- Fotók, videók mobillal
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjani1172
addikt
válasz
kemdom #13261 üzenetére
Nem kell elnézést kérned. Csak tényleg érdekel, talán android 3? óta itt vagyok, de valahogy nagy csoda nincs a soron következőben. Egy ideig az volt a vágyálom, hogy ne zabálja az akkut és a memóriát, aztán valahogy mindig rosszabb lett.
Ezen kívül nem emlékszem nagy trükkre. Persze az appok fejlődnek, de az független ettől.
Szerintem nem is gyorsabb, inkább a vasak ereje nőtt meg brutálisan, kiváncdi lennék, mondjuk egy jelly vagy kit-kat, hogy futna egy s10 en, szvsz nem lenne olyan rossz. -
mjani1172
addikt
-
mjani1172
addikt
válasz
kemdom #13203 üzenetére
Igen, így gondoltam én is. Annak idején bekapcsoltam, de semmit nem vettem észre és úgy hagytam.
Aztán kint voltam 1 hétre svájcban, és mivel nem eu tag, kikapcsoltam az adatforgalmat, de ezt a volte-t elfelejtettem.
Majd kaptam egy 40 ezres számlát. Mivel nem akartam bolygatni és úgy is ki kellett fizetni, kicsengettem de csak a volte-ra tudtam fogni. -
Tdizsolt
senior tag
válasz
kemdom #13102 üzenetére
Hali!
Nekem a két mutatóujjam van beállítva,és bal kezes vagyok. A jobb a "vész nyitó", nálam is többször elő fordult az általad leírt gond, valószínűleg sérül az ujj, még akkor is, ha nem szembetűnő. Én is mindig újra rakom, utána hónapokig jó.
Ja és az sem mindegy, hogy irodában, vagy építkezésen melózol...
-
mjani1172
addikt
válasz
kemdom #12960 üzenetére
Szerintem az emberek hozzállása normális, nem hőzöngenek, pedig egy vagyont fizettek azért.
Én is gondolkodtam a váltáson, de mindenképpen ki szerettem volna várni, de ekkora blamára nem gondoltam.
Csendben jegyzem meg hogy a video továbbra is gyenge, és a fotók meg nem olyan brutálisak.
A többi meg a Mate 9 ben is megfelel (sebesség, akku,) így ha cserélek akkor már nem a Mate 20 pro a kiszemelt, az ívelt eleje sem tetszik és a fóliát sem lehet rá kapni, de rá sem lehet tenni ahogy olvastam. -
foxymaci
senior tag
válasz
kemdom #12960 üzenetére
Tesómnak már a második lett visszaküldve így mate 20 pro helyett note 9 lett.
Szerintem nagyon hamar akarta a huawei kiadni az tesómnál az elsőnél zöldült is a kijelző illetve az ujjlenyomat olvasó se működött, a másodiknál is zöld lett a kijelző illetve olyan volt mintha nem is üveg lenne a kijelzője üveg hanem gyanta lenne rajta más volt a fogása.
Sajnálom mert amúgy én is akartam venni, remélem tanul belőle a huawei. -
Szpisti
addikt
válasz
kemdom #12928 üzenetére
Egy hónap múlva lesz 2 éves a telóm, de egy deka beégés sincs rajta. Nemrég ellenőriztem. Igaz, csak automata fényerőn használtam egész életében. Akinek beég, az milyen fényerőn használja a telóját?
Más: megjelent a 377-e firm a FirmwareFinder-ben. Ez már a GPU Turbo-s. Még sajnos nincs engedélyezve. Valaki feltette már?
-
snorbi82
senior tag
válasz
kemdom #12900 üzenetére
Remélem gariba lesz kezelve, mert úgy kértem. Nem fogom megjavíttatni, ha nem abban kezelik.
Akkor veszek egy 1+6T-t és kész.
A bluetooth fagyást is felhoztam hibának (nem mindig jelentkezett), meg az akkut is.. Jövő héten megtudom mi lesz. Elvitte a futár a telefont és remélem is hozza javítva.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Még mielőtt 2016 véget érne, a Huawei letette az asztalra az év egyik legjobb phabletjét, amely a Kirin 960-nal és az Android 7.0-val már 2017-et vetíti előre.
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest