- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
Pontosan tudom, hogy miről beszélsz, de az a baj, hogy egyik ROM-ban sem volt ilyen lehetőségem! Lehet, hogy gány a ROM amiket CM-ből kaptam, de azóta feltettem még két User ROM-ot, azokban benne van ez a lehetőség (Fusion és HTC). Egyből megtaláltam és be is állítottam, érdekes módon ezeken megy is a NET. Most a Fusion-t próbálgatom, mert a HTC-ről leszedett sem volt 100%-os, ugyanis a két kezdőoldal közül az egyik hófehér volt és azt írta ki mikor oda lapoztam, hogy : az alkalmazás nincs telepítve. Ezt nem értettem és mivel nem találtam megoldást rá, le is szedtem.
-
DeniL
tag
Megválaszolom saját magamnak, hátha másnak is kellhet még. Csodálatos, hogy bekapcsolom a hangbeállításokban, hogy "csengéskor rezegjen" és nem funkcionál a rezgő. Hanem a telefon/tárcsázó (dialer) beállításaiban kell bekapcsolni....Ott bepipálva ugyan ezt, már működik...
-
Bass
addikt
Sokan irjatok h a fusion x franko,melyikaz a verzio ami tuti akku idoben is,linket dobna valaki? Bar a cm11-el elegedett vagyok es a temak is tutik de hatha jobb,elotte ilusion volt fent az is stabil volt. A teljes gyari vissza allitas bekerul magyarszki az elso hsz be nem tudja valaki?
-
-
q012345
tag
Nekem az Apex jött be legjobban, bár a Next jobban tetszik de lényegesen jobban eszi a memóriát. A twrp -ben mindig célszerű a legújabbat használni szerintem, én a 2.6.3.3 -at használom, bár kipróbáltam a a cwm -et is de ennek jobban tetszik a kezelő felülete. A twrp 2.6.3.3 recowery-t csak a cm11 -hez nem ajánlják, a leírás szerint mert abban a legújabb cwm-et írják.
-
fricy81
tag
Ezekkel a jelenségekkel nem találkoztam, és más bugokkal szívok.
A wifit nekem a Llama nevezetű app kapcsolgatja attól függően hogy hol vagyok, (király app, ajánlom!) ezért nem is tűnne fel hogy lassan áll rá wifire, mert mire itthon előveszem a telefont már volt ideje kapcsolódni. Viszont a legújabb R19 verzióban valami elcsesződött sajnos, jelesül a bluetooth nem mindig működik, a GPS meg néha magától elindul. R16-os jobb volt.
Stock kernel? Nem eredetire gondoltál? A stock az a Huawei kernelének a neve, én úgy tudom az nem megy CM-el. Cexstel szvsz jobb mint Kra1o5-é, smartass governorral ajánlom, nekem bejön. Csak ne az utolsót rakd fel, mert az instabil, a v0.5 jó.
-
fricy81
tag
Hááááááát. Izé.
Lag most nincs 10.1-en nekem. Ez az egyik ok amiért használom. Érzetre villámgyors. Akksiról viszont jobb nem is beszélni, pláne a tegnapi frissítés után. Khmm, volt ez már jobb is.Attól függ mire kell a telefon: ha chat, böngészés, telefonálás a fő, akkor érdemes kipróbálni. Ha játék, videónézés és az akksi fontos, akkor maradj inkább stockon, az Ilusion egész jól sikerült.
-
Bass
addikt
Elvileg igen,én stabilan használtam a galaxy ace-n ezen stabil még nem volt,nálam az a verzió amit feltettem a beépített böngésző volt ratyi illetve vadászni kellett rá gappsot és néha belassult de jó funkciók voltak benne és van full témaletöltés hozzá(nem gyári huawei),amúgy újraindítást nem tapasztaltam csak belassulást de az néha még idegesítő volt de azóta kijött vagy 5-6 update,követni kell és lehet egy nightly verzió is stabilan működő,próbálgatni kell a romokat mert istenigazából mindenkinek más jön be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest