- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Permet Elek
senior tag
válasz
colonell #1630 üzenetére
Ha visszaolvasnál több mint 1 évet, én voltam az egyetlen aki kiált a telefon mellett. És az elsők közt vettem. És igen 2 új kell a telefonhoz. De sajnos sokkal érzéketlenebb mint egy normális panel. Az enyémen nincs fólia így még ráadásul tapad is a kijelző a helyett,h csúszna rajta az ujam. Kalibráltam eleget. És nem véletlenül írtam le amit írtam. Subway Surf-ben ha tolod rendesen, ez a telefon halál. Főleg ha versenyzel valakivel. Mint ahogy a gyors nyomogatósokban is. A tárhely is gyatra. Amúgy odaírtam. Jó telefon amúgy. De ma már nem venném meg. Főleg függőn, gondokkal küzködve. Trollkodni meg menj máshova a Iphonoddal együtt.
Érintésben az 1 árban lévő lg f60 is jobb. Ugyanezzel a vassal.
-
Permet Elek
senior tag
Az lehet. de 1,5 éve nyúzom az enyém. A tárhely karcsú. a kijelző a 3 újat érzékeléssel gáz, más telefonhoz képest. Pl: subway surfers pikk pakk ko. hiába igyekszel. Lg f60 simán erölködés nélkü 3-4x több pont. Pyro jump játszhatatlan. Zárt bl. Lehet te széthekkelted a tied. De a használtára sajnos ennyi. Miután 25-30e meg lehetett kapni függetlenül.
Bármi mást snapi 410-el. De ezt, meg az LG f60 felejtse el. Nem véletlenül fele annyi a használt áruk, mint a többi 410-el szerelté.
Használható a telefon, de itt a nagy kérdés, hogy mi az a jó ár? És, hogy sikerül e feltámasztani szerencsétlent.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
elistvan #1613 üzenetére
Mi a jó ár? Ezt a telefont, szinte ingyen dobálták az ember után. Az árgép 45e volt utolsó ár csak vicc. A kijelző érintése, nem a legjobb. Használható, de ahol a játék gyors mozgást igényel, már elvérzik. És nem te vagy béna. A 4GB belső tárhely is karcsú. Használt ára 15-20e max. Szóval ehhez mérten döntsd el, h jó áron van e. Snapi 410 ide vagy oda. És ha nem gyári független, hanem utólag huawei utólagos kódkunyerállásal nyitott, én nem is foglalkoznék vele.
Létezik adapter, de nem a legjobb megoldás. Micro sim to normal sim adapter.
-
Permet Elek
senior tag
Na csak elkaptam amúgy a beszélgetést. Sikerült végre megszerezni a kódot. De nem olvastam el mit kell csinálni. Szóval nem állok neki.
Azt hittem csak be kell írni valahova, mint ősrégen.
-
Permet Elek
senior tag
-
Permet Elek
senior tag
""maxra húztam a csúszkát a mutató sebességénél"
Amiről már szó volt itt, h az égvilágon semmit nem befolyásol az érintőképernyő esetén..."Dehogynem. Max nem a menübe kéne próbálkozni. Húzd a leg elejére és a leg végére. Bár nekem a maradék 1 negyed is érezhető különbséget hozott. +említettem egy másik opciót is, ami inkább vonatkozik a te problémádra. "érintés és tartás késleltetés" szintén befolyásolja a dolgokat. Nekem hosszúra van állítva.
Nem tagadom, feltünt, hogy nem olyan mint a jobb társai. De nekem nem pontatlan a telefon. Ahogy másnak se a topikban. Multitouch hibátlan, böngészésnél és képnézegetésnél is (nekem). És annak is aki írta, hogy nála a navigációs szoftver nem az igazi, multitouchba. Itt egyedül te regélsz folyamatos félreütésekről és hasonló dolgokról. Pl real racing 3. Amire más megírta, hogy nálla pöpecül megy. Én nem ütök félre többször, mint más telefonon. És csak kényszerből vettem meg ezt a telefont karácsonykor, mert megadta a másik magát és nem volt szervíz januárig. Mégis azt adtam el utána.
-
Permet Elek
senior tag
Szoftveresen nincs gond a telefonnal. Sőt ha elolvasod a tesztet. Olyan dolgok vannak gyárilag, ami nagyon jól tud jönni root nélkül. Sony után kész felüdülés, hogy minden működik, rendesen. Üzemidő mesés. A kamera nem egy nagy dobás. De más appal állítólag az is jobb. (A kijelző lehetne egy 5-újjat érzékelős. Ez a gyenge láncszem.)
-
Permet Elek
senior tag
Elárulod, mitől is hulladék?
Degeczi: Érdekes módon senki nem panaszkodik, hogy félrenyomna stb. De még 1 ember beírta, hogy a navigációs programja nehezen kicsinyít/nagyít. Amúgy lehet állítani 2helyen is a kijelző érzékenységet. Ki kell próbálni, neked mi a megfelelő beállítás. Senki nem tagadja, hogy nem a legprofibb. De nekem csak bizonyos játékoknál van gondom. Pl tower defenses játéknál se teszi mellé a tornyokat. Ahol gyorsan kell huzogatni az ujjam, ott előfordul, hogy nem veszi be. Ennyi gondom van csak az érzékenységgel, mióta maxra húztam a csúszkát a mutató sebességénél. És beállítottam az érintés és tartás késleltetés menüpontot is a nekem megfelelőre.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
XtremLor #625 üzenetére
A telefon nagyon jó. Kamera nem annyira. A kétujjas érzékelő, nem a legjobb. Nem olyan érzékeny mint ami több újjat képes érzékelni. +ha túl közel van a két új, az egyiket képes elfelejteni. Én elvagyok vele gond nélkül, igaz a subway surfing-et nem lehet élvezhetően játszani e miatt, de túlélem. Máshol nekem még nem okozott gondot. De olvass visszább. [link]
Igaz Degeczi volt aki nagy hangot adott a dolognak. De látszik, hogy túloz, mert a linkelt képen is jól látszik, hogy követi mindkét újjat, csak a narancssárga kör hiányzik, de a követővonal és a sárga paraméterek ott vannak. Csak nagyon közel dobja el az egyiket, az enyém legalább is. Ezzel a programmal. Nem centikre.
-
Permet Elek
senior tag
Nincs ezzel a 7 bites kódolással semmi gond. Csak az orvosom felhívott, hogy mit is szerettem volna tőle sms-ben, mert csak egy nagy katyvaszt kapott.
Akkor rákérdeztem, mit, hogy állítsak, de senki nem volt még ilyen gonddal a topikba.
-
Permet Elek
senior tag
Én átlagosan használom a telefont, root nélkül. De látod, a 96app már inkább extrém. Igaz rootal. (Titanium backuphoz, az kell.) És mégis el vagyunk vele. Én személy szerint jobban, mint a 8 gigával szerelt elődjével. (Nekem előd. Nem huawei) Snapdragon 400-al. Én még mindig azt mondom, ezen az áron, ez egy nagyon jó telefon a kategóriában. Snapdragon 400/410 fronton nem sok jobb van. Ha ezt a 2-újjas érintéses, hibát leszámítjuk. Bár ezen is javíthatunk a beállításokat bújva. Nem volt bugom, lefagyásom, semmim mióta megvan. És ez már alapjáraton nagy szó. Gyárilag cserélhető a belső memória és az sd kártya. Ami más telefonon root és +programot igényel. A telefonkezelő nagyon jó és hasznos dolog. Van előlapi kamera, fény és közelségérzékelő. Ami szintén, nem minden kategóriatárson. 40 és alatta. Ez egy nagyon jó telefon. A kamera nem egy szuper valami. De a kategóriába más se hoz többet, vagy nem sokkal. De van, rosszabb is.
Nekem, ez a véleményem.
-
Permet Elek
senior tag
Igazad van. Tényleg nem 4. De én minden vackot letöröltem, letiltottam, áthelyeztem, amit lehetett. És el vagyok vele. Igaz, sd-re pakolok mindent, amit tudok. Egy időjárás, más médialejátszó. és még 1-2 widgetes app, meg simán elfér a belső tárhelyen. Páromnak LG F60 van. Na az tényleg katasztrófa, ebből a szempontból.
-
Permet Elek
senior tag
Beállítások-tárhely- alapértelmezett tárolási hely. Sd-kártyára átállítod. Ilyenkor az sd-t nevezi a telefon belső tárhelynek, és a belső tárhelyt sd-nek. Bármit telepítesz, azt egyből az sd-re telepíti.
-
Permet Elek
senior tag
A telefonba lehet állítani a reakció gyorsaságát egy csúszkán. Gyárilag nincs maxon. Maxon már egy fokkal jobb. Bár tény,hogy egy 10 újjas telefon, azért jobb gyors mozgást igénylő játékoknál. PL: subvay surf.
-
Permet Elek
senior tag
Sziasztok. Az sms nèl mit èrdemes beállítani, hogy ne 120 karakternek lássa az èkezetes betüket? Èn átállítottam valamit, lehet a 7bites kódolást, de így a címzett nem tudta elolvasni amit küldtem. Segítsetek, hol, mit, mire állítsak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Új hozzászólás írása előtt nézz körül az Összefoglalóban!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- Filmgyűjtés
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Xbox Series X|S
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest