- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
djszikras
tag
válasz
lajozs #13024 üzenetére
Szia! A fejlemények: visszamentem, megreklamaltam. Mikor átvettem néztem, nem tűnt ilyen fos szarnak. Aztán mintha romlott.colna. benti képet.csinaltam ott vele. Visszavitték,azt mondják megint kicserélték a kamerát, ugyan olyan szar volt. Pénzt visszaadták. Más megjelenítők is ugyan olyan szar. Vettem egy mate 20-at, semmivel nem ér többet, mint egy jó kamerás mate 9.....
-
djszikras
tag
Koszi.
Tehat a kepek kameracsere utan: (29.000 ft) -
djszikras
tag
Sziasztok!
Kamera kicserelve, 29 kampos orru Matyas. Ugyan ilyan sz..r a foto minosege.
Otlet? -
djszikras
tag
válasz
Leslie1966 #12991 üzenetére
Szia! Az utolso mondatot nem ertem. Segits legyszi.
-
djszikras
tag
Koszonom szepen!
Nagyon f....sza... Szoftverhiba. 4 eve ilyen szoftverhkba miatt csereltem le az Iphonomat. Elmegy az edesanyjaba a huawei. Gondolom nem csak harmunknak van ez a hiba.... Mindegy voltam ma vele szervizbe megrendeltek a kamerat 29 guriga szerelessel egyutt, azt mondtak az a baja. Kivancsi leszek. Garis a telefon meg ket honapig, de nem tudok varni masfel 2 hetet a markaszervizre......
Gondolkodtam rajt, hogy veszek helyette masik uj telot, de egyreszt nincs szuksegem ra, mert mindent tud a telom amit kell, masreszt nem igazan vannak eldobodva a felhasznalok az uj teloktol sem, ahogy latom.... -
djszikras
tag
Sziasztok!
Tok szar kepet csinal a telefonom. (Mate 9) nem talalja a fokuszt szerintem. Mar visszaallitottam a kamerat alapba, de nem sokat segitett. Nemreg volt szoftverfrissitesen, meg javitason a Huaweinel, mas ok, kijelzohiba miatt...
Van otletetek? Köszönöm -
djszikras
tag
Sziasztok!
Ki kellett cserelni a telefonom tolto kabelet kb ket honapja. Most latom, hogy csak toltest ir ki, ha radugom a toltot. Elotte valami gyors vagy szupergyors tolto volt kiirva. Letoltottem az Ampere alkalmazast max 1040mA. Ha nem gyari a kabel, nem megy a gyorstoltes? H tudok gyari kabelt venni? Koszonom!
Balint -
djszikras
tag
Sziasztok!
Hogy tudom atallitani az alaklmazas valtot a regi nezetre? Arra gondolok hogy a futo alkalmazasok ne egymas felett, hanem egymas mellett legyenek mint a regi szoftveren? Koszi.
Balint -
djszikras
tag
Sziasztok!
Hogy tudom atallitani az alaklmazas valtot a regi nezetre? Arra gondolok hogy a futo alkalmazasok ne egymas felett, hanem egymas mellett legyenek mint a regi szoftveren? Koszi.
Balint -
djszikras
tag
Ma voltam a mm-ban Gyorben, nagyon tetszik a Mate9. De levitte a vodafon 125.000-re a P9 arat. Nagy a csabitas... De varok meg, hatha lesz a vodafonnal. A Magyarorszagi bemutaton azt mondtak januarban megtortenik ez is. Persze a Vodafonnal meg nem is hallottak rola, hogy lesz naluk. Valakibek pontosabb infoja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest