Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
Üdv! Mától beléptem a Mate 9 használók sorába. C432-es, 376-os build.
-
Vinczuska
csendes tag
Sziasztok!
Frissítettem a hicare-t azóta nem tudok belépni, mi lehet a baj, esetleg járt más is így?
Verzio: 8.0.817 -
kemdom
tag
Furcsa ez a 376 dolog, nálam nincs kamera bug, de az utóbbi időben kétszer előfordult, hogy kicsit keményebben beragadt a play szolgáltatások. Nem volt durva, 14-16%-ot kajált, de észrevehetően merült készenlétben, ami nem jellemző.

-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Leslie1966
üzenetére
Nálam sincs gond vele, tökéletes a működése.
-
choco01
addikt
válasz
Leslie1966
üzenetére
+1 : nálam is jó vele..

-
djszikras
tag
Koszonom szepen!
Nagyon f....sza... Szoftverhiba. 4 eve ilyen szoftverhkba miatt csereltem le az Iphonomat. Elmegy az edesanyjaba a huawei. Gondolom nem csak harmunknak van ez a hiba.... Mindegy voltam ma vele szervizbe megrendeltek a kamerat 29 guriga szerelessel egyutt, azt mondtak az a baja. Kivancsi leszek. Garis a telefon meg ket honapig, de nem tudok varni masfel 2 hetet a markaszervizre......
Gondolkodtam rajt, hogy veszek helyette masik uj telot, de egyreszt nincs szuksegem ra, mert mindent tud a telom amit kell, masreszt nem igazan vannak eldobodva a felhasznalok az uj teloktol sem, ahogy latom.... -
bezo076
tag
válasz
djszikras
üzenetére
Szia! Nekem a 376-os szoftverrel van fókusz hibám, előtte nem volt ilyen probléma.Sőt valamiért a google-play szolgáltatás van az első helyen a fogyasztásban . Már csináltam hard resetet tiszta telepítéssel... de ugyan ez a hiba.Valami nem kerek ezzel a firmware-el.
-
djszikras
tag
Sziasztok!
Tok szar kepet csinal a telefonom. (Mate 9) nem talalja a fokuszt szerintem. Mar visszaallitottam a kamerat alapba, de nem sokat segitett. Nemreg volt szoftverfrissitesen, meg javitason a Huaweinel, mas ok, kijelzohiba miatt...
Van otletetek? Köszönöm -
Tav-Csoves
őstag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
elnézést, ezt nagyon nem ebbe a topicba, hanem a flottásba kellett volna tennem. bocsánat.
-
Charx
senior tag
Az új frissítéssel eltűnt a cache törlés lehetőség?Meglett.
Amúgy gesztusvezérlést nem lehet beállítani a virtuális gombok helyett? -
kemdom
tag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Jeeeesus.
Respect, vagy nem is tudom, erre mit mondjak. Nekem boldogság lenne a 3 hét, eddig majdnem minden kerek 1 hónap alatt jött meg hozzám. Csak azt furcsálltam, hogy nem ragadt 1 hétre a line haul tracking pozíción. Merthogy eddig ez volt. 
-
kemdom
tag
OFF kérdésem van, fórumtársak. Notórius Aliexpresses rendelőktől kérdezem, hogy China Post Ordinary Small Packet Plus postázásnál "handed over to airline" állástól kb mennyi szokott lenni a "megjövetel"?
2 napot álltam csak in line haulban, ez eddig a leggyorsabb rendelesem ilyen szempontból. -
H2o-pok
senior tag
válasz
mjani1172
üzenetére
A mate 20 csoportban pont most irták, összehasonlitoották. A mediamarkt ban kapható m20 as, már a 122 es fw vel kapható. A szolgàltatós m20 ak még nem frissültek, 108 as fw vel jöttek ki. Fotókat nézve, látványos a különbség, szóval a frissités után sokkal jobb képek, és +funkciók lesznek.
-
-
Darabokra
senior tag
megvettem a San Andreast Play áruházban és folyamatosan fehér csikokat látok össze-vissza... Ennyire gyenge a gpu vagy a játékkal van valami?
-
kemdom
tag
válasz
H2o-pok
üzenetére
Én is csak a Mate 20-at mertem nézegetni, én már a 9-est is túl nagy értékűnek tartottam, most meg, a M20Pro meg a Note 9 között kényszerült választani párom, és már láttam, hogy a bennem rejlő geek, akármelyiket veszi is, de cringelve fogja próbálgatni a telefont, tudván, hogy mennyibe fájnak, meg mennyi pl egy amoledcsere bennük.

Más: Valaki a fórumon használt MSVII tokot a Matere? Most rendeltem Nillkin Frostedet elegáncsosnak meg MSVII-t dailynek, és nem tudom, ekkora méretű cuccra tudnak-e olyan tartósat csinálni a leheletnyi Msv tokból, mint a H8-ra.
Még más: #12965: ilyenkor örülök neki, hogy alig tudok különbséget tenni 2 telefon képei között, ha nem teszem egymás mellé őket. Annyira nem fogom már fel a kamerás fejlődést ésszel, átlag szemeimmel, hogy az fenomenális.
-
Szpisti
addikt
Sima Mate 20-al szemezek, mert a lekerekített kijelző nem jön be, és az ára is brutál a Pro-nak. De most, hogy olvasom a hibát, még kevésbé vágyom rá...
-
mjani1172
addikt
válasz
kemdom
üzenetére
Szerintem az emberek hozzállása normális, nem hőzöngenek, pedig egy vagyont fizettek azért.
Én is gondolkodtam a váltáson, de mindenképpen ki szerettem volna várni, de ekkora blamára nem gondoltam.
Csendben jegyzem meg hogy a video továbbra is gyenge, és a fotók meg nem olyan brutálisak.
A többi meg a Mate 9 ben is megfelel (sebesség, akku,) így ha cserélek akkor már nem a Mate 20 pro a kiszemelt, az ívelt eleje sem tetszik és a fóliát sem lehet rá kapni, de rá sem lehet tenni ahogy olvastam. -
foxymaci
senior tag
válasz
kemdom
üzenetére
Tesómnak már a második lett visszaküldve így mate 20 pro helyett note 9 lett.
Szerintem nagyon hamar akarta a huawei kiadni az tesómnál az elsőnél zöldült is a kijelző illetve az ujjlenyomat olvasó se működött, a másodiknál is zöld lett a kijelző illetve olyan volt mintha nem is üveg lenne a kijelzője üveg hanem gyanta lenne rajta más volt a fogása.
Sajnálom mert amúgy én is akartam venni, remélem tanul belőle a huawei. -
kemdom
tag
Itt kérdezem meg, mert ott mindenki kicsit over the top: Olvassátok a Mate 20 Pro fórumot? Mi a véleményetek a helyzetről? ( a hibajelenségről is, meg az emberek hozzáállásáról is )
-
kemdom
tag
válasz
Szpisti
üzenetére
Jesus.
Szép számok. Védelmemre legyen mondva, egész nap telefonon lógok munkában, nem kímélem szegényt. Minden este 9 körül kap enni a gyári superchargerrel, aztán reggel 95-98 százalékon indulunk otthonról.
De a képem azt a bizonyos 10%-os egyszeri javulást volt hivatott kiemelni. Nem volt még ilyen kemény 50% környékén az akku stat. -
kemdom
tag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
-
kemdom
tag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Ezt hol tudom megnézni? A Google valami random oldalt dob, ha Huawei warranty checkre keresek.
-
kemdom
tag
válasz
puskint
üzenetére
Na ma délután átvettem a Matet. Minden előzetes info nélkül jött egy SMS hogy leadtak egy csomagot a postán, mehetek átvenni.
Érdekes ez a szó nélkül javítás, de 5 munkanapon belül megcsinálták, már nem panaszkodom.

Látszatra új telefont küldtek, hátlap (ami elég karcos volt) új, előlap természetesen, plusz alaplap csere, új IMEI számom van. A kamera furcsa, hogy cserélve lett, de gondolom vagy a hátlapba rögzített lencse, vagy a szenzor rögzítése miatt. Boldogság! -
puskint
tag
na megvan a root a B377-hez is, akit erdekel:
twrp innen
magisk 17.3 innenpersze a procedúra bonyolultabb s mindenki csak saját szakállára.
-
kemdom
tag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Akkor félreteszem a first world problemeimet.
De azért ez a note 4 nem az a pattogós gépezet, mint a Mate. -
kemdom
tag
Kérdés: TMX munkalapszám? Hogyan kérhetem le, vagy csak akkor kapom meg a munkalapot, mikor kész a teló és visszakapom? Nem kaptam semmilyen visszajelzést a TMX vagy a posta részéről, mióta leadtam szerdán a telefont, és már csikorgatom a fogam egy elfüstölt Type-C csatis (tölthetetelen, használhatatlan ) Honor 8 meg egy rommá lassult, marshmallow 6.0.1-es Galaxy Note 4 fölött...

-
Tdizsolt
senior tag
-
kemdom
tag
válasz
Szpisti
üzenetére
Hosszú ideig, míg az én fő gépem Honor 8 volt, barátnőm használta, hasonló tisztelettel, mint az autóját.
Szóval ment a 100% fényerő esetenként napokig, mert ő hajlamos kikapcsolni az automatát, aztán úgy felejteni.
ehhez képest pár hónapja, mielőtt megörököltem tesztelésre ( note7 fiaskót maga mögött hagyva visszatért 2 év huawei után note 9-re a drága, nem hajlandó elengedni a beégést :S ) a telót, észrevette a ghostingot. Pedig mindig marha elégedett volt a géppel. -
H2o-pok
senior tag
Nos én elköszönök,....... vagyis mégsem. Tegnap lecseréltem egy Mate 20 ra. Igy a páromnak adtam a Mate 9 em. Szóval azért még nem végleges a távozás. 😁
-
snorbi82
senior tag
Most jött meg a telefon, kijelző és akku cserélve...
na.. előlap + érintp, Spare Parts for Assembly, battery, Space Gray mechanical . ennyi van írva a cserére. -
Szpisti
addikt
válasz
kemdom
üzenetére
Egy hónap múlva lesz 2 éves a telóm, de egy deka beégés sincs rajta. Nemrég ellenőriztem. Igaz, csak automata fényerőn használtam egész életében. Akinek beég, az milyen fényerőn használja a telóját?
Más: megjelent a 377-e firm a FirmwareFinder-ben. Ez már a GPU Turbo-s. Még sajnos nincs engedélyezve. Valaki feltette már?
-
kemdom
tag
válasz
snorbi82
üzenetére
Jaaajj. Nekem mostmár végig égett a felső, alsó és bal él, 5-7 perc statikus kép utàn. Felső él: Chrome fejléc, alsó: totalcar.hu lábléc, bal: fektetett waze, utóbbi azért vicces, mert konkrétan ha a kezdőképernyőn voltam, még fél órán át láttam, hova tartottam utoljára.

Tudsz valamit róla, feladták tegnap a tied?
-
Sziasztok! Búcsúzni jöttem. Eladtam a telefont. Minden jót nektek!
-
snorbi82
senior tag
Hát már egy hete szervizben van a telefon (tudom benne volt az ünnepek), de még mindig semmi hír róla. Gondolom sehogy sem tudok utána nézni, hogy hol tarthat...

-
gubacsino
aktív tag
válasz
Szpisti
üzenetére
Akkor ez 99%ban eldőlt... hacsak... hacsak nem történik valami fatal error a béta tesztben résztvevő készülékekkel. De ennek csekély az esélye.
Ironia On
Most kellet ez!
Annyi android készülékben csalódtam már, mikor a topic-jaikban a frissítésekről volt szó...
Most tényleg? Hogyaza... újra elkezdtem reménykedni

Ironia OFF -
gubacsino
aktív tag
válasz
Szpisti
üzenetére
Ezt a linket néztem én is mikor bejelentették. Akkor sem voltak számomra tiszták a régiók szerinti típusjelölések.
MHA-AL00 A kína piacra szánt verzió. Ezt sikerült kiderítenem. De a MHA-TL00 az melyik? Az összes többi? Nekünk (többségnek) nem MHA-L29 es van?
Ebből számomra az következik hogy lesz béta Pite teszt jelleggel, bizonyos régiókban.
Hogy hivatalos Android 9.0 lesz itt nálunk azt még csöppet sem látom biztosnak.De ha ezt meglépné a Huawei a Mate9-el, Nexus és AndroidOne magasságokba emelkedne a két főverzióval.
Eddig sem éreztem azt, hogy mellényúltam volna a lassan két évvel ezelőtti választásomkor, de ezzel minden várakozásomat felülmúlnák (bár nemigen tudnám mire cserélni az is igaz)
A végén az új telefonom ismét egy Mate9- es lesz

-
Skimaster
senior tag
Valaki nemrég írta,hogy összetörte a kijelzőt! Mennyiért tudta kicseréltetni? Sajnos a drágám is így járt..Köszi!
-
Tdizsolt
senior tag
-
choco01
addikt
Warranty Check azt írja hogy szinte az összes EU-s országban érvényes a garim, pedig mobilcorneres verzió Lengyel vagy Holland import.. most akkor tuti visszadobja a Huawei ha beviszem itt a szervízközpontban..?

Amikor vettem még nem így volt.. -
Szpisti
addikt
Az előbb megjött a 376 magától... Ilyen se volt még... Mindig rá kellett keresnem eddig... és ilyen hamar se jött még meg...
Még mindig szeretem ezt a telefont... -
válasz
H.Kornél81
üzenetére
Jajam, nálam is mindent cseréltek...

Ja és kb 8-10 nap volt december, csúcsidőben... Szóval no para, oké lesz minden.
-
choco01
addikt
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
De jó lesz kiküldeni Hollandiába vagy Lengyelországba nem is tudom honnan van...

Várok még frissítést, hátha jobb lesz..

-
snorbi82
senior tag
válasz
kemdom
üzenetére
Remélem gariba lesz kezelve, mert úgy kértem. Nem fogom megjavíttatni, ha nem abban kezelik.
Akkor veszek egy 1+6T-t és kész.
A bluetooth fagyást is felhoztam hibának (nem mindig jelentkezett), meg az akkut is.. Jövő héten megtudom mi lesz. Elvitte a futár a telefont és remélem is hozza javítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

2 napot álltam csak in line haulban, ez eddig a leggyorsabb rendelesem ilyen szempontból.

Nálam a (jó) fotó fontos sokat használom a melóhoz is.

De így lehet, hogy a világ letöri számító szavaim...