- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
poldres
csendes tag
válasz
Lepke1991 #1707 üzenetére
Érdemes az alaplapot kicserélni,mert ennek vége.
Nekem is ez volt.
10.000Ft körül lehet már találni totálkáros,de működőképes telefonokat.
Én 5000Ft-ért találtam egyet Vaterán,de Ebay-en is van 8000Ft-ért Spanyolországból(csak alaplap).
A csere az könnyű,csak fel kell pattintani a széleket,kábelek helyett csak 4 rápattintós csatlakozó van. -
poldres
csendes tag
Még valami lemaradt:
Olvastam,hogy sokaknak van probléma a fülhallgatóval.Mennyi az esélye,hogy előfordul a B239 vagy B246 telepitése után? -
poldres
csendes tag
Üdv!
A B239 ROM mennyire stabil?El-e dobja a Wi-Fi jelet?Játék közben nem-e fagy le vagy dob ki?
A telefont csak játékra és fényképezésre használom.Jelenleg a Telekomos B265-os fissités van rajta.Telekomos frissitést pedig nem találtam a honlapon.
Vagy tegyem fel a B246-ot? -
poldres
csendes tag
Üdv!
Próbáltam frissíteni a telefont B265-re,de mikor a recoveryben frissíti akkor kiírja,hogy hiba.A telefont 1 hete rootoltam a kingroot programmal.Lehet ez a gond forrása?A Huawei honlapján nincs kitéve a telefonhoz a frissítés.Valaki tudna segíteni?Előre is köszönöm a segítséget! -
poldres
csendes tag
Tegnap témák után keresgéltem és találtam is egyet:
http://forum.xda-developers.com/ascend-p6/themes-apps/theme-emotion-ui-2-3-android-l-style-t2838856
Az ikonokat kicseréli Lollipop stilusúra,valamint a menükben,gyári alkalmazásokban is változtat dolgokon.
A téma eredetileg P6-ra van van,de úgy gondoltam,hogy teszek egy próbát.
Lollipop launcherrel elég jól lehet álcázni -
poldres
csendes tag
Üdv!
Ha felteszek egy nem T-mobile firmware-t,akkor a garancia elveszik vagy pedig megmarad?
Erről a firmware-ről van szó: http://consumer.huawei.com/hu/support/downloads/detail/index.htm?id=34188
Valamint ezt a firmware-t megéri feltenni,vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Új hozzászólás írása előtt nézz körül az Összefoglalóban!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingatlanos topic!
- Nyaralás topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest