- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
colonell
senior tag
válasz
mr.everest #1695 üzenetére
Huawei honlapjáról húzd újra a teljes romot ha nagyon nem találsz más megoldást
-
colonell
senior tag
-
colonell
senior tag
válasz
lacibattya #1657 üzenetére
Én a P8 lightal maximálisan meg voltam elégedve. P9-ről nem tudok nyilatkozni. Nekem magas egy kicsit az ára.
-
colonell
senior tag
válasz
lacibattya #1650 üzenetére
Egyébként a KingRoot beállításoknál ott van az uninstall kingroot,esetleg rebootol,ha nem akkor tedd meg te. Tádám
-
colonell
senior tag
válasz
lacibattya #1648 üzenetére
Igen mert a HR miatt kulon particiora telepul, van ilyen modon rootolt keszulekem, turelmedet kerem, remelem annyira nem surgos
-
colonell
senior tag
válasz
#09142808 #1645 üzenetére
Bootlopnál valami olyan sérül,kitörlődik,eleve hiányzik ami elengedhetetlen a telefon bootolásához, alap működéséhez.. Legelsőnek azt ajánlom,hogy tedd fel a Huawei honlapján található legfrisseb romot az sd kártyára helyezet dload mappás úgy kapcsolom be a telefont,hogy nyomok rajta minden gombot technikával. Ha ez nem segít akkor belefolyunk a témába kicsit mélyebben
-
-
colonell
senior tag
válasz
Permet Elek #1631 üzenetére
Még nem olvastam el amit írtál,nem neked szólt. Hanem mindenkinek,ugyanis sokan nagy tévedésben vannak
Már igen: Azért elolvashatnád mégegyszer vagy ötször amit írtam
-
colonell
senior tag
IO.sys elösször is köszönöm a bókot
Tapicskolás két pont,ezen nincs mit cifrázni. Az sem mindegy mikor vetted a készüléket.... Az enyém 3 hónappal idősebb mint bátyámé és fényévekkel jobb az érintőpanele,pedig mindkettőn ugyanaz az üvegfólia van. Kamerája dettó,ugyanazon beállításokkal ,sokkal szebb képeket készít az enyém. Gyorsabb is,persze az enyémet felconfigoltam míg bátyáméra csak egy permanent rootot raktam.
Nincs olyan játék amit ne vinne el normálisan. Nem azért okostelefon,hogy minden menjen rajta folyamatosan. Aki akarja magára veszi aki nem nem,de hiába van okostelefonod ha hülye vagy hozzá. Nekem is rosszalkodott a panelem mert 2 ujjat érzékelt mikor egyet nyomtam,fel lett kalibrálva és láss csodát kutyabaja.
Végszóra annyit tudok mondani,mint bátyámnak...vedd meg az ájfont 6-ot 200-ért és nem lesz ilyen problémád,csak egy telefonod 200-ért amivel tudsz telefonálni meg MSQRD-ni(Az árakról meg annyit,hogy most vettem 25-ért egy Microsoft Lumia 640 XL LTE-t. 24 hónap garival +2 hátlappal. Fóliával.
Nincs ára ezeknek a készülékeknek,ez csak az amit a szolgáltatók elhitetnek velünk,hogy minnél több pénzt kihúzhassanak a zsebünkből,ez a nagy Magyar valóság
#elistvan ha ráfordítasz egy kis időt a "javításra" é külsőleg nincs nagy baja ,akkor megéri 9-ért mert nagyon jó kis telefon. -
colonell
senior tag
3 eres 3,5-ös jack van a telefonban. 2 eres fülhallgatónál nem szokott probléma lenni mivel ha a 2 ér keveredik max ha balancolsz veszed észre,hogy fordítva van. Headsetteknél ez ugyanúgy előfordulhat csak ott ugye 3 ér keveredhet ,tehát ha a mikrofon ér megy mondjuk a jobb oldali ér dugaljába evidens,hogy nem fog műkődni,na most képzeld el ezek véges variációját és meg is van a hiba. Rettentő bosszantó de nem tudsz vele mit kezdeni,minthogy veszel másik headsettet ,bt kihangosítót.
-
colonell
senior tag
válasz
mlacko1111 #1598 üzenetére
Üdv a klubban
-
colonell
senior tag
Kártyafüggetlen telefonok esetében ha az anyacég kiad vagy függő telefonoknál ha a szolgáltató kiad frissítést akkor azt természetesen úgy csinálják meg,hogy a leghülyébb ember is el tudja végezni. Az amit leírtam az a gyári forceupgrade,ugyenezt csinálja /csinálná ha pl a telenor kidobna egy nyilvános frissítést és rámennél az online upgradre vagy miarossebra,az teljesen jogtiszta és mókolásmentes.Tehát tudja a gyári recovery is. De ez csak ezekre a "romokra" vonatkoznak. Minden másra ott a TWRP
Esetleg annyit tudnod kell a legfrissebb verzióról,hogy van egy két bugja,lehet csak nálam de azért leírom,hogy ha felteszed utána nem tudsz majd mobilnetsávot váltani tehát csak a hálózaton lévő legjobbat tudod majd használni ami ugye a 4G. A másik pedig hogy a taskbar ikonokat csak és kizárólag a taskbarból tudod majd módosítani,ha kinyitod teljesen és ott ugye a beállítás ikon melletti gombcserés ikonra rákattintva,ez frissítés után a beállítások almenüből ugyan elérhető,de passzív beállításokat hoz ki.
Bocsi ha valamit értelmezhetetlenül írtam volna de siettem :$ -
colonell
senior tag
Letöltöd a stockot a dload mappát felmásolod az sd kártyádra a külsőre, gyökérbe, majd kikapcsolod a telefont és úgy kapcsold be, hogy nyomod közben a hangerő gombokat, igen egyszerre mindkettőt és ha felvillanik a huawei elengeded és vársz
de ehhez nyitott bl sem kell. Totálisan Stock lesz a gép gyári rom, gyári recovery, szal utána lehet nyomogatni még ha akarsz rá TWRP-t (cwm-et mindenki csak saját felelősségre mert az nem cwm...) meg root és hasonlók.
-
colonell
senior tag
válasz
Binczet #1477 üzenetére
Persze, hiszen bárhol kiütettheted, aki ért hozzá otthon is, ők is csak ugyanazt csinálják. Tehát tökmindegy, hogy te csinálod otthon, neten rendezed 8-12$-ért vagy ők csinálják negyvenér...szervíz független, szerződéses és ha megnézik azt mondják nincs gari mert ütve lett, úgyhogy erre tessék figyelni! Plusz ha magad függetlenítesz a legegyszerűbb módon azzal jogi következmények is járhatnak.
-
colonell
senior tag
válasz
Hosssszu #1475 üzenetére
Vodafonenak mások a beállításai, be kell pötyögni kézzel aztán jó lesz az(hozzáférési pontok és ott szerkeszt, mert nem biztos, hogy a simkártya ezt tudja, mivel első használatkor sms-ben szokták leküldeni) , sanszos hogy a garijegy b@szható mert ki lett ütve, telenor ugyan függetlenít +40000-ért de ugrasztja a garit mellé.
-
colonell
senior tag
Nos az a nagy harcifütty, hogy unlock kódot generálni nem tudok mert "forbidden" lett a link. Azért küldtem egy mailt a vávéjnak, hogy esetleg hátha... Mert így meg vagyok lőve a rombackuppal meg a romcserével is, úgyhogy ha valakinek van ötlete az ne tartcsa magában, mert ha van bootloader nyitó akkor lesz stock telenor mentés is
-
colonell
senior tag
(Kinguser-re gondolsz szerintem)Persze hogy törölhető de mivel az a rendszergazdai jogot kezelnie kell valaminek ezért nem érdemes,vagy átváltani superuser/supersu,de ahhoz frissíteni kell a bináris elvet azt pedig nem nagyon szereti. Viszont ha sikerül akkor a legegyszerűbb módja.
Unroot lehetséges de én eddig csak supersu-val csináltam,kingrootnál nem tudom hogy működik és itt megint előjön amit fentebb írtam.
Link2SD (Pro) ha nem is partícionálod le az sdkártyádat két részre hogy mindegyik part elsődlegesnek legyen beállítva,akkor is képes vagy átpakolni cuccokat az sd-re,mert ez nem egy gagyi app ami csak átvisz az alkalmazáskezelőbe .
-
colonell
senior tag
válasz
gaben0211 #1394 üzenetére
Y300-as kevés ideig volt nálam,moddolni lehet annyira viszont nem készült rá annyi. Xposed-nél ismert bug van rajta kis utánaolvasással elvileg javítható. gombvilágítás kilőve persze nem szedtem szét de nem észlel benne ledet semmi. Kingroot-ot ennél a telefonnál nem ismerem,másik módszerrel nem találkoztam buggal maximum figyelmeztetéssel,hogy lehet bugos. Saccpergyorsba ennyi amire tudtam adni választ
Unlock code generátor működik még fiatalok ?
-
colonell
senior tag
válasz
andatti #1330 üzenetére
Valószínűleg ott a fix/mozgó beállítás a probléma.Mikor rámész hogy beállítás háttérképként behozza a képet a "be-mark" hoz na ott ne a fix-en legyen,és reméljük csak ez a problem
Nekem a hívókép tökéletesen működik,igaz mivel másodlagos telefon ezért sosem állítottam be rajta,mindig csak a Lumián és át van szinkronizálva dzsíméllel."Szomorú" hírt is közölnöm kell: Úgy döntöttem,hogy kilépek az Y550 tulajdonosok klubbjából.Semmi más oka nincsen,mert nekem nagyon bejön a gép,minthogy nem tudok már mindehova 2 telefont . Vettem egy ugyanilyen tulajdonságú dualsimes(kisebb akku,nagyobb tárhely és kijelző,-notiled,de mióta megvan a miband nem is nézek rá) gépet. Ha meglesz a fullos stock telenor backup természetesen gondolok rátok
Akinek nagy szüksége van annak továbbra is tudok küldeni rootolt enyhén hiányos telenoros twrp backupot.
-
colonell
senior tag
válasz
andatti #1318 üzenetére
Nekem pont fordítva volt,ette az akksit melegedett mint az állat (mondjuk kinti 40 fokba nem is csodálom) Google szarjai szívták az akksit több százszorosan felkeltve a rendszert,mentek a lecsóba és tádám,egyedül a play szolgáltatások van fent mert már nem tudom megkerülni,pedig az is felesleges.Frissítések eltávolítását csináltad az alkalmazás kezelőben vagy gyári beállítások visszát? Nem tudom pontosan milyen a Play menüje,beállításai mert mióta rootolt a gép csak moddolt Play-t használok.
Dolphin tényleg kiváló böngésző,régen csak azt használtam,de újjabban fagy tabon azért nem használom,plusz a pc-n is chrome van és kell a szinkron. -
colonell
senior tag
válasz
andatti #1315 üzenetére
Namost ezek közül MINDEGYIKNEK törölhető a frissítése amivel rengeteg hely felszabadul az alap chrome 18 mega tehát csak a chrome -165 mega és nem utolsó sorban sokkal jobb mint az új. Mindegyiknél megcsinálod és felszabadul vagy 500 megád (saccoltam) A playben pedig a beállításoknál berakod,hogy csak kiabáljon ne frissüljön. Pl messengerből is egy ezer éves verzsönt használok,ugyanazt tudja amit a jelenlegi csak 40 megával kisebb és kb ugyanennyivel kevesebb ramot is eszik. Valamit kell alkotni a Googlenek is hogy mindig vegyél nagyobbat
-
colonell
senior tag
válasz
Auratech #1310 üzenetére
Én spec szakítottam 5 percet rá
Ki nem állhatom ha teli van minden mocsokkal a telefonom amit nem is használok.
Azért veszek androidot és nem ájsz@rt,mert szeretem az egyediséget amit valamelyest lehetővé tesz az android a root hozzáférés pedig ezt is megnöveli
Plusz nekem hobbim a mókolgatás,de ugye ez nem mindenkinél van így úgyhogy ez csak egyedi ok -
colonell
senior tag
Kedves bátyám,ha úgy dönt,hogy kirootolja a telefonját akkor tudok majd szolgálni full gyári 239-es rommal,de addig csak ilyen belenyúlkált telenorossal tudok szolgálni (pl nincs benne boothang,számológép)
-
colonell
senior tag
Nekem nem hiányzik a Lolli,sőt,lehet csak a lustaság de nekem jó lenne az ICS erre is. Annyival nem jobb amennyivel többet esznek a rá írt appok,egyszerűen számomra ez már csak rongyrázás. Persze itt lehetne mondani hogy akkor használjak 3210-est
ki tudja,lehet öregszem xD
-
colonell
senior tag
Nem igen használ a romcsere a kis aranyosnak mert mióta fent volt a cm azóta nem láttam 4G-s hálózatot 1 cm-re tőle egy "szűz" Y550-en simán jön
-
colonell
senior tag
Widget csak bedobja ahol a beállításokban lenne a helye,de mivel nincs így nem tudod állítani. Megjött a MiBand2-őm tehát folyamatosan megy a bluetoothom és mivel 4G perpill nincs 2G -re meg nem tudom állítani így a 3G+bluetooth kombó 11 óra alatt leszedi az akkut 20% alá
-
colonell
senior tag
válasz
fannszabjan #1214 üzenetére
Nem értem nekem közepes használatnál elment 2 napot állandó netkapcsolattal,4G elviekben kicsivel eszik többet mint a 2G míg ugye a 3G a katasztrófa,nálam ez igazolódik.
Úgyhogy kedves Telenor kurv@ra megcsinálhatná már normálisra a hálózatot... :@ -
colonell
senior tag
Több mint egy éve van cm11,úgyhogy igen úgy néz ki.Huawei-n meg pláne furának tűnik az EmotionUI után. Lehet telepíteni apk-ból gapps-et csak fel kell hozzá patchelni a core.jar szóval nem éri meg a fáradtságot. Inkább felteszel egy minimal kk gapps-et és azt töltöd le play áruházból /gondolok itt:chrome,gmail/ amire szükséged van
de ez a partició megkavarás engem speciel egyre jobban zavar mert a twrp nem tudja rendesen felmountolni.... és ha jól láttam,ahogy a rendszer is elsődleges a külső sd kártya de elé van emulálva a belső sd (wtf?!?!?! minek ez a kavarás) Tehát pont fordítva van mint normál esetben így maximum a játékok obb-je megy külső-re de az összes többi meg a belsőre amire viszont elég kevés a 1,5 giga.
Viszontjó lenne végre megtalálnom,hogy lehet KK-n rendszeralkamazássá alakítani felhasználói appot,ugyanis system partíción az eddigi ~230 mega szabad hely helyett ~800 van amire még elférne egypár dologIO.sysholnap azaz a mai nap folyamán megkeresem.
-
colonell
senior tag
Leszedtem egy minimal gapps-et azt még mellétolom és tádám
gd-spawn Titaniumnak semmi baja ezzel a cwm-es superuserrel (legalábbis a törléssel biztos nem) olvass vissza,megírtam a szolgáltató által feltelepített appok letörlésének a menetét
IO.sys lehet azt is hozzá kellene csapni az összefoglalóhoz -
colonell
senior tag
Nem szeretném elkiabálni a dolgot de tegnap megérkezett a legújabb immáron csak kisebb bugokkal működő CM11 Kamera,wifi adatkapcsolat javítva rajta egyszóval működőképes Rom . (Végre eltűnt a a motskos telenor hu kiírás is
)
Nemtudom hogy csak 3G képes vagy éppen a szolgáltató gondolja úgy,hogy nem kell nekem az az LTE. Egy órája raktam fel úgyhogy az akksi időről nemigen tudok nyilatkozni (26%-24%-ra ment le beállítottam meg telepítgettem) Majd az aktív használat elmondja,mivel működőképes ezért martadUI.: Egyetlen "hibája" hogy nincs elsődleges tárhely állítási lehetőség,viszont beépített root-os a rom ezért ugye azt pakolunk és oda ahova akarunk
-
colonell
senior tag
Szerintem se tedd fel, viszont ha jól emlékszem 2 steppes úgyhogy első körben az egyes dload majd kicseréled a dload tartalmát nyilván ha már felment az első majd ugyanúgy reboot hangerő le+fel-el és folytatja.
Viszont én ilyennel még nem találkoztam,tudnál adni egy linket hogy te honnan szedted le így? Már hogy a vendort is,mert arra nagyon kívancsi lennék -
colonell
senior tag
-
colonell
senior tag
Meguntam a gyári launcher,de csak mert találtam működő Trebuchetet ^^
-
colonell
senior tag
Ma újra úgy döntött a Telenor,hogy mi az atyaégnek kell ezeknek LTE-s hálózat akinek van az sz*pjon keményen akinek meg nincsen az meg használja eddig is normálisan.
Én tökéletesen megvolnék 3g-s nettel is de akkor legyek elérhető mikor be van kapcsolva a dög és nem az történik meg hogy nem érnek el,vagy nem tudok telefonálni,mert eldobálja a hálózatot az LTE-s készülék :@ -
colonell
senior tag
Valószínűleg az email kliens a problémás nem böngészőből megy,nálam is volt hasonló gond a céges emailekkel,de mivel magántelefon így nem nagyon izgat,hogy nem tudom akárhol nézegetni a céges "hírfolyamot" de a lényegre...nem találtam rá megoldást,hogy működésre bírjam az email klienst.
-
colonell
senior tag
Olyan létezik,hogy pl a Xiaomi karkötő ár függvényében több vagy kevesebb funkcióval rendelkezik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Új hozzászólás írása előtt nézz körül az Összefoglalóban!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest