de nagyon unalmas kezd lenni hogy havonta jön 1-2 hős akinek minden baja van. Általában s7edgére váltanak... Mert az annyira jó
. Na megvolt a heti kommentem majd 1 hét múlva vissza nézek
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #7253 üzenetére
"Úgy látszik a Huawei beáll a Samsung féle üzletpolitikába.
Kint a P10, de már Mate 10 ami nyerő, a többiek meg le vannak ejtve frissítés terén.
Despacito helyett ahogy Pamkutya mondja:
Un-do-rító"Folyamatos rinyálás nélkül is tudjuk.
-
choco01
addikt
válasz
eladogeppc #7201 üzenetére
-
pepetech
őstag
válasz
eladogeppc #7201 üzenetére
Arra figyelj, hogy ha használsz SD kártyát akkor ez az alkalmazás annak a sebességét méri.
-
Looserke
őstag
válasz
eladogeppc #7137 üzenetére
a lézeres fókusz szerintem csak nagyon közelre (makró, vagy kicsit távolabb) működik, egy ekkora telefonba nem tudnak nagyobb teljesítményűt rakni és jobban is szóródik/törik a fény, nem tud pontosan az érzékelőbe visszajutni a távolság számításhoz
-
Leslie1966
senior tag
válasz
eladogeppc #7124 üzenetére
Francnak vették ki. Nehogy otthon megjavítsd, ha valami szoftveres gond van.Lehet, hogy inkább S8+ kellett volna venni.
-
mjani1172
addikt
válasz
eladogeppc #7114 üzenetére
Ez miatt ne legyél hiszen ez természetes. Viszont annak idején megmondtam hogy a p10 gyenge lett, és ahogy olvasgatom a forumot sok a panasz, pláne ahhoz képest milyen kevesen vannak. A szoftverrel és a hardverrel is vannak gondok. Úgy látom, hogy ők szarabbul jártak mint mi. A mate 9 jól sikerült, nem cserélném le semmire, az utána jövő modellek már nem győztek meg. A gyártó a szoftvert nem szereti frissíteni,és így nem hogy egyre közelebb kerül a többiekhez (minőségben, ár-érték arányban) hanem távolodni fog. Hibajavítás nem jön, a frissítések (amik egyébként sem csinálnak semmit) is nehezen jönnek, nekem konkrétan még egy sem jött, pedig az elsők között vettem. A csúcson ez már nem megy, ha nem kapják össze magukat pofára esés lesz belőle. 3 kilóért már nagyon drága lesz,pláne hogy egy éve a Mate 9 220 ezren kezdett.
-
Sword
őstag
válasz
eladogeppc #7114 üzenetére
Komolyan kiakadsz azon, hogy évente kiadnak egy új verziót egy tipusból? Azért mert most vetted, ettől még ez egy háromnegyed éves készülék.
Mutass egy gyártót aki nem ezt csinálja.
-
mtm800
senior tag
válasz
eladogeppc #7085 üzenetére
lightroom pl kihozza belőle a finomságokat
-
Sanki
addikt
válasz
eladogeppc #7085 üzenetére
Azért mert nyers, neked kell utána állítani a szükséges paramétereket. (pl. élesség).
-
Sanki
addikt
válasz
eladogeppc #7083 üzenetére
Pro mód, majd ott a beállítások között raw formátum.
-
choco01
addikt
válasz
eladogeppc #7010 üzenetére
Lehet.. Mert nekem is volt 2 napom 6 ora SOTtal simán..
-
Nfsman20
tag
válasz
eladogeppc #7003 üzenetére
Nálam is ez a jelenség, volt wipe, volt FR, volt szinkronizálás korlátozása... hol ilyen hol olyan. Most 2. napnál tartok 41%-on, előtte meg egy nap kétszer kellett tölteni 5 óra SOT-tal. Nem játszottam, csak búvárkodik az akksi
Szóval ja, valami nem kerek ezzel a szoftverrel.
-
Sword
őstag
válasz
eladogeppc #7003 üzenetére
Próbálj meg egy wipe cache-t, hátha elég.
-
Vegitaa
senior tag
válasz
eladogeppc #6956 üzenetére
Sajnálom...
-
KZP
őstag
válasz
eladogeppc #6879 üzenetére
Sehol sem jött mostanában frissítés a Mate 9-re, attól, hogy a magyar support-nak ír bárki is (akik szintén egy porszem a gépezetben), semmi sem fog változni. (Nem mi vagyunk a legnagyobb piac.)
Az meg -sajnos- normális, hogy a legújabb modellt reklámozzák, azt lehet drágán eladni. -
73egon
tag
válasz
eladogeppc #6879 üzenetére
Ment a like
-
sirály69
őstag
válasz
eladogeppc #6873 üzenetére
Én is írtam pár szót....
-
válasz
eladogeppc #6877 üzenetére
Hat nekem meg az android 7.0 ba pont a stock android valaszthatosaga tetszik es az emui szerintem kaka...dehat ettol szep a vilag nem vagyunk egyformak
-
dutrás
őstag
válasz
eladogeppc #6860 üzenetére
+1
Galaxy Spica után ez az első telefon ahol nem a Next launchert használom. -
Tav-Csoves
őstag
válasz
eladogeppc #6873 üzenetére
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
eladogeppc #6869 üzenetére
egy linket dobj, mert a facebook, hát na... rohadt nagy, és én nem találom a te posztod.
-
Leslie1966
senior tag
válasz
eladogeppc #6869 üzenetére
Tényleg nagyon elhanyagolja a Huawei ezt a típust, lassan augusztus van és semmi frissítés.
-
Looserke
őstag
válasz
eladogeppc #6867 üzenetére
teljesen jogos az észrevételed, én sem értem ezt az "only P10 hype"-ot, hiszen amit a P10 tud azt a Mate9-is sőt többet (pl. infra)...
-
Sword
őstag
válasz
eladogeppc #6864 üzenetére
Próbáltad már szilikon tokkal együtt regisztrálni az ujjlenyomatot? Vedd fel új ujjként, valószínűleg a "hegyét" nem tárolta el rendesen, amikor tok nélkül tanult.
-
RECSKA
veterán
válasz
eladogeppc #6860 üzenetére
A valaha gyartott legjobb ujjlenyomatolvasoert. XD
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #6856 üzenetére
Kritikusként legyen első dolgod lecserélni az alap launchert.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
eladogeppc #6856 üzenetére
Mi a véleményed a nova Launcher-ől?
-
Black Phone
senior tag
válasz
eladogeppc #6790 üzenetére
Az igaz,de azokból is kilehet fogni a jókat is Samsungnál a robbanó akkuk pl Huawei-nél meg ezek ,
1. a Huawei kamera nem működik
2. a Huawei Bluetooth problémák
(3) a Huawei Touch Screen problémák
4. a Huawei akkumulátorproblémák
5. a Huawei SIM kártya problémák
6. a Huawei Dongle problémákha mindenki a nép ítéletre hagyatkozna senki nem járna mobil telefonnal,én egyszóval sem ócsároltam valamelyik márkát is,csak amit én használok ,szebb képeket lehet lőni vele,sokkal több beállítási lehetősége van.
Még nagy maximális rekeszt (f/1,8) nem hiszem el ,hogy a mai világban nem lehetne egy ilyen árkategóriás telefonba minimum beletenniValakinek ,meg pont jó dolog lenne ez a másodlagos kijelzőm, csomó dolgot sokkal egyszerűben lehet megoldani vele és ki is kapcsolható ha valakit zavarna pl, v20 nál már ezt is javították még a kamerába olyan is bele tettek ,hogy a fókuszt manuálisan kifesti neked zöldre és ez szerintem nagyon jó dolog.
Ezzel zárom a témát ,mindenki maga dönti el mit és hogyan szeret,nem vagyok egy Lg Fun ,de ez a készülék nagyon bejött hangzásilag is amit a külön hang rendszerének köszönhető, egyik ismerősöm V10 zet használja már kb 1,5 éve teljesen meg van vele elégedve és nyüstöli kellően .
Ez is csak abból indult ki ,miért esett pont erre a választás.... Én is használtam és még meg is van a mate ,de én csalódtam benne és ennyi azt hittem ha már 2 kamera össze dolgozik azért jobb képeket is kilehet belőle hozni,de sajna nem így volt ,nem hozta az elvártat ,de lehet,hogy csak nálam túl nagy az elvárás.
Nem tudom ,hogy emlékeztek rá,de a Samsung K zoom nagyon csúnya készülék megmerem kockáztatni szebb képeket készített és az már mikor volt ..... -
mjani1172
addikt
válasz
eladogeppc #6698 üzenetére
Én is kikapcsoltam(nem csak ezt egy csomó mindent, (bezárás a képernyő után ) és így egész jó, csak akkor lépek be ha akarok, éjszaka szinte alig merül.
Nekem nem is ilyen a beállítás! Honnan van.? -
törölt tag
válasz
eladogeppc #6700 üzenetére
Azért, hogy ne szívja az akksit az Fb app. De ha legközelebb az egész hozzászólást elolvasod, amit írtam, rájössz, hogy több lehetőség is volt benne az Fb app kiváltására. Köszönöm.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
eladogeppc #6700 üzenetére
Nem, max a messengert. Használj litle-ot.
A Facebook programot pedig tényleg lehet kukázni. -
törölt tag
válasz
eladogeppc #6698 üzenetére
Elnézést, de már ezer fórumon le lett írva ezerszer, a facebook app SZAR. Ne használd, töröld le, már millió különböző márkájú telefonon okozott gondot. Használj más Facebook appot vagy használd böngészőből.
Lassan lehetne csinálni egy Prohardver Android kisokost, ahol ilyenek lennének, hogy Ne Használd A Facebook Appot.
-
Leslie1966
senior tag
válasz
eladogeppc #6692 üzenetére
Ne piszkálj bele, nem éri meg. Majd jön a frissítés, ha úgy gondolják, hogy jöhet.
-
Looserke
őstag
válasz
eladogeppc #6692 üzenetére
Nekem egyedül a P10 kamera funkciói hiányoznak. Szívesen kipróbálnám az élő fotót.
-
gabesz839
senior tag
válasz
eladogeppc #6687 üzenetére
Nekem az a tippem hogy a képernyő bezáráskor nem fut, majd mikor újra feloldod akkor újra elindul, persze csak ha nem lőttem ki az appot. Egyébként nálam kikapcsolt képernyőnél is szoktak jönni fb értesítések szóval érdekes.
-
73egon
tag
válasz
eladogeppc #6687 üzenetére
Nekem is ezt csinálja. Ez a kérdés, már bennem is megfogalmazódott.
-
Szpisti
addikt
válasz
eladogeppc #6662 üzenetére
14% az teljesen rendben van az enyémhez képest. Nekem ennyit kicsit több mint 30 perc alatt ette meg. Plusz olyan forró olyankor, hogy alig merem megfogni...
A kijelző idő nem mérvadó. Ha itthon vagyok egész nap, 6-7 óra simán összejön, és még 20%-on van. Viszont ha dolgozok, napközben (áruszállító vagyok) 2-3 óránál több nemigen lesz. Szinte egész nap full fényerőn van (automatán) és az állandó térerőváltozás hamar lenyúzza az aksit. De még így is a legjobb telóm ilyen téren, pedig elég sokféle volt már... -
törölt tag
válasz
Sajnos abban a verzióban csak 3200as, Samu aksi van.
-
törölt tag
válasz
-
-
pepetech
őstag
válasz
eladogeppc #6660 üzenetére
Gondolom nem kiléptél hanem csak a háttérbe dobtad és a telefon bent tartotta multi taskingban.
50 perc és csak 14%? Azt ne mond nekem hogy ez rosz ha először akkor 7 óra folyamatos navigációt tud az mióta szar ?
. Tudjuk a lite az 12 óra navit vitte
Ne haragudj a hangnememért de nem az első vagy aki ilyen butaságokkal próbálkozik lehúzni a telefont
-
KZP
őstag
válasz
eladogeppc #6660 üzenetére
Real Racing 3?
Egyébként az Akku beállításoknál érdemes kikapcsolni azokat az alkalmazásokat, amik nem kell, hogy fussanak a telefon kikapcsolt állapotában.
(Nekem pl.csak a Viber és a Messenger van engedélyezve.)
-
pepetech
őstag
válasz
eladogeppc #6658 üzenetére
Azért egy p9 lite kevés ahhoz hogy megközelítse ezt aksi téren
. SOT terén lehet kihozni 6 órát mindegyikből de ahogy írtad is 31%-on voltál estére 45 perc rr3-al nekem a p9 meghasalt 45 perc rr3 után
. Egyébként változó az aksi is. Van hogy melóból úgy jövök haza hogy 78%-on vagyok de van hogy csak 30%-on használat függő az elején pedig minden ember többet fogdossa a telefont ez normális. Pár hét múlva nézd meg amikor elmúlik az újdonság varázsa
.
-
Bornie127
aktív tag
válasz
eladogeppc #6656 üzenetére
Mivel most vetted még, kell pár nap, hogy beálljon az akksi, addigra be is lakod rendesen. Onnantól érdemes figyelni, mert öntanuló is a rendszer, illetve akkor már lehet következtetni, hogy a használati szokásaid miatt jön össze ennyi, vagy valami esetleg be van ragadva. De majd jönnek a nagyok, ők jobban tudnak segíteni. Én belaktam decemberben, azóta sem nyúltam semmihez, csak használom.
Mondjuk a waze eszik rendesen feloldott kijelzővel, lezárva nálam 50perc-1 órás út, ugye a mobilnettel+bluetooth, 4-5% akksihasználat.
-
Bornie127
aktív tag
válasz
eladogeppc #6653 üzenetére
Azért töltenek újra, mert eléggé hardcore módban tolja a memóriakezelést és bezárogat mindent. Védetté tudod tenni az appot amelyiket szeretnéd, hogy fusson a háttérben+az értesítést is ki kell kapcsolni hozzá, mert folyamatosan szól, hogy sokat fogyaszt az app.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- Windows 11
- BestBuy topik
- Bluetooth hangszórók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- ZIDOO médialejátszók
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest