- One mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Légies iPhone halvány színei
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
colonell
senior tag
válasz
Hosssszu #1475 üzenetére
Vodafonenak mások a beállításai, be kell pötyögni kézzel aztán jó lesz az(hozzáférési pontok és ott szerkeszt, mert nem biztos, hogy a simkártya ezt tudja, mivel első használatkor sms-ben szokták leküldeni) , sanszos hogy a garijegy b@szható mert ki lett ütve, telenor ugyan függetlenít +40000-ért de ugrasztja a garit mellé.
-
IO.sys
őstag
válasz
Hosssszu #1385 üzenetére
Ha rootoltad, a Titanium Backup Pro felmegy rá, amivel lehet törölgetni. Mindent ezzel se lehet. Máshogy lehet a parás appokat is törölni, és le is van írva a módja valahol a topicban, valahol...
Majd ha erre jár colonell mester, talán elmondja, vagy ad egy linket ahhoz a hsz-hez.
-
andatti
senior tag
válasz
Hosssszu #1380 üzenetére
Ami a belső tárhely gondjaid illeti...
Nekem is volt, van, állandóan... A google-s cuccoknál töröltem az összes frissítést és letiltottam az aut. frissítést. Tettem bele SD kártyát, és amit csak lehetett átraktam, egy csomó felesleges progit pedig, ha nem engedte törölni, akkor letiltottam, sajna így is van kb. 100 Mb-nyi cucc, ami csak a helyet fogja, mert nem törölhető, de le van tiltva. Amúgy elsőre sikerült a 85%-os helyfoglalást levinni 40%-ra... De azóta már sok progit feltettem, legtöbbjük fut SD-ről, de ettől még hízik szépen felfelé... -
IO.sys
őstag
válasz
Hosssszu #825 üzenetére
mintha azt is olvastam volna az egyik hozzászólásban, hogy root után sem nagyon törölhetőek?
Van, ami nem törölhető root-tal sem, pl. Telenor MyTV, legfeljebb Titanium Backup Pro-val. (köszönet: colonell)root után fel lehet tenni rá azt a rom-ot, amit a független készülékekre rak a Huawei?
Igen, de a gyári rom se fenékig tejfel, vannak hibái és hiányosságai. Ehhez szintén colonell ért jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Új hozzászólás írása előtt nézz körül az Összefoglalóban!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- One mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A Teslákba költözik a Grok AI
- MIUI / HyperOS topik
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest