- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben0211
tag
úgylátom ez a topik nemlesz olyan belakott mint az y300-é
-
gaben0211
tag
-
gaben0211
tag
összeválogattam pár minimál méretű programot magamnak a kevés tárhely miatt. felraktam őket a youtubra. itt belinkelhetem vagy érdekelne egyáltalán valakit?
-
gaben0211
tag
én nem vagyok oda a csúcskategóriákért főleg az áruk miatt. a régi y300asommal sem volt semmi bajom lehet babrálni rendesen. a kamera nemigazán érdekelt sose hogy milyet dobnak bele, az hogy a hátlap recseg ez sem igazán nagy gond sosem érdekelt az ilyen. szilikontok meg a védőfólia az alap nálam. Sokat véd egy telefonon ha ezek rajta vannak. A tárhelyet is belehet osztani ha lehet pakolni sd-re nameg nemrég kezdtem el összeválogatni magamnak a minimál megás programokat a playről aztán majd dobom fel a youtubra hátha hasznos lesz valakinek. simán megéri ez a telefon csak nekem az a francos otg kellene és a telenornál(sajna ott van előfizetésem) ami nem olyan vészesen drága és tudja az otg-t az az alcatel idol 3.4.7. lte de arról is irnak jót is rosszat is viszont az otg miatt érdekelne. remélem erre valamelyik android guru fog írni valahogy egy otg kernelt. nemlenne rossz
sokan lenézik a huawei-t de szerintem nem rosszabb mint egy lg, samsung, sony vagy akármelyik
-
gaben0211
tag
gondolokodok egy ilyen készülék vásárlásában.lenne pár kérdésem azoknak akik y550 tulajdonosok. jönni fog rá valaha rom frissítés lollipop?mert azt írják hogy csak akkor lenne értelme a 64bitnek. lehet annyira moddingolni mint az y300-at? otg kernel gondolom nincs hozzá. xposed megy rajta? a gombsor világításhoz van valami megoldás? milyen negatívumokat tapasztaltatok eddig? root után vannak bugok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Új hozzászólás írása előtt nézz körül az Összefoglalóban!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BestBuy topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest