- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacc65
tag
nézd meg mit csinál ha a preferált hálózatok közül a 2/3g-t használod, pl: ami falunk rajta sincs a 4g-s lefedettségi térképen viszont eddig 4/3/2g-re volt a beállítás és néha be is jött az LTE persze ez lehet csak azért mert a körülöttünk levő falvak szerepelnek a listán és a telefon érzékeli is a távolabbi jelet és ez okozhat talán térerő ingadozást,pont tegnap tapasztaltam hívás közben olyan gondot mint a régi rendszereken,hogy tornázni kellett ahhoz,hogy értsd a másik mit beszél
-
Epiph
tag
Érdekes dologra jöttem rá a hálozat eldobálás kapcsán...: A házban csak az egyik szobában csinálja...
Pedíg ott nincs semmi extra
De azt akármikor. Viszont 3G nél már nem.... csak a 4G -t dobálja el.. Máshol viszont tökéletes. Eddíg nem csinálta , változások nem történtek, Másik (Sony) telefon nem csinálja.
-
colonell
senior tag
Verziószámra gondoltam de akkor elviekben a 236-ost használod. Meg tudnak hülyülni az biztos HTC-n 6 év után gondolta hogy ő bizony nem frissít többet. Sikerült megoldani a letiltással akkor keress másik időjárás appot és probléma megoldva
WiFi beállításoknál én is néztem, nekem is alaphelyzetben van de nem vettem észre, hogy ki be kapcsolgatatná, úgyhogy biztos az app a ludas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Új hozzászólás írása előtt nézz körül az Összefoglalóban!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest