- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
válasz
Decske #13883 üzenetére
Értem, továbbra se vagy hajlandó jobban megnézni a telefont amivel hasonlitom folyamatosan össze, így felesleges az egymás mellett elbeszélés, ha elolvasni se vagy hajlandó amire válaszolsz. Te beszéltél más véleményéről, még én saját tapasztalatot osztottam meg, nem fórumról össze szedett infókat, de hagyjuk is szerintem, leszek helikopter csak ne írd a hülyeséget légyszíves és ne hozz fel olyan készülékeket amik mellé irreleváns nagy hülyeséget társítasz, cserébe esküszöm többet egy hozzászólásodra se reagálok, ha megtenném nyugodtan emlékeztess rá, köszönöm szépen.
-
rdt89
addikt
válasz
Decske #13877 üzenetére
Igen csak nekem van Mate 9 pro-m is és Mate 20 Pro-m is, így tudom miről beszélek és nem mások véleményére alapozok ezért írtam amit írtam. Azonos felhasználási feltételek mellett 1-2 órát ver a M9Pro-m a M20 Pro-ra. De hiába hangsúlyoztam ki többször, hogy Mate 9 Pro nem vetted figyelembe, ez nem a sima Mate 9, hanem egy 2k kijelzős Amoled-es változata dedikált előlapi ujjlenyomat olvasóval és két tanítható fizikai gombbal az előlapján 5,5"-on. Nekem nem fogod tudni bemagyarázni, első kézből tapasztalom
-
rdt89
addikt
válasz
Decske #13871 üzenetére
3 napra elosztva ez a kijelző idő igen is csúcs, én hasra esek tőle /pláne, hogy ezt a Mate 20 Pro se tudta megugrani/, mert ebbe volt kevés játék, rengeteg böngészés, fotózás, gps és egy átlagos telefon meg-meg szakítva ezt 3 napon keresztül nem hozza. Ha leveszed a töltőről az általad említett 2 készüléket 100%-nál és beteszel egy sima youtube videót mondjuk a legkisebb fényerőn, még a frissen töltött akkumulátora se fog 10 órát összehozni, nem, hogy megszakításos net kapcsolatokkal 3 napig. Ez se beszólás akart lenni, csak azért a realitásnak is van határa és ezt nem fogja akármelyik készülék hozni.
A kollégának 3 napot ment a készüléke, így van 45%-on és 2 sim-el persze, azért az is többet eszik, mint ha 1 sim lenne benne. Én rengeteg telefonnal összeengedtem az üzemidejét az enyémnek és egyik se tudta megközelíteni, pedig azok nem bármi telefonok voltak, hanem tavalyi és idei csúcskészülékek.
-
-
-
Árpi001
senior tag
válasz
Decske #13147 üzenetére
"Az a bajom ezzel, hogy nem adnak az új telefonok annyival jobb/több élményt, hogy érdemes legyen rájuk pénzt költeni. Plusz ezeket a 2:1/19.5:9 stb képarányokat annyira rühellem, hogy ez még egy indok számomra, hogy ne váltsak."
+1
De sajnos nem nagyon látok alternatívát...
Az olcsóbb,ami ár érték arányban igen jó, pl xiaomi is a hosszított kijelző felé ment el.. -
válasz
Decske #12326 üzenetére
Én nem gondoltam hogy valaha is ebből a márkából választok ,egy dologért választottam amikor megjelent a csúcs készülékek között ebbe volt a legnagyobb akku és falra másztam ,hogy az összes telefon nálam 5 óra használat után lemerült.
Elájulva nem vagyok tőle mert mikor vettem akkor sem volt ez a must have érzés inkább megszerettem a közös együttlét alatt
Kamerájától féltem, abba szerintem mindig is a samu volt a nyerő , de végül is kellemesen csalódtam.
Kinézetre talán az elmúlt két év alatt a mate 10 ami valamennyire megfogott ... p20 pro tól (notch) és a samu lekerekített szarjaitól falra mászok. A p20 pronak kijelzője meg fos... nincsenek színei és ahhoz képest hogy oled szürke a fekete.. nem is értem... Lg-ből is volt csúcs készülékem jelenleg a soha többet érzés kerülget, ha rá gondolok
Ha a note 7-nél anno samuba nem tör ki az akku para lehet , hogy most a note 7 topikba írogatnék
-
Tutu7030
veterán
válasz
Decske #12314 üzenetére
Ha a beállításokban be van kacsolva, hogy a készülék felemelésére felébressze a készüléket, akkor be fogja kapcsolni, minden nagyobb mozgásra. Most kikapcsoltam én is, mert hiába van rajta a gyári flip tok, mozgásra felkapcsolta mindig a kijelzőt. Így most csak akkor kapcsol be, ha kinyitom a flipet (mire teljesen kinyitom, az arcfelismerés már fel is oldott).
Aki használja az arcfelismerést és az érintéses fizetést (Simple) is, feltűnt neki, hogy arcfelismeréssel feloldva a készüléket, fizetéskor kéri a biztonsági kódot is? Ha ujjlenyomattal nyitom, akkor nem kell a kód.
Legalább is ma reggel így jártam a fodrásznál a fizetéskor. -
Tdizsolt
senior tag
-
Szpisti
addikt
válasz
Decske #12280 üzenetére
Nekem a VPN-el nem jó frissítést talált. Fentebb látható. Az "in-app proxy" lett jó nekem is.
Lehet állítani a kezdőnapot? Még nem is figyeltem. Végre egy bepótolt hiányosság... Bár, mióta havi 12GB áll a rendelkezésemre, és a főbb közösségi appok meg a TVGO nem fogyaszt az adatmennyiségből, sok értelme nincsen...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Filmvilág
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Formula-1
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W