- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tyba7
tag
-
tyba7
tag
Sziasztok. Az aksim gyorsan merül. Tudnátok segíteni hogy mi lehet a baja? Most 32% áll és 11 óra 49 perce van a tőltőről levéve. A legtöbbet a kijelző evett 43% utána az Android rendszer 20%. Gondolom valami app beragadt mert eddig 1,5 napig is birta
-
tyba7
tag
Akkor hol találom őket?
És akkor gondolom hogy amit én találtam az a telepített programok -
tyba7
tag
Mikor a felesleges rendszer alkalmazásokat tőrlöm root explorerel akkor csak a apk-ot töröljem vagy a odex fájlok is mehetnek a "kukába"?
-
tyba7
tag
egyáltalán nem értem hogyan kéne felrakni a TWRT
-
tyba7
tag
Sziasztok. Rootoltam a telót. felraktam a superusert és újra akrarom indítani a rendszert de mikor újra indítanám mindig a cmw-t hozza be... mi a baj?
-
tyba7
tag
Gondolom ez a root fake: [link]
-
tyba7
tag
Sziasztok. Szeretnék venni egy 32 gb-s memória kártyát.
nézelődtem az ebayen és olyan 5000 ft körül vannak ott. ezek most tényleg annyik vagy ezek hamisítványok? PL ez:[link]
Vagy ha valaki tud egy megbízható eladót akkor kérem linkelje már el. -
tyba7
tag
Ti melyik GPS-t használjátok? Mert amit én használtam három betűs navit az a Y550 megvan bolondulva.
-
tyba7
tag
Nem tudjátok hogy az AirDroid miért fut állandóan a háttérben? Amint kilövöm egyből visszatőlti a telefon a memóriába. Vagy ez így normális?
Eddig nem használtam ezt a progit..........
-
tyba7
tag
Ti használtok vírusírtót? Egyáltalán kell droidra? Kb 4-5 éve használom a droidot és sose volt vírusírtom mert feleslegesnek érzem, de érdekelne hogy ti használtok valamit?
-
tyba7
tag
(#569) joci86: Köszi tényleg jó!
A T-Mobile előfiezetésemel tudok vásárolni a Play-ről úgy hogy a havi előfizetésből vonja le a pénzt?
-
tyba7
tag
Sziasztok. Ti melyik billentyűzetet használjátok?
-
tyba7
tag
Lőttem egy screenshotsot a Rel Racing-rol hogy lásd ott is milyen apró gombok vannak a széleken.....Én ha ezeket megnyomom akkor reagálnak és úgy ahogy kell. Az tény hogy nem a legjobb kijelző van benne de nekem nem fordult elő még olyan hogy 4-5x kellet megnyomnom egy gombot hogy a telefon megértse hogy mit akarok. Arra nem gondoltál hogy a tetelefonod kijelzője rosszabul van kalibrálva mint az enyém/többiek telefonja?! Lehet egy szervizet megérne. Mert tényleg nem egy csúcs kijelző :/ De azért nem ennyire rossz. Vagyis nekem nem. És a többiek se panaszkodnak rá.
-
tyba7
tag
Átlagos napi használatal kb 2 nap (kis wifi, játék, netezés 4G-ről, telefonálás) ha nagyon meghajtod akkor nap végére már rá kell rakni a tőltőre de nálam még akkor is 20% körül van az aksi...Nekem egyáltalán nem recseg-ropog és itt a fórumban senki nem is panaszkodott erről a jelenségről. Én is ezek a telefonok között gondolkodtam. Ace 4 jóval drágább mint ez és annyival nem is jobb! Sőt!! Elég sok szenzor kivan belőle sporolva amit még sokat is használnál. F60 nálam az azért esett ki mert LG, hajlamosak arra hogy a rendszert ne optimalizálják megfelelően...és drágább. G620s én azt akartam venni csak nem volt kapható. De nem bántam meg hogy az Y550 vettem meg mivel ebbe kissebb felbontású a kijelző így ez a proci vígan meghajtja az Y550-t. És persze az Y550 olcsóbb mint a G620s. Most a topikban avval riogatják az embereket hogy "csak" 2 újjat érzéket a teló. Én észre se vettem amíg nem olvastam itt a topikban. Szerintem együtt lehet vele élni (tényleg észre se vettem és ha nem hívják erre fel a figyelmem akkor észre se veszem). Ennyi pénzért szerintem ez a legjobb telefon amit most vehetsz. Ha "tökéletes" telefon kell akkor nézz szét a 100.000 ft feletti kategóriában. Ha pedig kell egy jó telefon jó áron akkor ez a te telefonod csak 1-2 komprumisszumot kell kötnöd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Új hozzászólás írása előtt nézz körül az Összefoglalóban!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest