- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Epiph
tag
Ha van gmail fiók, akkor a gmailon belül be lehet állítani, hogy "áthúzza" az emailokat a freemailről. (Mivel mind a kettőt használom én is így találtam a legegyszerűbbnek, mivel nem kell több klienst használnom) És akkor a gmail levelező app -ján belül megtalálod a leveleket
-
Epiph
tag
Érdekes dologra jöttem rá a hálozat eldobálás kapcsán...: A házban csak az egyik szobában csinálja...
Pedíg ott nincs semmi extra
De azt akármikor. Viszont 3G nél már nem.... csak a 4G -t dobálja el.. Máshol viszont tökéletes. Eddíg nem csinálta , változások nem történtek, Másik (Sony) telefon nem csinálja.
-
Epiph
tag
Akkor kezdek megnyugodni
Bár egy Sony van még a a családban... az nem csinálta... bár lehet mire eszembe jutott megnézni addígra már jó volt a "torony"
-
Epiph
tag
Ma vicceskedett kicsit a teló... reggel hol volt térerő hol nem pillanatokra... eldobálta a hálózatot ( volt restart, akksi ki -be , sim ki be akkor is) aztán átváltottam 3g re akkor meg jó.. Gondoltam viszem vissza hétfőn addíg meg így megy aztán délután rápróbáltam azóta tökéletesen megy... tapasztalt már valaki ilyet?
-
-
Epiph
tag
Üdv!
Az mitől lehet,hogy hiába kapcsolom ki a wifit, ugyanugy a háttérben megy miközben, azt jelzi, hogy nincs bekapcsolva. Nem is zavarna ha nem húzná az akksit... -
Epiph
tag
Üdv!
Ma vettem egy ilyen készüléket. Azt vettem észre, ha felteszek egy launchert (apex, go) akkor néha problémával leáll, illetve az első esetében egyszer restartolt, ásodik esetébe meg folyamatosan neki állt restartolni... alig hogy bejött a rendszer már lötte is ki... és melegedett is. kikapcs, bekapcs azóta ok... bár inkább letöröltem a launchereket. Amúgy sem lehetett kiválasztani egyiket se alapértelmezetnek. Volt már iylen tapasztalatotok, vagy mi lehet a gond? Gyárival nem indult újra egyszer sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Új hozzászólás írása előtt nézz körül az Összefoglalóban!
- Autós topik
- Raspberry Pi
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest