- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemdom
tag
Nálam is itt a 179, és 24 óra tapasztalattal azt tudom mondani, hogy szerintem rendesen kijavították a ram leaket. Nekem más parám nem nagyon volt a 9-cel, szóval elégedett vagyok.
-
kemdom
tag
válasz
Tav-Csoves #13349 üzenetére
Pontosan ezért. És csatlakoztatott eszköznél is csak azok lesznek kapcsolhatók, amik elérhetők a fülesen. Így jöttem rá, hogy a látszólag ugyanolyan Honor AM61 NAGYON nem ugyanaz, mint a Huawei AM61. Nincs AptX.
-
kemdom
tag
Lehet placebo, de úgy vettem észre, stabilabban hozza a 60 fps-t a frissítés óta a chrome, görgetés közben. Semmi akadozással nem találkoztam pitén eddig.
-
kemdom
tag
Fiúk-lányok, kérdésem lenne, hogy a PC-s hisuite-tal tudok olyan biztonsági mentést csinálni, ami menti az üzeneteket, ikonelrendezést, satöbbi? Csak mert rég volt fr, és szeretnék egyet, de kerültek pótolhatatlan jegyzetek, üzenetek a Matere, amiket nagyon gáz lenne elvesziteni. Másik kérdés, hogy ha biztonsági mentést töltök vissza a telefonra, akkor van értelme egyáltalán a FRnek?
-
kemdom
tag
válasz
Tav-Csoves #13305 üzenetére
Nézd meg FF-ben, hogy engedélyezték-e az IMEI számod.
-
kemdom
tag
válasz
mjani1172 #13262 üzenetére
Hát, az igaz, hogy bika vasakat raknak android alá, de valamilyen módon az esetek nagy részében megoldják, hogy frissítés után gyorsabb legyen a telefon. Mondjuk huaweinél általában. Én Huaweiken még nem találkoztam lassító frissitessel, az az alma kiváltsága.
Szerk: mármint a lényeg, hogy nem csak a bika vasak mennek, azt a bika vasat (több mag, szál, koprocesszor) ki is kell használni adott rendszernek.
-
kemdom
tag
válasz
mjani1172 #13259 üzenetére
Az a helyzet, hogy ez melós ártalom, mindenki iPX-et használ nálunk, és bár semmit nem irigyek szifonból, a gesztusvezérlést annyira természetesnek érzem, hogy kell. A HiVision meg a Huawei Google lens-e, vagy nem tudom hogy hívja a Google, de ez a felismerés, élőfordítás, hasonlók.
Meg amúgy is, én kérek elnézést, hogy a legfrissebb rendszert szeretném a telefonomon használni. -
kemdom
tag
válasz
Tav-Csoves #13245 üzenetére
-
kemdom
tag
Pite hír!
Yeey. -
kemdom
tag
Akkor lehet, hogy tartani tudják az ígért márciusi rolloutot. Adnám.
-
kemdom
tag
Pite hírek amúgy voltak mostanában? A kínai béta release óta nem nagyon hallottam semmit róla.
-
kemdom
tag
válasz
Tav-Csoves #13122 üzenetére
Ez a poén itt most tényleg nem jött át.
-
kemdom
tag
OTA 399-ről tudja valaki, mikor jön?
-
kemdom
tag
BÚÉK!
Valaki találkozott már olyannal, hogy a gyakran használt ujját 2/10 arányban ismeri fel az olvasó, de olyat, ami csak vésznek van beallitva, mindig elsőre? Idegesít, mindjárt törlöm és újra hozzáadom, gondolom az segít, de én ennek az okára vagyok kíváncsi.
Szerk: ahogy mondtam, újra hozzáadtam, és 10/10. Nem értem én ezt... -
-
kemdom
tag
-
kemdom
tag
Olvasom az XDA-t, de semmi értelmeset nem írnak. Van egy figyelmeztetés FF-ben, hogy ne savazzuk őket, nem mindenkinek ment el az ff frissítés lehetősége, de semmi mélyebbre menő elemzés nincs erről.
-
kemdom
tag
válasz
Tdizsolt #13036 üzenetére
A pie béta engem is érdekelne, amióta volt szó itt a gesztusvezérlésről, kiiktattam a navigációs sávot és okosgombozok, vagy navidokk vagy mi ez, és eléggé tetszik, hogy nem ~1860 hosszanti pixelem van. De azért a gesztusvezérlést kényelmesebbnek találnám, mint egy kevéssé intuitív lebegő gombot.
Más: FF-ből tette fel valaki a 377-et? Melyiket érdemes feltenni? -
kemdom
tag
Furcsa ez a 376 dolog, nálam nincs kamera bug, de az utóbbi időben kétszer előfordult, hogy kicsit keményebben beragadt a play szolgáltatások. Nem volt durva, 14-16%-ot kajált, de észrevehetően merült készenlétben, ami nem jellemző.
-
kemdom
tag
válasz
Tav-Csoves #12976 üzenetére
Jeeeesus.
Respect, vagy nem is tudom, erre mit mondjak. Nekem boldogság lenne a 3 hét, eddig majdnem minden kerek 1 hónap alatt jött meg hozzám. Csak azt furcsálltam, hogy nem ragadt 1 hétre a line haul tracking pozíción. Merthogy eddig ez volt.
-
kemdom
tag
OFF kérdésem van, fórumtársak. Notórius Aliexpresses rendelőktől kérdezem, hogy China Post Ordinary Small Packet Plus postázásnál "handed over to airline" állástól kb mennyi szokott lenni a "megjövetel"?
2 napot álltam csak in line haulban, ez eddig a leggyorsabb rendelesem ilyen szempontból.
-
-
kemdom
tag
válasz
H2o-pok #12964 üzenetére
Én is csak a Mate 20-at mertem nézegetni, én már a 9-est is túl nagy értékűnek tartottam, most meg, a M20Pro meg a Note 9 között kényszerült választani párom, és már láttam, hogy a bennem rejlő geek, akármelyiket veszi is, de cringelve fogja próbálgatni a telefont, tudván, hogy mennyibe fájnak, meg mennyi pl egy amoledcsere bennük.
Más: Valaki a fórumon használt MSVII tokot a Matere? Most rendeltem Nillkin Frostedet elegáncsosnak meg MSVII-t dailynek, és nem tudom, ekkora méretű cuccra tudnak-e olyan tartósat csinálni a leheletnyi Msv tokból, mint a H8-ra.
Még más: #12965: ilyenkor örülök neki, hogy alig tudok különbséget tenni 2 telefon képei között, ha nem teszem egymás mellé őket. Annyira nem fogom már fel a kamerás fejlődést ésszel, átlag szemeimmel, hogy az fenomenális. -
kemdom
tag
Itt kérdezem meg, mert ott mindenki kicsit over the top: Olvassátok a Mate 20 Pro fórumot? Mi a véleményetek a helyzetről? ( a hibajelenségről is, meg az emberek hozzáállásáról is )
-
kemdom
tag
válasz
Szpisti #12958 üzenetére
Jesus.
Szép számok. Védelmemre legyen mondva, egész nap telefonon lógok munkában, nem kímélem szegényt. Minden este 9 körül kap enni a gyári superchargerrel, aztán reggel 95-98 százalékon indulunk otthonról.
De a képem azt a bizonyos 10%-os egyszeri javulást volt hivatott kiemelni. Nem volt még ilyen kemény 50% környékén az akku stat. -
kemdom
tag
válasz
Tav-Csoves #12956 üzenetére
-
kemdom
tag
válasz
Tav-Csoves #12953 üzenetére
Ezt hol tudom megnézni? A Google valami random oldalt dob, ha Huawei warranty checkre keresek.
-
kemdom
tag
válasz
puskint #12951 üzenetére
Na ma délután átvettem a Matet. Minden előzetes info nélkül jött egy SMS hogy leadtak egy csomagot a postán, mehetek átvenni.
Érdekes ez a szó nélkül javítás, de 5 munkanapon belül megcsinálták, már nem panaszkodom.
Látszatra új telefont küldtek, hátlap (ami elég karcos volt) új, előlap természetesen, plusz alaplap csere, új IMEI számom van. A kamera furcsa, hogy cserélve lett, de gondolom vagy a hátlapba rögzített lencse, vagy a szenzor rögzítése miatt. Boldogság! -
kemdom
tag
válasz
Tav-Csoves #12949 üzenetére
Akkor félreteszem a first world problemeimet.
De azért ez a note 4 nem az a pattogós gépezet, mint a Mate.
-
kemdom
tag
Kérdés: TMX munkalapszám? Hogyan kérhetem le, vagy csak akkor kapom meg a munkalapot, mikor kész a teló és visszakapom? Nem kaptam semmilyen visszajelzést a TMX vagy a posta részéről, mióta leadtam szerdán a telefont, és már csikorgatom a fogam egy elfüstölt Type-C csatis (tölthetetelen, használhatatlan ) Honor 8 meg egy rommá lassult, marshmallow 6.0.1-es Galaxy Note 4 fölött...
-
kemdom
tag
válasz
Szpisti #12931 üzenetére
Hosszú ideig, míg az én fő gépem Honor 8 volt, barátnőm használta, hasonló tisztelettel, mint az autóját.
Szóval ment a 100% fényerő esetenként napokig, mert ő hajlamos kikapcsolni az automatát, aztán úgy felejteni.
ehhez képest pár hónapja, mielőtt megörököltem tesztelésre ( note7 fiaskót maga mögött hagyva visszatért 2 év huawei után note 9-re a drága, nem hajlandó elengedni a beégést :S ) a telót, észrevette a ghostingot. Pedig mindig marha elégedett volt a géppel.
-
kemdom
tag
válasz
snorbi82 #12926 üzenetére
Jaaajj. Nekem mostmár végig égett a felső, alsó és bal él, 5-7 perc statikus kép utàn. Felső él: Chrome fejléc, alsó: totalcar.hu lábléc, bal: fektetett waze, utóbbi azért vicces, mert konkrétan ha a kezdőképernyőn voltam, még fél órán át láttam, hova tartottam utoljára.
Tudsz valamit róla, feladták tegnap a tied? -
kemdom
tag
válasz
snorbi82 #12899 üzenetére
Ezek a beégéses sztorik mind gariban vannak kezelve? Csak mert páromén mostmár elképesztően durva, ami 4 nit-nél világosabb, az 10 percig marad a kijelzőn...
Szerk: kevesebb indulattal, minden fejléc (chrome, fotózásnál a felső ikonsor, waze állítva is, fektetve is - utóbbi vicces, másfél centis ghosting csík a képernyő bal oldalán tetőtől aljáig) beég. Nem sikerült higgadtra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest