-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Türelem idő szokott lenni....
Nem reagál semmit sem, ezeket már néztem. Ha rádugom a gépre ezt látom:Volt egy teló, de nem tudom milyen már, több megfordult nálam, és az is ilyen tök "süket" volt, és valami parancssoros metódussal visszalehetett hozni.
" Igazából figyelni kéne gépen adb-vel a logcatet," - erre tudsz valami leírást linkelni?
-
andatti
senior tag
Nekem is mindig lefagy, ha bedugom a headset-et... Aztán vagy várok, vagy nyomkodom, de ha túl erősen, akkor meg újraindul...
Játékban már én is lassulok, igaz, nem vagyok már fiatal, de elsőre fura volt, hogy belassultam.
Én nem tudom milyen kalibrálásra gondoltatok, mert én semmit nem csináltam eddig a telóval...Pár napja észrevettem, hogy van hozzá frissítés... Valaki frissített már? Mennyire lett kevesebb a tárhely, mert nekem állandóan ilyen gondom van vele... Kell-e óvintézkedés (mentés) előtte, vagy csak "simán" engedjem és kész, nem kell összeomlástól-adatvesztéstől tartani?
-
Permet Elek
senior tag
Az lehet. de 1,5 éve nyúzom az enyém. A tárhely karcsú. a kijelző a 3 újat érzékeléssel gáz, más telefonhoz képest. Pl: subway surfers pikk pakk ko. hiába igyekszel. Lg f60 simán erölködés nélkü 3-4x több pont. Pyro jump játszhatatlan. Zárt bl. Lehet te széthekkelted a tied. De a használtára sajnos ennyi. Miután 25-30e meg lehetett kapni függetlenül.
Bármi mást snapi 410-el. De ezt, meg az LG f60 felejtse el. Nem véletlenül fele annyi a használt áruk, mint a többi 410-el szerelté.
Használható a telefon, de itt a nagy kérdés, hogy mi az a jó ár? És, hogy sikerül e feltámasztani szerencsétlent.
-
andatti
senior tag
Háát, igen. Elsőre vagy fél napot rászántam az olvasásra, de én eléggé béna vagyok a műszaki dolgokhoz, így nem fogok belevágni, de ismerősöm sincs, illetve boltot sem tudok, ahol rootolnák a telefont... (pedig Kecskeméten biztos van/lenne, hisz megyeszékhely... )
1595
Én meg vagyok elégedve az 550-el, csak a tárhelye kicsi, néha nagyon be tud melegedni, töltőn meg pláne, de olyankor átrakom ultra módba és gyorsan helyre áll... Jó vételnek tűnik, bár én sose vettem használt telót... -
andatti
senior tag
Háát, szomorú vagyok, szombaton próbálkoztam, de ehhez a progihoz root jogosultság kell(ene) ami nekem nincs, azaz nem tudtam semmit törölni a gépről... így a karbantartás is elmaradt... Csak a szokásos tűzoltást csináltam meg... Megint töröltem 2 progit, ami a belső memórián volt, a guglis cuccokat meg visszaállítottam gyárira és nem engedem frissíteni...
Jelenleg úgy néz ki, hogy csak ezeket törölhetném:
Active GPS (ha mérem a mozgásom akkor kell, mert nem dobálja úgy el a jelet, mint enélkül...)
Handcent sms (ez azért kell, mert tud ékezetes sms-t is, és én döntöm el, hogy használom, vagy sem)
HiCare (ez nem tom mi, de nem mertem törölni)
Könnyű magyar billentyűzet (ezt meg nem akarom, mert kényelmes vele írni és nem fog nagy helyet...)
Facebook lite (ezt se akarom törölni és alig fog helyet, 1,5-3 Mb)
Eset mobil security (szerintem alap, nem akarom törölni)
Névnapok (160 kb helyet fog, de annál hasznosabb)
Tuneln Rádio Pro (az egyik legjobb rádiós app, url is beírható, hasznos, de közel 30 Mb-ot fog és nem találtam olyat, ami SD kártyára átrakható lenne és minimum azt tudja, mint ez)
Swipe for Huawei (ezt se mertem még törölni, bár lehet, hogy ezt se engedné...)
Mondjuk a "Használati útmutató" se tudom minek foglalja a helyet...Minden más progi, amit törölhetnék már SD kártyán van... onnan meg minek törölném, attól nem lesz több helyem a belsőn...
Lehet, végül rá kéne szánnom magam a rootolásra, főleg, ha letelik a 2 év, vagy nem veszek/nem tudok venni másik, normális, nagy tárhelyű telefont... (bár, ahogy hallottam a 8 Gb tárhely se túl jó, mert a rendszer ott is több, mint a felét elfoglalja, és már 1,5 Gb szabad helynél elkezd "sipákolni", hogy kevés a hely... akkor meg ugyan ott van az ember...) Kérdés, hogy a 16, vagy 32 Gb-os belső tárhelyű készülékeken mennyi hellyel lehet(ne) gazdálkodni... -
IO.sys
őstag
A lényeget persze elfelejtettem.
Az a trükk benne, hogy mivel tud backupból visszaállítani, ezért meg lehet csinálni, hogy töröljük a 100 megás chrome-ot, aztán amikor megszűnt a tárhelykrízis, visszaállítjuk backupból. Ezt bármivel meg lehet csinálni, ami nem kritikus az Android működése szempontjából.
-
ombre70
csendes tag
-
szimla65
aktív tag
Szia!
Köszi így sokkal jobb,mert az email még mindig nem jött meg.
Sikerült a Te segítségeddel.ui:A Huawei oldaláról letöltött 246-os rom van jelenleg fent.
Megnéztem a sorozatszámot a leírásban szereplő helyen,és az egész más volt mint ami a gyári dobozon van.
Ahol a kódot írja ki alul ott valami hibaüzenet jött, ami olvasható volt belőle az S/N meg egy vagy két szám.Ebből gondoltam,hogy megpróbálom a dobozon lévő S/N számot beírni.
És így már megjött a kód alul ahol írtad.De,hogy mitől lett más a telón a sorozatszám azt nem tudom.Root(Kingroot)+246-os rom
Még egyszer KÖSZÖNÖM
-
colonell
senior tag
Kártyafüggetlen telefonok esetében ha az anyacég kiad vagy függő telefonoknál ha a szolgáltató kiad frissítést akkor azt természetesen úgy csinálják meg,hogy a leghülyébb ember is el tudja végezni. Az amit leírtam az a gyári forceupgrade,ugyenezt csinálja /csinálná ha pl a telenor kidobna egy nyilvános frissítést és rámennél az online upgradre vagy miarossebra,az teljesen jogtiszta és mókolásmentes.Tehát tudja a gyári recovery is. De ez csak ezekre a "romokra" vonatkoznak. Minden másra ott a TWRP
Esetleg annyit tudnod kell a legfrissebb verzióról,hogy van egy két bugja,lehet csak nálam de azért leírom,hogy ha felteszed utána nem tudsz majd mobilnetsávot váltani tehát csak a hálózaton lévő legjobbat tudod majd használni ami ugye a 4G. A másik pedig hogy a taskbar ikonokat csak és kizárólag a taskbarból tudod majd módosítani,ha kinyitod teljesen és ott ugye a beállítás ikon melletti gombcserés ikonra rákattintva,ez frissítés után a beállítások almenüből ugyan elérhető,de passzív beállításokat hoz ki.
Bocsi ha valamit értelmezhetetlenül írtam volna de siettem :$ -
Spock9999
csendes tag
Üdv!
Próbáltam lekövetni az infodat, de nem igazán azt dobta be, amit írtál, a kínai nyelvlecke miatt pedig elvesztettem a fonalat.
amikor englishre váltottam, meg már teljesen más volt a kép...
gondolom bennem van a hiba...
a hosszú gombig oké volt, aztán pedig nem volt lenyíló menü, sem első, sem második. ha jól tudom a login oldalt dobta be nekem....
loginolnom kellett volna ?
vagy esetleg előbb regisztrálni?
UI: már a "loginos" felületet sem nyomja be, már csak az EMUI 4.0 -t de az meg nem hiszem hogy menne az y-550-esen
-
crow70
csendes tag
Tudom de nem megy.Kiprobáltam egy párat még,a fórum részen pedig napi szinten kérik a bootloader kódokat szinte minden Huawei típust. Próbáltam más böngészővel is mert amiket kidob hibákat nekem furcsa volt.Leginkáb a product kódra reklamál. De azt kiolvastam,és generáltattam is a próba kedvéért. A lényeg,hogy kódot nem ad. Ha gondolod privátban elküldöm az adatokatha és ha van időd akkor ránézel.
-
crow70
csendes tag
Köszi a választ.Sajnos le van zárva. Elküldtem a leveleket a két helyre.Két nap múlva jött a válasz. A Huawei hivatalos oldalát linkelték be rajt.Azt ahol a jobb sarokban a bootloader unlock gomb van.Ott kipróbáltam a leírtakat de sehogy nem volt jó.Mindez két napja volt.
-
gaben0211
tag
én nem vagyok oda a csúcskategóriákért főleg az áruk miatt. a régi y300asommal sem volt semmi bajom lehet babrálni rendesen. a kamera nemigazán érdekelt sose hogy milyet dobnak bele, az hogy a hátlap recseg ez sem igazán nagy gond sosem érdekelt az ilyen. szilikontok meg a védőfólia az alap nálam. Sokat véd egy telefonon ha ezek rajta vannak. A tárhelyet is belehet osztani ha lehet pakolni sd-re nameg nemrég kezdtem el összeválogatni magamnak a minimál megás programokat a playről aztán majd dobom fel a youtubra hátha hasznos lesz valakinek. simán megéri ez a telefon csak nekem az a francos otg kellene és a telenornál(sajna ott van előfizetésem) ami nem olyan vészesen drága és tudja az otg-t az az alcatel idol 3.4.7. lte de arról is irnak jót is rosszat is viszont az otg miatt érdekelne. remélem erre valamelyik android guru fog írni valahogy egy otg kernelt. nemlenne rossz
sokan lenézik a huawei-t de szerintem nem rosszabb mint egy lg, samsung, sony vagy akármelyik
-
kaszas19
senior tag
-
-
Dyrg
aktív tag
Oké, majd rakok fel képeket, csak most nem vagyok otthon. Így szétszedve nem igazán látni neten sem... a képernyő része a legérdekesebb, hogyan világítják meg fentről a ledek. És jól néz ki az alaplapon a Soc is, milyen kis szar, aztán 4mag+vga, hihetetlen. A szinte semmi hűtése meg még elképzelhetetlen számomra...
-
-
Degeczi
nagyúr
Próbáld ki egyszer tesztprogrammal, meg fogsz lepődni!
Kizárt, h ebben különbség legyen egyes példányok között (nem csak ez a Huawei kapott ilyen ratyi érintőpanelt, más márkák belépőmodelljei is - és azok is pont ugyanígy eldobják az egyik ujjat átlós közelítés közben. Vízszintesen még nagyjából elfogadható az érzékelés, de ha már függőleges komponense is van, rögtön ott a hiba - márpedig általában az átlós érintés kézreeső), legföljebb egy normál alkalmazáson belül kevésbé föltűnő, mert önkéntelenül is megismétled a közelítést, ha elsőre hamarabb abbahagyta a kicsinyítést, mint kellett volna.
Tesztprogrammal objektíven látszik, mi a helyzet.
-
lacc65
tag
anno a régi droidjaim kikapcsolt állapotban nem tudták elindítani a telefont hiába volt ébresztőre állítva,ezek az újak már tudják ezt is
namost a bőrömből kiugrottam mikor teló bekapcs és a beállított csengőhang helyett az az elavult fülsértő nyekergés szólt ( pop 2-be legalább ezt ki lehet kapcsolni ) lehet egy szép bootanimation-t majd rá teszek de lehet nem annyira fontos általában ébresztés előtt csukva van a szemem
-
lacc65
tag
alap volt a rom gondolom azért csak 1.2gb am anno ot-995-nél max 700mb volt belakva egy 4.1 es-droidra szerkesztett miui rom backupja nálam,
most nézem nem lesz nehéz szét szedni az alap romot csak az md5-re figyelni kell
( am a twrp mindíg tapicskolós volt
) később cwm-be is csináltak tapicskolósat
-
lacc65
tag
meg van első backup twrp-vel kicsit szokatlan cwm-hez vagyok szokva bár abbol is volt touch fajta, ezt egyszer régen kipróbáltam akkor nem értettem de már vágom
azért az kiakasztott,hogy a backup mérete 1.2gb csóró rendszer egyből nyavíkolt h kevís a hely cwm-hez viszonyítva annyiból jobb ez a twrp világosabb a kijelző és nagyobbak a betük
-
Altman
csendes tag
Persze, semmi akadálya. Megyek és megírom hátha nem állandósul az újraindult szolgáltatás, szerezze meg akinek fontos. Nem tudom mennyire van jelentősége de az alapadatokon kívül figyeltem az udvariasságra és a válasz ezt feltűnően tükrözte. Hátha számít, ott is emberek vannak!
-
Auratech
őstag
Az nekem is tetszik, hogy van egyfajta szemcsésség az elmosás helyett. Ez olyan nagyfiús.
Azonban volt N82-m, ami Azonos felbontás mellett talán dinamikusabb képeket lőtt. Pölö ilyeneket:
A Samu omnia7- hez hasonló a Huwi általános minősége. Jókezekben hálás is lehet. Szóval bőven a használható 5MP kamera a Huwié de nem kiemelkedően csodás. (Az iPad AIR2-m gyakrabban használom a tükrös gépek D3200, D90 mellett. Főként sorozatlövésre, amiben a brutál vas, 2GB memória miatt világbajnok; akár 500 8MP bmp kép konstans18-20FPS sebességgel) -
joci86
senior tag
Én szerettem a megvilágított érintőgombokat. Persze az olyan fajtát, ami nem égette ki az ember retináját, ha sötétben használta a készüléket...
Nyilván meg lehet szokni, hogy mi hol helyezkedik el, de én azok közé tartozom, akik szeretik látni is a gombokat
Mindegy, biztos ezeken a filléreken fog meggazdagodni a Huawei. -
lacc65
tag
szerintem nem lesz hozzá free root ezért vettem nejem új előfizuja mellé egy pop 2-est a c1-ese néhány hónapos rc volt é már volt hozzá root ingyen vagy az ot-995-öm is egyszerű volt kiütni lehet alcatelek nem népszerűek nekem bejött eddig huawei-nél olvastam,állítólag nem egyszerű a progit meg írni ami kiüti gondolom ezért nincs free
-
Degeczi
nagyúr
Nem: a te hangodból vonja ki a környezeti zajt, ezért a beszélgetőpartner számára lesz jó esetben tisztább a hangod (de a kínaiak itt vmit nem túl ügyesen csinálhattak, mert ennél a Huaweinél jellemzően jobb az eredmény, ha inkább ki van kapcsolva a zajszűrés) Az ő hangját nem érinti, hiszen a telefont csak az egyik füleden tartod: ha mindkettőn lenne fejlhallgató, akkor lenne értelme az ő hangjába ellenfázisban bekeverni a zajt, féloldalasan csak méginkább zavaró lenne.
-
lacc65
tag
én meg egy ilyet
* # * # 1357946 # * # * ez a termék gyári azonosítóját írja ki esetleg ez magyarázat arra miért nem ad kódot az emotionui,( szerintem egy hiba végett dobálhatta amit lehet javítottak azóta ) mivel az ID-k egymáshoz kapcsolódnak gyári sorozatszám imei termék azonosító utobbit adta nekünk a huawei id gen ha ez így van akkor egy y300-ra dobnia kell ha az azonosítók stimmelnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Új hozzászólás írása előtt nézz körül az Összefoglalóban!
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest