- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hívószám-hamisítás
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
choco01
addikt
válasz H2o-pok #12478 üzenetére
Telenor oldaláról :
"Élő hűségszerződéssel vagy részvételi megállapodás esetén is elvégezhető hálózati korlátozás feloldása?
Igen, amennyiben az igénylő a helyszínen kifizeti a határozott idejű szerződés miatt vállalt kötbéreket,vagy a részletvételi megállapodás kapcsán fennálló tartozását- az ÁSZF Díjszabásban foglalt feltételek szerint.A készüléket nem én vásároltam/használtan vettem, milyen feltétekkel oldható fel a hálózati korlátozás?
A készülék korlátozás feloldása az előfizető kérésére végezhető el díjmentesen, ha az igénylő igazolja a készülék eredetét (a Telenortól a vásárláskor kapott szerződéssel vagy jótállási jeggyel)."[ Szerkesztve ]
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
kilincs89
tag
válasz H2o-pok #12709 üzenetére
Köszi, rendeltem is 2db-ot, kemény 500 Ft-ért. Remélem teljesen befedi a kijelzőt. Kár hogy a gyári fólia össze lett karcolva, ráadásul egy flipes telefontok karcolta össze. Olyan paszentosan rakták fel a gyárban, remélem nekem is hasonlóan sikerül majd felrakni az üvegfóliát...
[ Szerkesztve ]
gergely.kovacs43215@gmail.com vagy 30/5541313.
-
emerzee
aktív tag
válasz H2o-pok #12709 üzenetére
Ha megkérlek, raksz fel olyan képet, amin látszik a telefonra felrakva? Kíváncsi vagyok a szélére. Ha jó, már rendelem is. Xiaomi 4x-re van olyan üvegfólia, ami 2,5D-s. A szélén nem áll el a telefontól. (A jelenlegi üvegfóliám mate 9-en eláll, azt cserélném le egy normálisra ha van.)
emerzee.blog.hu (Android, Galaxy 3, OT-995, Asus MeMo Pad HD7 információs blogom)
-
kemdom
tag
válasz H2o-pok #12964 üzenetére
Én is csak a Mate 20-at mertem nézegetni, én már a 9-est is túl nagy értékűnek tartottam, most meg, a M20Pro meg a Note 9 között kényszerült választani párom, és már láttam, hogy a bennem rejlő geek, akármelyiket veszi is, de cringelve fogja próbálgatni a telefont, tudván, hogy mennyibe fájnak, meg mennyi pl egy amoledcsere bennük.
Más: Valaki a fórumon használt MSVII tokot a Matere? Most rendeltem Nillkin Frostedet elegáncsosnak meg MSVII-t dailynek, és nem tudom, ekkora méretű cuccra tudnak-e olyan tartósat csinálni a leheletnyi Msv tokból, mint a H8-ra.
Még más: #12965: ilyenkor örülök neki, hogy alig tudok különbséget tenni 2 telefon képei között, ha nem teszem egymás mellé őket. Annyira nem fogom már fel a kamerás fejlődést ésszel, átlag szemeimmel, hogy az fenomenális.[ Szerkesztve ]
"Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || Honor 8 Midnight Blk. - - > Mate 9, :) - - > Galaxy Note 9/DS 6/128GB --> Galaxy S21 Ultra Phantom Black 12/256GB —> iPhone 15 Pro Max “Kék titán” 256GB - AirPods Pro 2
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Revolut
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest