- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
1) Miért van az, hogy a 3,5-es kimenetére nem mindegy milyen headsetet, vagy AUX kábelt dugok?
Van amelyikkel nincs hang, van amelyikkel spontán alkalmazások nyílnak meg, záródnak be, s van amellyel tökéletesen működik.2) Volvo gyári audiorendszerhez BT-on csatlakoztatva (fülesként ismeri fel a teló) csak a telefon kihangosítója működik. Rá lehet valahogy bírni a telefont, hogy a mádia hangokat is megszólaltassa a Volvo cucc?
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Ráültem a telefonra, elrepedt a kijelző üvege.
Vettem hozzá egyet, de két üzletben tudták kicserélni, mert olyan erősen van ragasztva a gyári, hogy nem tudták leszedni az eredetit.
Tapasztalt más is ilyen problémát?
Szeged viszonylatban kit ajánlotok a cserére? -
Jabby
őstag
Sziasztok!
Gesztusvezérlés van az Y550-en? -
Jabby
őstag
Android upgraderől még semmi hír? Már megjelent a 6.0 is...
-
Jabby
őstag
Ennél strapabíróbbat nem találsz: Tempered glass
-
Jabby
őstag
Közben a Beállítások -->Hívás menüben találtam egy Híváselutasítás SMS-ben menüt, de itt sem tudom deaktiválni ezt a feature-tTettem pár próbát. Úgy tudtam produkálni ezt az SMS-es híváselutasítást, ha a hívás jelzésnél felfelé, az SMS ikon irányába húzom az ujjam. Ekkor lehet kiválasztani a beállított SMS szövegét.
Úgy látom érdekes tapizások történnek a zsebemben... -
Jabby
őstag
Üzeneteknél a "Gyorsszövegek kezelését" hogyan lehet állítgatni?
Pl. kikapcsolni, hogy ne küldözgessen hülyeségeket nem fogadott hívás esetén? -
Jabby
őstag
Tettem vele én is pár tesztet ugyanazzal a verzióval, kétszer csak úgy eltűnt az SD-ről a Content mappa mindenestül, valamint a Vocalizer TTS-t használva minden utcanévre ugyanazt az érthetetlen hablaty hallható.
(#708) Binczet
Egyenlőre nincs olyan gondom az Y550-el amiért fél év múlva kukába dobnám. -
Jabby
őstag
Valaki tett már rá üvegfóliát?
-
Jabby
őstag
Beállítások --> Védett alkalmazások pontosan mit jelent?
-
Jabby
őstag
Nuance TTS hang bizonyos navinál nem akarja az utcaneveket magyarul mondani.
Beállítások --> Nyelv és bevitel --> Szövegfelolvasó kimenetnél bejelölve a Vocalizer TTS motor.Még valahol kell valamit állítani? Nert pl. több helyen olvastam, hogy a "Hang fájlok könyvtára"-t is be kell állítani, de ilyen lehetőséget nem találok a Y550-ben.
-
Jabby
őstag
Most próbáltam ki az ultra energiatakarékos módot, tényleg nem rossz dolog.
Lehetne ennek kapcsolgatását valahogy automatizálni, hogy adott időben kapcsolja be, reggel pedig lépjen ki belőle? Létezik ilyen app?
-
Jabby
őstag
válasz
Viktor0610 #619 üzenetére
Köszi a tippet, a leírás és a képek alapján nagyon jó app-nak tűnik, csak sajnos root hiányában nem indul el.
Más:
Xiaomi Mi Band karkötőt használ valaki Y550-el?
Mik a tapasztalatai, működik minden funkciója? -
Jabby
őstag
RDS-t tudó rádió app-al ki lehet váltani a gyári rádió alkalmazást?
RDS FM radio-ra rákeresve kipróbáltam 5 app-ot, de egyik sem tudta az FM-et -
Jabby
őstag
Igen, vagy tartalék töltő, vagy csak egy mikró USB kábel, esetleg akiknek ezek sem megoldások, akkor a hátizsákba egy jó minőségű, olcsó p.b.
-
Jabby
őstag
Igazad van, tesztben már sántít a multitpuch, de amire én használom egyáltalán nem feltűnő, nem zavaró. Térképeken is zoomolgattam, együtt lehet vele élni.
#colonell-hez hasonlóan engem is jobban zavar a statusban az a nyamvadt Telenor HU felírat ami tök feleslegesen foglalja a terület 1/4 részét, + ami még a teló hibájának tudom mondani a rezgés hiányát.
Más:
1) Tudtok ajánlani megfizethető árban olyan stabil autóstartót amelybe lehet tölteni a telefont, nem nyomja az oldalsó gombokat, s a kamera lencséjét sem takarja el?2) BT headsettel hogyan tudnám használni a hanghívást, + vezérlést?
Valami külön alkalmazással? Mert ha a headseten bármit nyomok, akkor a telefon kijelzőjén megjelenik egy iniciális felírat, s onnan még 20 perc múlva sem mozdul el. -
Jabby
őstag
300-400 MB szabad hely nálam is van, de keveslem. Vagyis a teló kevesli.
Lehet ott szúrtam el, hogy nem azzal kezdtem a telefon beüzemelését, hogy a beállításokban az SD kártyát választottam ki?
Holnap lesz időm, legyalulok mindent, s kezdem elölről az app-ok telepítését.
Ha ez sem hoz megoldást, akkor megpróbálkozok a rootolással. -
Jabby
őstag
Rootolás milyen OS PC-vel biztonságos? XP, vagy Win7?
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
- A root megoldja az 1,6GB-os memó problémát, azaz át lehet rakni az appokat SD-re?
- Gyári demo/fizetős játékokat hogyan lehet kigyomlálni? -
Jabby
őstag
Gyári Facebokkal lehet valamit csinálni, hogy ne generáljon napi 300-800 MB adatforgalmat? Elég lenne ha csak a személyes prvi üzeneteket kapnám meg.
Értesítésre a NoLed app-ot használom, miért van, hogy a Viber egy éjszaka 15-20 értesítést küld, miközben nincs se nem fogadott hívásom, se üzenetem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Új hozzászólás írása előtt nézz körül az Összefoglalóban!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest