- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
Tdizsolt #13886 üzenetére
Teljesen rohelyes ez a kijelzoido-faszmeregetes, abbahagyhatnatok mar, kulonosen, hogy pont azt nem irjatok le hozza, milyen programot is hasznaltatok kozben? Mert az az igazan fontos (meg az, hogy kozben milyen hulladek program futogat-szinkronizalgat a hatterben, de az meg meg nehezebb tema, azt megannyira sem szoktak erteni). Pl. csak YouTube video fullHD-ban siman 13+ora. Ugyanakkor pl. Hearthstone-nal sokszor a 4 ora is csucskos. A GPS-nel meg egy mai telefonon nem maga a GPS fogyaszt sokat, hanem a program, ami hasznalja, en pl. egy olyan Waze verziot hasznalok, amivel mukodik 10+ orat, de ha lecserelem az aktualis legfrissebre, jo esetben a fele menne.
-
mjani1172
addikt
válasz
Tdizsolt #13524 üzenetére
Nagyon sok helyen le lett írva, többféleképpen is, nem a készülékekkel van gond, (mi gond is lehetne)? Ez sokkal nagyobb kaliberű dolog, kína világuralmi törekvéseit próbálják megállítani vagy lassítani. Mivel a huawei a kínai állam büszkesége, nagykn komoly anyagi és technikai háttérrel, így ezt támadják. De nem a készülékek a lényegesebb dolgok hanem többek között az 5g hálózat.
-
Skimaster
senior tag
válasz
Tdizsolt #13479 üzenetére
Drágám másodszor töri össze fél éven belül,az előző törésnél Pesteről hozattam eredeti kijelzőt kompletten akkuval kerettel,az 30 volt és 5-ért berakattam egy mohácsi szerelővel.Ennyiért már eredeti van.Most 28-at mondott beépítve a mohácsi szerelő,és azt monsta be sem rak utángyártottat.Valószínüleg ezt választom.
-
-
Esox61
lelkes újonc
válasz
Tdizsolt #13469 üzenetére
Hasonlóan jártam én is, és ugyanezt a boltot találtam meg. Már volt levélváltásunk, szimpatikusnak tűnik a hozzáállásuk, de még nem javíttattam ki. Ha úgy döntessz, hogy velük cserélteted ki, légyszi írd meg a tapasztalataidat. Köszi!
(Amúgy 50-ért lehet kapni karcmentes, használt Mate 9-et is) -
Tdizsolt
senior tag
válasz
Tdizsolt #13328 üzenetére
Na, lefrissítette magát a telefon, és sajnos beigazolódtak a félelmeim.
Nem jönnek meg az értesítések, csak akkor(késve), ha feloldom a képernyőt, illetve az összes beállítási opciónál fehér alapon fehér szavak jelennek meg, így nem tudok semmit testre szabni...
Az állapot sáv is fehér, ellenben az asszony Mate 10 pro-jával, ahol sötét szürke...
Ebből vissza állítás lesz... -
gabesz839
senior tag
válasz
Tdizsolt #13318 üzenetére
Szerintem ha garantálni akarod a telefon szavatosságát akkor érdemes megcsinálni. Oké biztos van olyan aki még sosem csinálta és működik a telefonja, de én biztosra megyek. Mondjuk én szeretek is az ilyenekkel bíbelődni. Nemsokára az asszony megörökli és lényegében egy új telefont kap pedig mindjárt 2eves lesz.
-
Piro911
csendes tag
válasz
Tdizsolt #13313 üzenetére
Én is úgy voltam, hogy visszatérek a 8hoz a bugok miatt, de a 2x factory reset megoldotta a gondokat. Elégedett vagyok eddig az új androiddal!
Nagyon úgy néz ki nem csak sokkal gyorsabb lett, de a ram kezelés is javult. Jelenleg is 15 alkalmazás fut a háttérben és 2.6GB szabad memóriát mutat.
A fényképező is jobb.
Bár a galéria rosszab elrendezésű és kevesebb a könyvtár. Pl. eltűnt a dok.beolvasás mappa. Szerettem hogy azt eddig külön elértem. -
kemdom
tag
válasz
Tdizsolt #13036 üzenetére
A pie béta engem is érdekelne, amióta volt szó itt a gesztusvezérlésről, kiiktattam a navigációs sávot és okosgombozok, vagy navidokk vagy mi ez, és eléggé tetszik, hogy nem ~1860 hosszanti pixelem van. De azért a gesztusvezérlést kényelmesebbnek találnám, mint egy kevéssé intuitív lebegő gombot.
Más: FF-ből tette fel valaki a 377-et? Melyiket érdemes feltenni? -
-
-
rdt89
addikt
válasz
Tdizsolt #12755 üzenetére
Szia!
nekem automatikusan bedobta, de Mate 9 Pro készülékre. Észrevételt még 4 nap után nem nagyon tudok leírni, talán azt, hogy még jelenleg 68%-on vagyok 4óra kijelző idővel.
Én jobban örültem volna egy dupla koppintásos ébresztőnek, mint mondjuk a házon belüli P Smart-ban, vagy egy kicsit fejlettebb AOD-nak, vagy csak annyi plusz tudásnak az AOD-on, hogy lehessen váltani zeneszámok között, plusz akkor már a P Smart-ban elérhető EQ is elférhetett volna benne, de ezt leszámítva még mindig nincs méltó utód a láthatáron.(#12756) Nfsman20:
Pontosan. Pedig erre is Novemberre írták. -
törölt tag
válasz
Tdizsolt #12531 üzenetére
Pont ezt a funkciót nem látja el a telefon. Rohadt lassan fókuszál, ráadásul sokszor rossz helyre, így a pillanat el is szállt. Rossz fényviszonyok közt a videó össze vissza fókuszál, akadozik. Megnéztem azt a két képet laptopon, hát... A napraforgó nem túl "részletes", a másik pedig egy 5 éves telefon szintjét se éri el.
-
Decske
senior tag
válasz
Tdizsolt #12279 üzenetére
Letöltöd a Firmware Finder for Huawei app-ot a play store-ból, kiválasztod azt a frissítést, ami engedélyezve van imei alapján, majd get an update trough dns opciót választod. Elindítod a vpn-t, rákeresel a settings-be a frissítésre, elkezded letölteni, majd kikapcsolod a vpn-t. Utána letölti és telepíti a frissítést.
Ha valami nem egyértelmű van tutorial videó az app-on belül.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Filmvilág
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Formula-1
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!