- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
STU117
csendes tag
-
STU117
csendes tag
válasz
colonell #1181 üzenetére
Köszi mind a 2 választ, valószínűleg nem teszem fel.
Ezt töltöttem le: http://consumer.huawei.com/se/support/downloads/detail/index.htm?id=35841 , de sztem ez a link innen van, erről a fórumról, mert más y550 fórumot nem olvastam, szóval nagy eséllyel te is ezt tetted fel.De a dload könyvtárban csak 1 fájl van, szóval továbbra sem értem.
-
STU117
csendes tag
Sziasztok!
A b246 d002-vel kapcsolatban milyen tapasztalatok vannak? Még a gyári b239-et használom, de a gps jelet elég gyakran elveszíti a gép, és elvileg a 246-os gyógyír lehet a problémára. Ha cserébe nem romlik el más szolgáltatás, akkor feltenném a frissítést.
A másik dolog, ami a telepítésével kapcsolatos, hogy olvasom a huawei leírását, de nekem nem világos. Azt mondja, h van egy main package, meg egy vendor package (ugyanazzal a névvel, update.app), de más helyen (\Software\dload\UPDATE.APP, ill. Test\eu\UPDATE.APP). Ez most hogyan van, mert a letöltött csomagban van egy dload könyvtár, abban pedig csücsül az update.app. A telepítés első 6 lépése oké, de a 7.-nél (Step 7. Copy the Software:vendor package to a directory named dload) nem értem, mit kell csinálni, hiszen már alapból be kellett másolni az update.app-ot a dload-ba az sd kártya gyökerébe. Légyszi, valaki magyarázza el, hogy mi ez a kavarás, mert én nem értem, és nem akarok neki esni homály módon. -
STU117
csendes tag
válasz
colonell #721 üzenetére
Nekem most volt szervizben a telefonom (telenoros), elvileg az akkumulátor hibája miatt indulgatott újra. Azt mondták még, hogy szoftvert is frissítettek, de mivel csak jövő héten tudom átvenni a készüléket, így akkor fog kiderülni, hogy ez a frissítés mit jelent náluk. Ha nem b246 lesz rajta, akkor megkérdezem, hogy hivatalos, gyári frissítés felmehet-e rá.
Amúgy akku időben vagy gyorsaságban tapasztalható javulás? -
STU117
csendes tag
válasz
colonell #672 üzenetére
Most nézem, h az UHS-1 jel is rajta van a memókártyán, ami azért fura, mert nem olyat rendeltem, hanem sima class10-est. Lehet, h annak kellene utánajárnom, h támogatja-e az UHS-1-es kártyát a telefon. Ehhez egyáltalán nem értek, az a baj. Majdnem egy ezressel drágább ez a kártya, mint amit alapból venni akartam (és amennyit fizettem), de ha nem jó, akkor sokra megyek vele.
-
STU117
csendes tag
Sziasztok!
2 hete használok telenoros y550-et, és az a bajom, h ennyi idő alatt már 3-szor újraindult, csak úgy, magától. A kijelző mindig ki volt kapcsolva, tulajdonképpen készenléti módban volt a készülék. Mindhárom alkalommal csak azt vettem észre, h megszólalt a bekapcsolásnál lejátszott szignál. Memóriakártya teljesen új, 16 gb-s class10-es kingston, de egy app sincs rá áthelyezve. Okozhatja esetleg szerintetek az újraindulást, h letiltottam jó pár beépített appot? Tapasztalt már más is hasonló problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Új hozzászólás írása előtt nézz körül az Összefoglalóban!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest