- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
bezo076
tag
Sziasztok!A mai napig használatban van és még jól bírja az akksija is.Soha nem figyeltem,hogyan töltöm.Hét éves és nem is lassult be.
-
bezo076
tag
Srácok! Van egy olyan problémám, hogy a munkám miatt vissza kellett raknom a Hisuite programmal a 8-as androidot! Most a probléma megoldódni látszott és visszaraknám a 9-est!Viszont már sehol sem dobja fel a frissítés! Újraraktam.... se Hicare se a Hisuite... sehol! Írtam a Huawei supportnak akik azt válaszolták, hogy a Mate 9-re a gyártó nem fogja kiadni a 9-es driodot! De írtam hogy volt már rajta....válasz:az csak valami béta verzió lehetett! Na ilyenkor mi van? Itthoni Vodás a telefon
-
bezo076
tag
Nah az milyen,hogy mèg nem is kaptuk meg a pitèt...de már a F.Finderben fent van egy frissítès hozzá...😄
-
bezo076
tag
Sziasztok!Közben megjött a 379-es frissítès.Semmi extra csak a decemberi biztonsági.Voda 1 sim
-
bezo076
tag
válasz
djszikras #12982 üzenetére
Szia! Nekem a 376-os szoftverrel van fókusz hibám, előtte nem volt ilyen probléma.Sőt valamiért a google-play szolgáltatás van az első helyen a fogyasztásban . Már csináltam hard resetet tiszta telepítéssel... de ugyan ez a hiba.Valami nem kerek ezzel a firmware-el.
-
bezo076
tag
válasz
Mr.Csizmás #12611 üzenetére
Szia! Milyen hibával adtad le a szervízbe hogy új telefont kaptál? Csak ezért kérdezem, mert nálam már nagyon sürüsödnek a gondok... pl. :kijelző beégés, gyors merülés és baromira melegszik(nem app hiba... mert hard reset után teljesen szűz rendszernél is produkálja)
-
-
bezo076
tag
válasz
#24536576 #12505 üzenetére
Na ez az!Nálam is ez a helyzet!Vissza akartam én is tenni egy régebbi Romot...mert akkor még nem lett ilyen katasztrófa a kamerám! Mondom....semmi probléma...visszarakom a 363 buildet....azzal nem volt gondom!Hát már nem fogom....😪 Így meg használhatattlan az egész(össze-vissza fókuszál)
-
bezo076
tag
Sziasztok!Létezik,hogy a 396-os romtól blokkloták a FF downgrade-t?Idáig vissza tudtam menni az ősrobbanásig verziószámban....most meg ha beállítom a wifit(localhost,8080..stb)nincs internet!Olyan mintha ezt a portot blokkolná a telefon!Vagy csak nálam van anomália?
-
bezo076
tag
Sziasztok!Az FF a L29 firmwaret akarja feltenni az Oreóból,viszont nekem L09-em van!Felrakhatom?Inkább megkèrdezem mèg mielőtt hülyesèget csinálok..😁😁😁
-
bezo076
tag
Srácok...asszonynak sem jött meg.....Kezdhetek izgúlni?😂😂😂
-
bezo076
tag
válasz
vwpolopg #9203 üzenetére
Gondolom nem baj ha ennyit kiadsz a telefonodra ès szeretnèd,hogy naprakèsz legyen szoftveresen.Talán mèg a hibajavításokat is megkapnád időben...
Talán ez elvárható egy prèmium kategoriás telefonnál...
Szerintem az összes topikban van sírás a frissítèsek miatt....nem nálunk van csak ilyen. -
bezo076
tag
Azèrt az vicc,hogy a Vodás telefonok mèg mindíg a 190-es romon tanyáznak!Legalább a biztonsági frissítès jöhetne...
-
bezo076
tag
válasz
Tomtailor85 #9013 üzenetére
Egyenlőre bèta teszt állapotban van....250 user kapta meg a lehetősèget a tesztre!Hivatalos mèg nincs!
-
bezo076
tag
Nagyon sok telefonomat romoltam....Samsung...Lg....de ez unalmasan jól működik---irónia on!😁
-
bezo076
tag
Sziasztok!Vodás egy simes mátèra valakinek frissűlt már 190-ről?Nem nagyon pörög a Huawei ezen a fronton....mèg a biztonsági frissítésekkel sem.
-
bezo076
tag
Teljesen jól működik a 190-es rommal,de a chrome tènyleg szarakodik mostanában.Jött most rá egy frissítès,azóta nèha baragad a weblapok görgetèse.Keresnem kell egy másik böngèszőt...😊
-
bezo076
tag
Sziasztok Srácok!G4 után èn is beneveztem egy ilyen csodára!Egyenlőre perfekt kis kèszülèk fantasztikus üzemidővel!Nem bántam meg,hogy ezt választottam...Bár egy sima s7 lett volna a másik befutó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia