- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Skimaster #13477 üzenetére
Az a baj,ahol 50K a csere,ott elvileg gyári kijelzőt raknak bele. Ami ennél olcsóbb,azok mind után gyártottra cserélik.
Amit be linkeltem,ott is nagy eséllyel után gyártottat árulnak,hiába írják,hogy eredeti gyári,mert ennyi pénzért lehetetlen gyári alkatrészt beszerezni,és a saját hasznukat rátéve ennyiért továbbadni.Ma hívtam egy boltot,ahol 30k-ért cserélik,a leírásban az szerepelt,megbízható,minőségi áru...A nő azt mondta a telefonba,hogy ők is után gyártottat raknak bele,és azt is be vallotta a kérdésemre válaszolva,hogy bizony az után gyártott kijelző közel nem olyan minőségű,mint a gyári. Értem ez alatt a színeket,képpont sűrűséget,stb.
Azért meg nem fizetnék (igazából 1 forintot sem),hogy egy silány minőségű kijelzőt bámuljak még ki tudja mennyi ideig,miközben egy bika telefonom van. És sajnos sehol sem emelik ki az adott cég weblapján,hogy után gyártott alkatrésszel operálnak,ha nem kérdezel külön rá,vagy esetleg fogalmad sincs,hogy mi a gyári/után gyártott közötti tényleges különbség,akkor nem világosítanak fel ezzel kapcsolatban.
Elképzelhető,hogy kivárok,és majd egy megbízható szervizben cseréltetem ki gyárira...(remélem az az lesz..
)
-
pepetech
őstag
válasz
Skimaster #6884 üzenetére
Általában fél évente cserélek telefont. Nemsokára 8. hónapja van meg a "kicsike" és vágy sincs új készülék iránt. Most épp egy fekete fémszíjas Huawei watch van folyamatban ha minden jól megy boldog születésnapom lesz
. Ha váltók az max mate 10 de ha az is 18/9 - es kijelzőt kap akkor marad addig amíg nem jön valami normális.
-
73egon
tag
válasz
Skimaster #6884 üzenetére
Szia. Eddig ez életem lejobb telefonja.
Már próbáltam elég sok féle tipust LG, Samu, HTC, iPhone, Sony....
Előnye az hogy nincs vele soha semmi baj, hacsak nem fogsz ki egy hibásat.
A kamera kitűnő, az akksiidő is, nagy a kijelzője (ezt imádom a legjobban), de ugyanakkor a telefon nem tepsi méretű.
A hátránya az, hogy unalmas mert soha nem akarod majd mókolni.
Csak van és teszi a dolgát.
Ez a Mate 9!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest