- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joci86
senior tag
válasz
poldres #1428 üzenetére
Még régebben emailben érdeklődtem a Huaweinél, hogy újratelepíthetem-e otthon a rendszert garivesztés nélkül. A válasz az volt, hogy kizárólag a szerviz teheti meg...
Régebben volt, Y300-assal kapcsolatban írtam nekik, szólal előfordulhat, hogy azóta fejlődött valamicskét a gondolkodásmódjuk.
Érdemes hivatalos úton érdeklődni, ha biztosra akarsz menni. -
joci86
senior tag
Ennek fejlettebb a processzor, hardveresen tudná a 64 bitet, cserélhető az akksija, nem a kijelzőből raboltak el értékes helyet a kapacitív gombok, nem olyan vészesen nagy a káva, illetve a Huawei rendszere egész sok extrát tud egy E3-hoz képest (SD-re telepítés, zaklatásszűrő, tűzfal...)
Cserébe a kijelző érzékenységét meg kell szokni (már sokszor említett 2 pontos érzékelés).
Gsmarena.com-on össze tudod hasonlítani.
Én ismét ezt venném, ha ebből a kettőből kellene választanom. -
joci86
senior tag
válasz
Cobalt14 #1348 üzenetére
Mindegyik telefont ugyanolyan panellel szerelik, tehát általános.
Viszont olyat én személy szerint nem tapasztaltam, hogy 3 cm-en belül nem érzékeli az egyik ujjat. Használat közben nem olyan zavaró, ettől még használható a telefon.
Azt nem vitatom, hogy vannak ennél jobb érintők is, de összességében ennyi megbocsátható neki -
joci86
senior tag
válasz
szimla65 #1344 üzenetére
Pontosan
Ugye lehet menüből is csinálni, illetve recovery-ből.Recovery: kikapcsolt állapotban hangerő FEL + bekapcsoló gomb egyszerre, mindaddig benyomva kell tartani őket, míg meg nem jelenik az Android logó. A hangerő gombokkal lehet lépkedni, a bekapcs gombbal okézni. A hard reset a "Wipe data / factory reset". Tudtommal hatásra ugyanaz, mint a menüben lévő darálónak
Biztonsági mentést csinálj előtte, mert futtatás után olyan állapot fogad, mint amikor kivetted a dobozból.
Mivel a rendszerbeállításaidnál van valami bibi, lehet, hogy rendszeradatok közül semmit sem mentenék, csak az alkalmazásokat + média, ha nem SD-n tárolod. (Telefon-kezelőben lévő biztonsági menés nagyon jól használható). -
joci86
senior tag
válasz
andatti #1318 üzenetére
Kipróbáltam néhány böngészőt, tapasztalatok alapján merem ajánlani a Dolphin megoldását. 40 mega alatt van, nagyon jól használható.
+ A Google hülyeségeit le lehet tiltani, a frissítéseket törölni, és egyből jobb a helyzet tárhely és RAM téren
Az automatikus frissítéseket valóban érdemes letiltani, sokszor csak ront a helyzeten 1-1 frissítés. -
joci86
senior tag
Lacc65 kolléga hozzászólása alapján a reset nem segít, meg kellene próbálni frissíteni. Hiszek neki, nálam jobban képben van
-
joci86
senior tag
válasz
eeestvan #1142 üzenetére
Az imént ráleltem arra, hol kell beállítani a dupla hangerő le gombra a fotózást. Igaz, nekem 239-es, de érdemes ránézned.
Szóval kamera - három pont (beállítások) - egyebek - nyomja meg duplán a hangerő le gombot...
Igaz, itt csak azt lehet állítani, hogyan viselkedjen a dupla megnyomáskor, kamera megnyitása és kép készítése opciók vannak. -
joci86
senior tag
-
joci86
senior tag
Rosszul tudom hogy a 4.4-től elvileg engedélyezni lehet az ART környezetet a fejlesztői lehetőségek között?
Csak mert a gyári B239-ben ennek nyoma sincs. -
joci86
senior tag
válasz
Silent77 #1143 üzenetére
Látom, nem vagyok egyedül a véleményemmel
Használható ez. A kijelzőtől érzékenységétől eltekintve a tudása nagyon rendben van. (Ahogyan elnéztem a trémobil oldalán, pl .a HTC Desire 510-est oda-vissza veri az Y550, legalább 20%-kal olcsóbban, elvileg az is 2 pontos érintővel szerelt.) -
joci86
senior tag
válasz
Silent77 #1136 üzenetére
Ilyen húzásokkal lehet nagyon könnyen lerombolni azt a pozitív véleményt, amit évek alatt kemény munkával sikerült felépíteni. Erre nincs mentség, szégyellje magát az a nagyokos, aki kitalálta. Ennél a kategóriánál nem számítana az a pluszköltség (ha nagyon sokat számolunk rá, akkor kb. +1000 forint), amit egy jobb érintő jelentene...
Ettől függetlenül használható a kijelző, de tény, hogy lehet jobbat is kapni. -
joci86
senior tag
válasz
Silent77 #1125 üzenetére
Azért nem olyan vészes a helyzet, mint elsőre tűnhet.
A telefon használható a 2 pontos érintő ellenére is, a 4GB pedig SD-vel bővíthető, Huawei engedi áthelyezni az alkalmazásokat. Jó kis telefon az Y550.Csak nagyon halkan jegyezném meg, hogy amíg csak megrendelés, általában lehet rajta változtatni. Nem azt akarom ezzel mondani, hogy inkább a másikat vedd, csupán azt, hogy a megrendelés még nem jelent semmit.
-
joci86
senior tag
Persze, az árát mindenképpen megéri. A kijelzővel az volt a bajom, hogy ha nem pont szemből nézed, akkor hajlamos elsötétülni, esetleg invertálódnak a színek. Ez filmnél, képeknél, játéknál nem előnyös. Ráadásul sokat vonatozom, gyakran kell bűvészkedni, hogy ne süssön rá a nap, ilyenkor kb kivitelezhetetlen a pont szemből nézés. (a tabletem sima TFT, tapasztalatból írom
)
A Huawei szolgáltatásai sok nagyobbat is lenyomnak (telefon-kezelő, SD - re telepítés, nekem a noti LED is sokat jelent), ezért esett rá a választás.
Ettől még a Pop 2 is jó telefon, főleg azért az árért. -
joci86
senior tag
Kipróbáltam egy T üzletben a POP 2-t, megértem azokat, akik rínak a kijelző miatt
De nem szeretnélek megsérteni, ezért a véleményem inkább megtartom. Kár érte, mert maga a hardver nem rossz. A dupla koppintásos kijelző feloldást irigylem is tőletek
Úgy tűnik, valamit be kell áldozni az ilyen olcsóbb készülékek esetén, hogy ne legyen túl jó, mert veszélyeztetné a drágább modelleket... Y550 ugye a 2 pontos érintőpanel, POP 2 meg TFT kijelző. -
joci86
senior tag
Persze, előfordulhat ilyen eset, de egy olyan nagy gyártó, mint a Huawei, nem enged meg magának ilyen amatőr húzást. Ha az lenne a cél, hogy ne világítson a júzer szemébe a sötétben, akkor menüben ki lehetne kapcsolni a meglevő világítást . Egy plusz funkció semmiképpen sem szégyellnivaló dolog, itt egész egyszerűen spórolásról szól a nem világító gomb.
Mondjuk azt is figyelembe kell venni, hogy akármilyen filléres ügynek tűnik, több (száz)ezer készülék esetében már komoly összeg lehet... -
joci86
senior tag
Én szerettem a megvilágított érintőgombokat. Persze az olyan fajtát, ami nem égette ki az ember retináját, ha sötétben használta a készüléket...
Nyilván meg lehet szokni, hogy mi hol helyezkedik el, de én azok közé tartozom, akik szeretik látni is a gombokat
Mindegy, biztos ezeken a filléreken fog meggazdagodni a Huawei. -
joci86
senior tag
válasz
kaszas19 #986 üzenetére
Nem egészen 4-5 hozzászólással előtted volt szó a frissítésről
Ez egy olcsó telefon.Az Y300 is olcsó telefon volt, a maga idejében hasonlóan jó ár/érték aránnyal. Érdemes ránézni, hogy azt mennyit frissítették...
Ha a rendszer is tudná a 64 bitet, akkor meg valszeg mindenki a "csak 1GB" RAM miatt nyekeregne -
-
joci86
senior tag
Az Easy Backup emlékeim szerint tudja menteni a jegyzeteket is. Bár erre nem vennék mérget.
Ha nincs túl sok jegyzeted, akkor kijelölöd a szöveget és átmásolod egy Google Keep-be (telepíteni kell), később nem lesz ilyen gondod a jegyzetekkel, mert szinkronizál ez is, ráadásul még gépen is szerkeszthető böngészőből. -
joci86
senior tag
válasz
kaszas19 #968 üzenetére
Esetleg próbálj meg egy GO Launcher-.
Én szeretem a Huawei-t, de az Emotion UI nem a kedvencem. Éppen ezért kezdek mindig GO - val
Van kismillió másik is, próbálgatni kell. Nekem ez jött be.
Ismerek olyat, aki a kezelőfelület miatt nem akar Huawei-t... Androidnál ilyen nem lenne szabad, hogy bárkit befolyásoljon -
joci86
senior tag
válasz
Tomikaa. #947 üzenetére
Azért nem sz@r, teljesen használható. Y300 kijelzője jobb (mind érzékenység, mind PPI),. A ház valakinek recseg, valakinek nem (nekem pl nem). Azt tudni kell, hogy ilyen kialakítással hajlamosabbak recsegni a készülékek, Redmi 1S és Xperia M is ilyen volt, na azok tényleg rosszak voltak ebből a szempontból, pedig feljebb pozícionált termékek mint az Y550-es.
Ha meg tudod szokni a méretét, akkor a G620s jó készülék, én lehet, hogy azt venném. (de marad ez, mert engem zavar a mérete) -
joci86
senior tag
Annyit tudok mondani, hogy az enyém nem recseg. Mondjuk nem is babrálom a hátlapot.
Amelyik telefonnál a hátlap ráhajlik az oldalakra, valóban hajlamosak recsegni. Redmi 1S pl olyan volt.
Nekem ez nem csinálja.
Bármilyen vita kibontakozása előtt jelezném, részemről itt a vége. -
joci86
senior tag
Nem tudom, hogy milyen telefont fogtatok ki, vagy mit csináltok vele, de az enyém nem recseg, nem ropog. Egyben van.
Lehet, hogy én vagyok szerencsés... -
joci86
senior tag
válasz
ipatch1895 #929 üzenetére
Nem fogok hazudni, észre fogod venni a különbséget. Az Y300 kijelzője jobb. De ettől még használható az Y550. Kevésbé érzékeny mint egy 5 pontos, ezt el kell fogadni.
Játékról nem tudok nyilatkozni, (max Szókereső, Amőba, Zsírozás...) -
joci86
senior tag
válasz
ipatch1895 #927 üzenetére
Nekem is volt Y300, amiatt vettem ismét Huawei - t.
Ez a kártya biztos jó hozzá, pont ilyen van nekem is. -
joci86
senior tag
válasz
ipatch1895 #925 üzenetére
Nekem 350-400 mega körül szokott lenni a szabad RAM, igaz letiltottam ezt-azt (G Drive, G+, stb).
Igen, át lehet helyezni alkalmazásokat az SD kártyára a 4.4 ellenére is, Huawei engedi. -
joci86
senior tag
Xiaomi Mi Band-del van valakinek tapasztalata? Egész jó áron adja még ma az ED. Elméletileg mindent teljesít az Y550, ami kellhet hozzá, de azért érdekelne, hogy használ-e valaki Mi Band-et.
-
joci86
senior tag
Most, hogy IO.sys mondja, nem feltétlenül kell megszokni...
Csak poénból tettem fel, Launcher 8 Free a neve
-
joci86
senior tag
-
joci86
senior tag
-
joci86
senior tag
válasz
tillatrilla #864 üzenetére
Éppen az Y550 fórumban érdeklődsz 2, ettől eltérő telefon iránt
A kérdésedre válaszolva: néztem élőben az Alcatelt, botrányos a kijelzője, valami rosszabb fajta sima TFT. A G620S nagyon jó készülék, feltéve, hogy meg tudsz barátkozni a méreteivel.
Videó- és hangrögzítéssel kapcsolatban javaslom, nézd meg a Mobilarénás tesztet, illetve érdeklődj a telefon saját fórumában. Nem elzavarni akarlak, csak hát a tulajok "talán" többet tudnak róla, mint errefelé
Egyébként a G620S fényképei a teszt alapján nagyon szépek. -
joci86
senior tag
Nem vagyok egy beszólogatós,típus, ezt sem annak szántam, de azt azért beláthatod, hogy olyan dolgot róttál fel hibának, ami nem hétköznapi használatból ered: "recseg, főleg ha csavargatom".
Nagyon nem szeretik a telefonok (amelyeknél a hátlap ráhajlik az oldalakra), ha gyakran leszedegetik a hátlapot. Volt Sony-m, először semmi baja nem volt, aztán 3-4x leszedtem a hátulját, és elkezdett recsegni. A Tiédnél is hasonló probléma lehet.
Az enyém abszolút nem recseg. Csavargattam is egy kicsit a kedvedért, és semmi.
Volt egy Xiaomi Redmi 1S-em, azt elég volt kézbe venni (nem kellett szorítani, csavargatni, csak finoman megfogni), olyan durván hangosan recsegett-ropogott, mint valami filléres szappantartó... Ilyen tapasztalat után elég vicces volt a csavargatós recsegés
Redminél úgy oldottam meg a dolgot, hogy szivacsos ragasztószalagot tettem néhány helyre a hátlapra belülről, így jobban megfeszültek a kis tartófülek. Nagyságrendekkel jobb lett, szinte meg is szűnt a probléma.
-
joci86
senior tag
válasz
colonell #760 üzenetére
Nekem full gyári B239-es ROM van rajta, Telekomos a telefon.
Lehet, hogy csak akkor jelenik meg a menüpont (Kezdőoldal), ha van telepítve másik launcher.
Azért fura, hogy nem jelenik meg Nálad a kezdőképernyő stílusa, mert ott lehet beállítani a Huawei-féle csempés elrendezést (egyszerű nézet vagy mi), ami "akkora fícsör volt" az Emotion UI-ban, hogy szinte az összes Huwi tesztben bemutatták -
joci86
senior tag
Hát... Ez ugye inkább alsó kategória, hiába középkategória a tudás alapján.
Nézd csak meg az egyik legsikeresebb Huaweit (Y300), ami alul versenyzett. A mai napig 4.1 fut rajta. Sokat adtak el belőle, szinte mindenhol best buy-ként emlegették, jó alapozás volt a márkának...
Ha Lollipop nem is, de Win10 még jöhet,ha Microsoft összeszedi magát, és jó ajánlatot tesz a HuaweinekA Win10 megjelenése max a Google-t ösztönözheti bármire is, a készülékgyártónak nem jelent konkurenciát, sőt össze is dolgozik az "ellenséggel"
Lásd Xiaomi.
-
joci86
senior tag
válasz
colonell #655 üzenetére
Y300-assal működött a Light Flow Lite,ki lehetett hozni egyéb színeket is a notiLEDből. Y550-nel még nem próbáltam, de valószínűsítem, hogy működik.
Bár, néhány szín a közelében nem volt annak, amit a program írt, de jó volt látni mást is a zöldön és narancson kívül -
joci86
senior tag
-
joci86
senior tag
Úgy vettem észre, hogy a Vibert nem kell külön megkérni, hogy elinduljon, megoldja magától
Ugye a telefon beállításai sem változnak meg... Szinte biztos (tipp), hogy a nagy takarékoskodás közepette nem engedi úgy működni, ahogyan kellene.Esetleg energiatakarékosságnál "Normál" mód?
Nekem nem aktív állandóan a mobiladat, de eddig mindig megjöttek a Viber üzenetek, bár néha kicsit késnek a beállítások miatt. -
joci86
senior tag
"az
újadat, újjadat, ujadat, uljadatujjadat"
Ez nagyon jó!Próbáltad hozzáadni a védett alkalmazásokhoz a Vibert? Elvileg úgy nem bántja. Ha pedig csak egyszerűen később érkezett meg az üzenet, akkor a Mobilhálózati beállításoknál a "Mobiladat mindig aktív" opció bepipál
-
joci86
senior tag
válasz
22Dávid22 #637 üzenetére
Az előtted lvő néhány komment kifejezetten azokkal a dolgokkal foglalkozik, amire rákérdeztél.
Amúgy 15-öt (szerintem) megér.
Tárhely: át lehet pakolni, de (én úgy vettem észre) először fel kell telepíteni a belső tárhelyre, utána lehet áthelyezni, alapértelmezett SD kártya ide vagy oda... -
joci86
senior tag
Az Y330-as nem jó viszonyítási alap. Az hardveresen sosem volt kiemelkedő a kategóriájában, az Y550-es viszont az árához képest elég jól felszerelt.
Szerintem hivatalos 5-ről még álmodozni is felesleges, a Huawei nem éppen arról híres, hogy az olcsóbb készülékeket frissíti. Már egy 4.4 alapú Emotion UI 3-nak is nagyon lehetne örülni.
Custom ROM szerintem lesz rá, már csak a Snapdragon 410-es miatt is. Szinte biztos, hogy valamit akarnak majd kezdeni a 64 bites adottsággal, az már más kérdés, hogy a RAM elég lesz-e -
joci86
senior tag
Közel egy hete használom a telefont, és azt kell mondjam, nem bántam meg, hogy váltottam a Redmi 1S-ről. Igaz, az hardverben erősebb volt, (SOC nem) de nem érzem visszalépésnek azY550-et. AnTuTu-ban a két készülék szinte ugyanolyan értéket produkál (21.500 környéke).
A kijelző érzékenysége valóban elmarad egy 2-nél több ujjat érzékelni képes paneltől, de a mindennapi használatnál abszolút nem nem jelent olyan hatalmas problémát, teljesen jól kezelhető a telefon. Annyival kiegészíteném, hogy nem játszom a telefonnal, szóval azt nem tudom, hogy ott hátrányt jelent-e a panel.Az akku nagyon jó. Olyannyira, hogy ha nem tapasztalom meg, nem hittem volna el. Hétfő reggel húztam le töltőről, most péntek este van (még 18%-kal!). Valószínűleg sokat segített a dolgon az intelligens energiatakarékosság.
Nem nyomkodtam sokat, 3,5 órát ment a kijelző (automatán):
Éjszakára repülő üzemmódra állítom (5-6 óra), egyébként mindig ment vagy mobilnet, vagy wifi, szinkronizálta a Dropboxot, 2 Gmail-t, Viber-t, Swiftkey-t, Időképet... Gyári Launcher lecserélve GO Launcher-re (nagy fogyasztónak írja).
Szóval nagyon elégedett vagyok az Y550-essel
Az már csak hab a tortán, hogy méretre pont tökéletes, nem recseg-ropog. Kicsit csúszik a hátlap, de már úton a TPU tok. -
joci86
senior tag
Pont ezt akartam ajánlani
Kicseréli a nem támogatott ékezeteket olyanra, amiből belefér 160 karakter. Gondolom az senkit nem zavar, ha másfelé dől az ékezet
Itt egy másik -magyar- megoldás.Én speciel örülök neki, hogy így kezeli a rendszer.
Végre nem kell másik billentyűzetet használnom, hogy ne barmoljam össze a Swiftkey szótárát ékezet nélküli szavakkal
Nem túl elegáns, de legalább nem kell bűvészkedni. -
joci86
senior tag
Bitdefender Antivirus Free Nincs teletömve mindenféle hülyeséggel, kicsi, kevés erőforrást használ. Telepítés előtt megnézni az alkalmazásokat, hogy minden rendben van-e velük vírusügyileg. Amolyan minimális védelmet biztosít, ami nem árt, ha van. Bitdefender PC téren is a legjobbak közé tartozik.
Volt már olyan alkalmazás, amit nem engedett telepíteni, úgy emlékszem valami billentyűzet volt (akkor még nem találtam rá a Swiftkey-re) -
joci86
senior tag
Én összekötöttem a webkártyámat a Google Wallet-tel, ez pont internetes vásárlásokra lett kitalálva. Szerintem másként nem működik a dolog, kell egy kártya, amit megadsz a Wallet-nél. (a legbiztonságosabb a webkártya/internetes kártya/virtuális kártya. ki hogyan nevezi)
A kamera progit úgy általánosságban ajánlottam mindenkinek, csak nem akartam ezért dupla hozzászólást
Egyébkét az ingyenes verziója sem rossz. Pontosan nem is tudom, mivel tud többet a fizetős, inkább megvettem, nehogy később derüljön ki, hogy pont azt nem tudja, ami nekem éppen nagyon kell
244 Ft volt, kb. egy fél literes kóla ára -
joci86
senior tag
Ez a legjobb
Az idő előrehaladtával egyre többet tanul (mondjuk ez kicsit ijesztő), később elég lesz csak elkezdeni a szavakat, kitalálja, mit akarsz írni.Más:
Most 50% kedvezménnyel meg lehet venni: A Better Camera Unlocked
IO.sys kolléga dicsérte a múltkor, így rákerestem. Egész jóSötétben készült képek, kb 1 méterről.
Gyári kamera app
(sajnos nem sikerült ugyanonnan fényképeznem, és lusta voltam újra fényképezni)
-
joci86
senior tag
Swiftkey. Kipróbáltam előtte többet is, de szerintem messze ez a legjobb. Ráadásul már ingyenes. Én anno még megvettem egy ezresért, de megérte. Hát még ingyen!
Néhány hét használat után elég csak elkezdeni a szavakat, elég hatékonyan kitalálja, mit akarsz írni. Persze a ragokkal lehet szenvedni, de ez inkább a magyar nyelv sajátossága, mint sem az alkalmazás hibája. -
joci86
senior tag
Vegul megvettem az y550-et, az elso benyomas alapjan jol dontottem.
Fura, de az osszeszereles minosege jobb, mint a Redmi 1S-nek.
Max egy orat nyomkdtam eddig, de kifejezetten tetszik. Meg akkor is, ha ezert szegyellnem kellene magam -
joci86
senior tag
Köszi!
Hasonlan gondolkodom én is. Ace4 és F60 nagy hátránya a közelségérzékelő hiánya, ettől félnék is, de csak megoldották a két koreainál, sokan használják őket gond nélkül. Ace4-nél az AMOLED, míg F60-nál a jó eséllyel 5.0 frissítés (olyan készülékek kaptak 4.4-et legutóbb, hogy csak lestem...) vonz a kompakt méret mellett. Mindegyiket kipróbáltam, gyorsak, akadásmentesek, G620S talán kicsit nagy lenne.
A recsegésről a tesztben olvastam, és miután a Redmi 1S-em is recsegett pár hónaposan, nem lepődnék meg rajta, ha ennél is előfordul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Új hozzászólás írása előtt nézz körül az Összefoglalóban!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Milyen monitort vegyek?
- Linux kezdőknek
- Hardcore café
- PayPal
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest