- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- iOS alkalmazások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moki2
aktív tag
Köszi
.Nagy része a kínai huawei oldalról van csak a felbontás nem passzolt az y 550-hez. Aztán a végén úgy belejöttem hogy csináltam 3-at saját szájíz szerint
.Igazából csak winrar , jegyzettömb és képszerkeztő program kell hozzá , meg számológép
.Havas? Az Uphillre gondolsz?Ott böködtem egy ideig mire rájöttem hogy a csónakot kell elhúzni a feloldáshoz
.
-
Moki2
aktív tag
Itt van egy csomagban az összes téma amit szabtam . Rar-ból kicsomagolni , belső tárhely HWThemes mappájába bemásolni.Aztán belépni a témaválasztásba és várni egy kicsit , majd meg is jelennek ott.
[link] -
Moki2
aktív tag
Azért pontosítok,a rar-ból azért ki kell csomagolni , csak a hwt file-okat nem kell kicsomagolni
.Még hátravan kb 9 amit átszabok egyszercsak ,akkor majd azokat is linkelem.
-
Moki2
aktív tag
válasz
MoneyHunter #853 üzenetére
Szívesen.És a testreszabásnál mixelheted is a témákat,egyikből kiválaszthatod a hátteret míg a másikból a feloldás módját
-
Moki2
aktív tag
válasz
MoneyHunter #851 üzenetére
Ez nálam is volt ,úgy orvosoltam hogy a választott témánál kiválasztod -testreszabás-főképernyő háttérképe-ráböksz egyre majd a felső sorban görgethetőre bök.Esetleg az is lehet gond ha több a görgethető lap mint 3 mert annyira vannak szabva a hátterek ahogy nézem.
-
Moki2
aktív tag
Témák most már itt
[link] -
Moki2
aktív tag
Itt egy pár Y550-re szabott téma akit érdekel.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Új hozzászólás írása előtt nézz körül az Összefoglalóban!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Formula-1
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazon Prime Video
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest