- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
H.Kornél81
tag
Csak az októberi biztonsági csomag.
-
H.Kornél81
tag
Sziasztok!
Frissített már valaki 376-ra? -
H.Kornél81
tag
válasz
Bélaaaa #12668 üzenetére
Jobb oldali keretnél fényszivárgás. A ragasztó elengedte a keretet. Kiesett az infra bordó műanyagja, kijelző szakította a képet görgetésnél, vagy még szemcsésedett is. Az akkuidő marha jó volt úgy is, de azt is kicserélték.
Gyakorlatilag kijelző, keret, hátlap, akku mind cserélve lett. Most gyakorlatilag zsír új. -
H.Kornél81
tag
-
H.Kornél81
tag
válasz
Mr.Csizmás #12553 üzenetére
Én ugyan Székesfehérváron lakom, de én láttam a Tescoban és az Intersparban lévő telefonosnál is gyári tokot. Persze 9000-ért.😔
-
-
H.Kornél81
tag
Júliusi biztonsági csomag.
-
H.Kornél81
tag
válasz
cam383 #12493 üzenetére
Hát ezt én is csak megerősíthetem. Hétfőn feladtam, szerdán visszaküldték úgy, hogy az egész külsejét egy az egyben kicserélték+akkut is, bár azt nem tudom miért. Mondjuk az új kojelzőn gyárilag rajta lévő fóliát sikerült nekik kis foltokban kimaratni valamivel. Először azt hittem valami ragasztó, de aztán észrevettem, hogy ez beljebb van, mint a fólia síkja. Mindenesetre lett egy új Mate9-em. 😎
-
H.Kornél81
tag
válasz
#24536576 #12476 üzenetére
Ejjha!
Az sem gyenge.
Beszéltem a szervízzel. Hétfőn leadom. Tegnap volt olyan, hogy egy játék közben beugró ablak(ami kb. a képernyő 1/3-a volt) csak egy alapszínekből álló pixelkatyvasz volt fehér háttérrel. Aggasztó ez, figyelembe véve, hogy a telefon tavaly szeptemberi. -
H.Kornél81
tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy, ha melegedő a telefon elkezdi vízszintesen csíkozni a képet görgetésnél. Jellemzően böngészés és galéria lapozásánál. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a jobb oldalán a képernyőt kezdi elengedni a ragasztás. Nem tudom ennek van-e közé hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest