- Mobil flották
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IO.sys
őstag
válasz
gaben0211 #1400 üzenetére
A telefon nem tökéletes, de azok az emberek se, akik a kákán is csomót keresnek, és találnak is, ahányat csak akarnak. Sok vita volt itt ebből.
Nekem semmi bajom a telefonnal, tetszik rajta a rom is, láttam már pár androidot, de ezt eszembe se jutna lecserélni. Sokaknak kevés a belső tár, nekem még nem sikerült megtöltenem. A ram se kevés. A kamerája jó fényben nagyon jó képeket csinál a többi telefonhoz képest ebben az árkategóriában. Igen, a gombok nem világítanak, na bumm. A tapicskolószenzor meg eldobja az egyik ujjad, ha túl közel húzod őket. Brit tudósok felfedezték a megoldást: Ne húzd túl közel a két ujjad. A hátlap recseg, ha rosszul rakod fel. Erre is van megoldás... jól rakd fel. Maga a burkolat olyan szar műanyagból készült, hogy meg kell tanulni fogni. Sokan vettek emiatt szilikon tokot. Aztán lehet, hogy lesz rá nyalóka, de nem lehet tudni.
Szóval ha a felsőkategória tudását várod, akkor nem jó ez a telefon neked, amúgy meg egy fürge kis jószág, szép a kijelzője, és anyám 4000-es előfizetése mellé nekem bőven megérte 17000-ért.
-
colonell
senior tag
válasz
gaben0211 #1394 üzenetére
Y300-as kevés ideig volt nálam,moddolni lehet annyira viszont nem készült rá annyi. Xposed-nél ismert bug van rajta kis utánaolvasással elvileg javítható. gombvilágítás kilőve persze nem szedtem szét de nem észlel benne ledet semmi. Kingroot-ot ennél a telefonnál nem ismerem,másik módszerrel nem találkoztam buggal maximum figyelmeztetéssel,hogy lehet bugos. Saccpergyorsba ennyi amire tudtam adni választ
Unlock code generátor működik még fiatalok ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Új hozzászólás írása előtt nézz körül az Összefoglalóban!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest