- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- One mobilszolgáltatások
- Garmin topik
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rabidsnail
senior tag
Köszönöm mindenkinek!
Sajnos a Quick App Install nekem nem működött jól,viszont az Apk Batch Intaller remekül megy! Néhány ékezetes karaktereket tartalmazó appot kihagyott,de villámgyorsan telepített!! Mikor még jó volt a rendszerem a gyökérben lévő Telepített alkalmazások könyvtárat kimásoltam a Pc-re! Tabin USB hibakeresés bekapcs és csatlakozik a Pc-hez. A lenti link alatt letölthető progit elindítom a Pc-n. Betallózom az átmásolt könyvtárat és go! Automatikusan és nagyon gyorsan feltelepít mindent!!
BalanceR! Jó volt a tipp!
Ballu! Sajna a Quick App Install nekem nem keresett a külső SD-n! Átmásoltam A könyvtárat a belsőre,de mindössze 7 appot látott a 110-ből! Valamit rosszul csináltam? Ha működne,örömmel venném,mert Pc nem mindig van a közelben,amikor beüt a zizi!
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest