- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupuk
aktív tag
a mienk se recseg. hátlaphoz 2x nyúltam, amikor a simet meg a cardot beleraktam, többször nem is tervezem feszegetni.
-
tupuk
aktív tag
Szia,
ez van a töltő-fejre (tehát amit a konnektroba dugok) írva:
Output: 5.0V == 2000mAAz egyenlőségjel valójában olyan, hogy a felső vonal folyamatos, az alsó meg szaggatott, csak ilyen jel nincs a klaviatúrámon.
Na de akkor a lényeg ha jól sejtem, hogy 2000 mA-es a töltő. Kompatibilis ez a mobiltelefonnal?
-
tupuk
aktív tag
Szia, ez egy Op3n Dott tablet, itt egy tesztleírás róla.
-
tupuk
aktív tag
A telefonhoz adott USB-s töltő, az jó más usb-s kütyü töltésére is?
Mert van egy táblagép is a családban aminek pont olyan miniUSB-s csatlakozója van mint ennek, de az egy elég vacak (laza, lötyögős) töltő, inkább ezt használnám arra is, feltéve hogy ezzel nem teszem tönkre. -
tupuk
aktív tag
Na még egy kérdés: kezdem belakni a telót, teljesen jó kis jószág, egy sdcard bővítés kell majd bele, de azt megoldom.
Viszont hogy lehet eltüntetni fentről a "Telekom HU" feliratot? Elég zavaró, főleg hogy nem hagy helyet a többi pici értesítő-ikonnak. Rootolni nem akarom (meg nem is tudom), szóval ha nincs valami egyszerű megoldás akkor sajnos marad. -
tupuk
aktív tag
Időközben kiderült, a sim volt a "hibás", pontosabban inkább én voltam a hibás, mert nem tudtam hogy új sim kártyát aktiválni kell. Vagyis ez úgy új, hogy ugyanaz a szám mint volt, csak ez kicsit kisebb hogy beleférjen ebbe a készülékbe is, de hiába ugyanaz a száma, aktiválni kellett. Most már szépen működik a telefon. Elnézést hogy a butaságom miatt ide írtam ilyeneket, soha nem volt még sim-kártya cserém.
-
tupuk
aktív tag
üdv, na megvettem, immáron én is klubtag vagyok
egy órája csiszolom, minden app szépen felmegy, stb, egy bajom van vele, hogy valamiért csak segélyhívásokat akar engedni. pedig a SIM a helyén van, a diagnosztika szerint jó is a simkártya, de valamiért nem csatlakozik a mobilhálózathoz? miért nem?ja meg hogy lehet előhívni az épp futó appok listáját, hogy kilőhessem a háttérből ami nem kell?
-
tupuk
aktív tag
Üdv, épp most készülök egy ilyen gépet venni, a tesztet olvastam, jónak néz ki, stb. De egy dolog nagyon érdekelne, mert ezt rendszeresen használnám, fontos nekem: megy-e rajta, méghozzá stabilan a Mobilevoip? Van itt olyan aki használja ezt az appot?
Tudom elvileg mennie kéne, de sajnos nem minden gépen stabil.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Új hozzászólás írása előtt nézz körül az Összefoglalóban!
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest