- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
feloman
aktív tag
válasz
colonell #1683 üzenetére
Öcsém koptatja a telefont, lassan két éve, már puklisra töltötte az aksit, biztos rossz már. Aksival nem akar beindulni, de ha csak simán rádugom a töltőt, működik. Feleslegesen meg nem szeretnék aksit venni, ha nem is működik vmiért a telefon. Sd kártya nem volt benne, de majd megpróbálom akkor vele úgy, ahogy írtad. Köszi
Majd jelzek, ha oda jutok
-
lacibattya
csendes tag
válasz
colonell #1656 üzenetére
Inkább letöltöttem a gyári romot,háromgombbal fel és ok.
Ahogy írtad kis plusz,kis minusz,de a képernyőidő egy órával jobb.
Más:cserélnék p9 lite,vagy p8.
A Trendvisual-nál kb egy árban van,melyik éri meg jobban?
Azt írják gyári gari,de a honlap szerint nem a Telemax a szerviz.
Valakinek van tapasztalata velük? -
Permet Elek
senior tag
válasz
colonell #1630 üzenetére
Ha visszaolvasnál több mint 1 évet, én voltam az egyetlen aki kiált a telefon mellett. És az elsők közt vettem. És igen 2 új kell a telefonhoz. De sajnos sokkal érzéketlenebb mint egy normális panel. Az enyémen nincs fólia így még ráadásul tapad is a kijelző a helyett,h csúszna rajta az ujam. Kalibráltam eleget. És nem véletlenül írtam le amit írtam. Subway Surf-ben ha tolod rendesen, ez a telefon halál. Főleg ha versenyzel valakivel. Mint ahogy a gyors nyomogatósokban is. A tárhely is gyatra. Amúgy odaírtam. Jó telefon amúgy. De ma már nem venném meg. Főleg függőn, gondokkal küzködve. Trollkodni meg menj máshova a Iphonoddal együtt.
Érintésben az 1 árban lévő lg f60 is jobb. Ugyanezzel a vassal.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
colonell #1517 üzenetére
"ha felteszed utána nem tudsz majd mobilnetsávot váltani tehát csak a hálózaton lévő legjobbat tudod majd használni ami ugye a 4G"
és ez pl. nálunk nagyon gáz, mert a környéken elérhető Telenor 4G is, ám vacak, eldobási határ körüli térerővel, míg a 3G tökéletes (mert van egy helyi erősítő) - de a telefon hülye módon a 4G-t választja, ha az engedélyezve van... (és így folyton megszakadó vagy torz, kimaradozó hangzású hívásokkal)
ezért vissza is rakattam a szervízzel (mert letölthetően nem találtam) a 239-es ROM-ot
-
eeestvan
tag
válasz
colonell #1418 üzenetére
Igen arra gondolok. Először én is azt írtam ami az összefoglalóban van, nem kaptam választ
a következő levelet így írtam: Bootloader unlock code request
Erre már másnapra megjött a nyitókóg!Persze nem magamtól jutott eszembe hanem utánanéztem
, mert nem értettem, hogy miért nem kapom meg. Rem érthetően fogalmaztam.
-
Auratech
őstag
válasz
colonell #1373 üzenetére
A 64 bites architektúra legfőbb ismérve nem a 4Gb felett megcímezhető memória, hanem a processzor utasításkészletében az órajelenkénti adatfeldolgozás szóhossza, ami duplája a 32 bitesnek.
Ebből a hozzáigazított kódtól függően származhat sebességnövekedés, ami durván 20 százalék egy x86-os architektúrán, alapesetben. Extrém esetben akár lassulhat is a feladat végrehajtás, optimális esetben majdnem duplázódhat is. A 64 bites architektúra a cache és memória sávszélesség kettőzése esetén (más feltételek mellett) képes duplázni azonos órajel mellett a nyers számolási kapacitást.
A snapi 410-es arch. esetén jól illesztett kód segítségével a 20% körüli gyorsulás lehet reális legjobb esetben a nyers erőt tekintve, tehát nem haszontalan. A loliban használt ART futtatókörnyezet hatása is lehet előnyös a 4.4-hez viszonyítva.
A dolog lényege a programozói szándék, hogy adott hardveren futhat-e optimalizálva a kód.
Mivel rengeteg tablet, egyéb telefon jelenik meg most is evvel a chipsettel, nem lehetetlen, hogy valaki veszi a fáradságot, hogy rászabja a nyalókát.. -
andatti
senior tag
válasz
colonell #1320 üzenetére
Igazság szerint mindkettőt, mert bejelöltem az alkalmazásoknál, hogy frissítések eltávolítása, mire megkérdezte, hogy: Gyári beállítások visszaállítása? Ezt meg "csak" leokézni lehetett.
A letiltást google cuccoknál még nem alkalmaztam, de majd kipróbálom... (könyvek, filmek és társaik).
Amúgy nekem is a szinkronizálás, stb. miatt kell a chrome... -
andatti
senior tag
válasz
colonell #1316 üzenetére
Köszi a tippet, megcsináltam a gyári beállításokra a visszaállítást... Így 84% helyett 40% a belső memória használat, az össz. pedig lement 8%-ra. 0,98 Gb szabad helyem lett! Remélem nincsen benne nagy biztonsági kockázat...
Gmail "pampog" a levelekkel, és a chróm is kéri a jelszókat megint. Majd újra szinkronizálok... A frissítésekre rá szokott kérezni eddig is, de egy idő után mindig megcsinálja külön engedély nélkül...
Jah, meg érezhetően lassabb lett, + valamiért melegszik... -
lacc65
tag
válasz
colonell #1265 üzenetére
nekem sem a loli hiányzik az android amit erre csináltak nem rosz sztem ha a másodlagos mikrofont "zajszűrő" kikapcsolom már beszélgetésre is tudom használni nem hullámzik a hang mintha nem lenne térerő viszont a gombvilágítás hiánya lesujtó
számomra persze más design-beli hiányossága is akad bár szerintem az másodlagos
-
lacc65
tag
válasz
colonell #1263 üzenetére
sejtem sajnos,ot-995 el voltak így a kínaiak,ics-nél elakadtak holott 4.2 jelly bean akadás mentesen futott 512 rammal 1.4ghz egy magos cpu-val bár nekem mai napig 4.3 van enyhe laggal míg feláll teljesen rajta a rendszer és számtalan kitkat volt próbálva és azzal is elszaladgált, ez az y550 a nesze semmi fogd meg jól kategória ahoz képest, hogy milyen hardvert pakoltak alá és mennyibe kerül,nekem ez az első huawei telóm de ha nem olvastam volna más modelljeikről annyi jót lehet az utolsó lenne, majd elválik
-
-
lacc65
tag
válasz
colonell #1204 üzenetére
hát igen cm11 bőven több mint 1 éve van 2013 novemberében samsungra már tölthető volt míg az ot-995-re decemberben töltöttem az elsőt igaz egyet sem hagytam fent a telón mert hol ez hol az nem működött így maradtam a nálam jól bevált cm 10.2-esen amit kicsit a mini s3-ra írt framework fájlokkal kiegészítve a státusbár átlátszó lett az óra középre került és egy kis systsemui mókolgatással szép nagy betüket varázsoltam rá a jobb olvashatóság kedvéért,ez a jelenlegi cm 11 annyit változott számomra hogy a magyarítása tökéletesnek mondható én legalábbis nem találtam benne angol szöveget régi hibák mint pl tethering usb sebesség orvosolva lettek hibát ugyan nem találtam benne de korszerűsítést sem pl:4g nekem ez az emotionui felület nem tűnik újnak használtam miui-t ami majdnem egy az egyben ezt a fajta kezelőfelületet használja tehát nincs külön alkalmazás fiók a system partition nálam 1.2gb ebből 1gb szabad mindössze úgy hogy semmilyen plusz rendszer alkalmazás nincs feltéve
-
STU117
csendes tag
-
lacc65
tag
válasz
colonell #1182 üzenetére
sajnos csak 3g képes lte nincs benne am ha csak annyi a gondod a gyárival h a szolgáltató nevét nem akarod látni a statusbar-on systemui apk tartalmazza a statusbar-ra vonatkozó infok többsésgét rombol kimásolod kicsomagolod apk multival ha jól emlékszem values könyvtár setting vagy valamelyik xml fájlja tartalmazza az ifót amit a statusbaron megjelenít szinek méretek stb ha nem a systemui akkor a frameworkres apk a framework könyvtárból
apk multival csomagold ki mindenképp ha gondolod egyébként jónak tünik a cm csak mintha kicsit elavult lenne az android nem 4.4.4 hanem 4.4.1 vagy 4.4.2 legalábbis azok néztek ki így kb 1 éve
-
STU117
csendes tag
válasz
colonell #1181 üzenetére
Köszi mind a 2 választ, valószínűleg nem teszem fel.
Ezt töltöttem le: http://consumer.huawei.com/se/support/downloads/detail/index.htm?id=35841 , de sztem ez a link innen van, erről a fórumról, mert más y550 fórumot nem olvastam, szóval nagy eséllyel te is ezt tetted fel.De a dload könyvtárban csak 1 fájl van, szóval továbbra sem értem.
-
lacc65
tag
válasz
colonell #1071 üzenetére
anno aopk aosp és pack romokban volt egy ügyes kis rom control ami teljesen user szinten engedélyezte a telefon bizonyos funkcióit testre szabni PL:pack-ban a systemui,settings,az aktuális launcher de még a framework file-okhoz is hozzáférést engedett bizonyos szinten a felhasználói felületen persze a vállalkozóbb kedvűek mélyebben bele nyúlhattak a rendszerbe,ennek ellenére én is a cm-et preferáltam amit ot-995 re bagyusz mester
kreálgatott teljesen nyers forrás kódbol de külföldi srácok romjait is kipróbáltam zte-blade-en akkor még nem nagyon érdekelt mekkora kockázat a bootloader nyitogatása blade-en nem kellett gyárilag nyitott ha jól emlékszem.nem is nagyon foglalkoztatna a root ezzel a telefonnal ha indításkor leállításkor nem az a nyekergés menne amit a T rárakott pl a pop 2-n ki lehet kapcsolni a beállításokban
-
IO.sys
őstag
válasz
colonell #1068 üzenetére
Áh én már a butafónoknál se szerettem, hogy kivilágítja a szemem, okosfónoknál meg azt, hogy elvonja a figyelmem a képernyőről, és mindkét esetben sajnáltam a világításra pazarolt áramot. Pár mA nem sok, de én ilyen smucig vagyok. Ha meg olyan volt, hogy pár mp után kikapcsolt a gombvilágítás, a halálba tudott kergetni, hogy android hackelés meg miegymás közben még a világítást is kapcsolgassam. Mondjuk én se haragudnék, ha a gombok bekapcsolt kijelzőnél folyamatosan világítanának halványan, de ilyen kombinációt még egy telefonnál se láttam. Az meg már mégse elfogadható, hogy stratégiai játék közben erős világításnál a tudatom néhány %-át a gombvilágítás tölti ki, rengeteg nyersanyag múlhat rajta.
-
-
joci86
senior tag
válasz
colonell #760 üzenetére
Nekem full gyári B239-es ROM van rajta, Telekomos a telefon.
Lehet, hogy csak akkor jelenik meg a menüpont (Kezdőoldal), ha van telepítve másik launcher.
Azért fura, hogy nem jelenik meg Nálad a kezdőképernyő stílusa, mert ott lehet beállítani a Huawei-féle csempés elrendezést (egyszerű nézet vagy mi), ami "akkora fícsör volt" az Emotion UI-ban, hogy szinte az összes Huwi tesztben bemutatták -
Degeczi
nagyúr
válasz
colonell #740 üzenetére
Hát azzal hogyne lehetne - de mivel céges, nem akarok ilyesmivel vacakolni. maradjon gyári amennyire lehet.
(amúgy pont emiatt bőven akad másik példány, amin lehetne mentést készíteni a korábbiról utólag is)Egyébként a D002 jelölésű a mai nap további részén is jól működött, egyik hívásnál sem jött elő az 1-2 perc után rosszul érthető beszéd, és nem ritkán hívásmegszakadás: az úgy tűnik, csak a D001-es B246 nyűgje.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
colonell #738 üzenetére
Még lehet korai elkiabálni, de a D002 jelölésű (CEE&Nordic EU) B246 ROM-ot este fölrakva, ma még nem szakadt meg hívásom és érthetőek is voltak. Hátha...
Egy német fórumon olvasható tapasztalatok szerint a B246 egyébként gyógyír arra a GPS megszakadási problémára, amit itt is jelzett vki. Ezzel együtt kár, h nem lehet még próba miatt sem visszaváltani B239-re.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
colonell #721 üzenetére
Nem tudom, a B246 verzióval van-e összefüggésben vagy a hálózat hülyéskedik itt, de mostanában többször szakadt már meg beszélgetés 2-3 perc után, és a hang is hajlamos közben megváltozni, furcsán csörgősre (mintha a HD-hang mellékhatása lenne: ki is próbálom 2G-re átállítva előjön-e)
Legjobb lenne próbából visszatenni a korábbi verziót (a Huawei oldalán csak a 246-ot találom, de elvileg ezen a német fórum van 239) - vagy akkor már inkább a Lollipop-ot, hmm... -
Degeczi
nagyúr
válasz
colonell #721 üzenetére
Nagy nehezen lejött végre (elképesztően rossz a szerverük, vagy 5x is félbeszakadt), fölraktam, de egyelőre nem látok semmi különöset. Hol vettél észre különbséget?
Abban nem vagyok biztos, az "Indításkezelő" volt-e korábban is, vagy új feature, meg a Huawei Cloud jelent meg, de az is lehet, h volt régebben csak töröltem (most sem fog kelleni) -
STU117
csendes tag
válasz
colonell #721 üzenetére
Nekem most volt szervizben a telefonom (telenoros), elvileg az akkumulátor hibája miatt indulgatott újra. Azt mondták még, hogy szoftvert is frissítettek, de mivel csak jövő héten tudom átvenni a készüléket, így akkor fog kiderülni, hogy ez a frissítés mit jelent náluk. Ha nem b246 lesz rajta, akkor megkérdezem, hogy hivatalos, gyári frissítés felmehet-e rá.
Amúgy akku időben vagy gyorsaságban tapasztalható javulás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Új hozzászólás írása előtt nézz körül az Összefoglalóban!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Crucial 240GB SSD eladó
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest