- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
colonell
senior tag
Félreértettem a kérdésed, sorry :$
Tehát az odex mellékkettel rendelkező appokat bármely normálisabb root uninstaller tudja törölni (Én Titanium Backup-ot használom erre, kitörli amit ki kell)
Én speciel átalakítottam deoexedre mindegyiket mert az kevesebb helyet foglal. System\privapp mappában is vannak odexel rendelkező és ilyen módon törölhető appok DE azok törlését nem ajánlom senkinek! Kivéve persze a programozókat.
A mytv, twitter meg még rosebb tudja miket nem enged törölni, azokat pedig elsőnek kifagyasztjuk a rendszerből, hogy ne zabálja a ramot és ne idegesítsen a nemlétező app ikonjával majd akármilyen root explorer: írhatóként csatol ( total commanderben ez a lépés kihagyható) system\delapp mappából kitörlés, így nem tudja magát újrapakolni.
Biztonsági mentés mindig jó ha van! Ha valamit érthetetlenül írtam kérdezzetek nyugodtan -
IO.sys
őstag
Ott van a link az útmutatóban, de kimásolom:
1) Download the TWRP Image file Link
2) Place the image file in the same directory as fastboot.exe
3) Connect phone in fastboot mode
4) Check compatability by booting only initially.
Code:
fastboot boot TWRP_y550_02150131.img5) if boots correctly go back into fastboot mode and run in the dos window
Code:
fastboot flash recovery TWRP_y550_02150131.imgHogyha ezt nem tudod megfejteni egy szótárral, akkor magyarul leírva se tudod megoldani a helyzetet. Ráadásul ha ez nem oldja meg a problémát, és a teljes rootolás újbóli elvégzése sem, akkor teheted fel a gyári romot, ami még ennél is bonyolultabb. Szóval ha nincs egy kis angol fordítási hajlandóságod, akkor eléggé meg vagy lőve.
-
joci86
senior tag
Bitdefender Antivirus Free Nincs teletömve mindenféle hülyeséggel, kicsi, kevés erőforrást használ. Telepítés előtt megnézni az alkalmazásokat, hogy minden rendben van-e velük vírusügyileg. Amolyan minimális védelmet biztosít, ami nem árt, ha van. Bitdefender PC téren is a legjobbak közé tartozik.
Volt már olyan alkalmazás, amit nem engedett telepíteni, úgy emlékszem valami billentyűzet volt (akkor még nem találtam rá a Swiftkey-re) -
joci86
senior tag
Én összekötöttem a webkártyámat a Google Wallet-tel, ez pont internetes vásárlásokra lett kitalálva. Szerintem másként nem működik a dolog, kell egy kártya, amit megadsz a Wallet-nél. (a legbiztonságosabb a webkártya/internetes kártya/virtuális kártya. ki hogyan nevezi)
A kamera progit úgy általánosságban ajánlottam mindenkinek, csak nem akartam ezért dupla hozzászólást
Egyébkét az ingyenes verziója sem rossz. Pontosan nem is tudom, mivel tud többet a fizetős, inkább megvettem, nehogy később derüljön ki, hogy pont azt nem tudja, ami nekem éppen nagyon kell
244 Ft volt, kb. egy fél literes kóla ára -
joci86
senior tag
Ez a legjobb
Az idő előrehaladtával egyre többet tanul (mondjuk ez kicsit ijesztő), később elég lesz csak elkezdeni a szavakat, kitalálja, mit akarsz írni.Más:
Most 50% kedvezménnyel meg lehet venni: A Better Camera Unlocked
IO.sys kolléga dicsérte a múltkor, így rákerestem. Egész jóSötétben készült képek, kb 1 méterről.
Gyári kamera app
(sajnos nem sikerült ugyanonnan fényképeznem, és lusta voltam újra fényképezni)
-
joci86
senior tag
Swiftkey. Kipróbáltam előtte többet is, de szerintem messze ez a legjobb. Ráadásul már ingyenes. Én anno még megvettem egy ezresért, de megérte. Hát még ingyen!
Néhány hét használat után elég csak elkezdeni a szavakat, elég hatékonyan kitalálja, mit akarsz írni. Persze a ragokkal lehet szenvedni, de ez inkább a magyar nyelv sajátossága, mint sem az alkalmazás hibája. -
joci86
senior tag
Köszi!
Hasonlan gondolkodom én is. Ace4 és F60 nagy hátránya a közelségérzékelő hiánya, ettől félnék is, de csak megoldották a két koreainál, sokan használják őket gond nélkül. Ace4-nél az AMOLED, míg F60-nál a jó eséllyel 5.0 frissítés (olyan készülékek kaptak 4.4-et legutóbb, hogy csak lestem...) vonz a kompakt méret mellett. Mindegyiket kipróbáltam, gyorsak, akadásmentesek, G620S talán kicsit nagy lenne.
A recsegésről a tesztben olvastam, és miután a Redmi 1S-em is recsegett pár hónaposan, nem lepődnék meg rajta, ha ennél is előfordul. -
Degeczi
nagyúr
Mégegyszer: az, h még két ujjat sem képes elvárható módon lekövetni, csak másodlagos jellemzője a hitvány érintőpanelnek, az elsődleges probléma az, h sokkal pontatlanabb egyujjas használatban is, mint egy korrekt példány, ez tűnt föl már az első percekben, ezért került sor egyáltalán tesztprogramra.
Emlékszem, az egyik első program, amit föltelepítettem volna, hosszú elfogadási listát dobott föl, így az "Elfogadom" vékony csíkszerű gombja a képernyő jobb alsó részére került - és ott vagy 4-5x rá kellett mutatni, mire regisztrálta a gombnyomást... Kedvenc számológéprogramomban pedig bal oldalt legalul van a 0, ott is gyakran előfordul, h többször kell megnyomni, mire észreveszi
(ez tipikus a rossz minőségű érintőpaneleknél: a szélek felé, különösen legalul romlik le a pontosságuk alaposan, 1-2 centivel följebb már sokkal jobb a helyzet)Miközben jó, ha $1-t megspóroltak ezzel a gyártási oldalon...
Másrészt teljesen jó lenne, akku üzemidőben a 3 nap is stabilan megvan, pedig persze használatban van (napi min. 0.5 óra beszélgetés, 1.5 óra zenehallgatás, folyamatos levélellenőrzés két emailprogrammal is, persze állandóan bekapcsolt 3G-vel és wifivel, néhány egyéb program rendszeresen elindítva, és a Google helyszolgáltatás is engedélyezve). Ugyanilyen körülmények között a korábbi telefonom minden este a töltőre kellett tennem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Új hozzászólás írása előtt nézz körül az Összefoglalóban!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- Napelem
- OLED monitor topik
- EAFC 25
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest