- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe8719
senior tag
Az bizony kéne, de sajna már túl nagy..
Az idei Sony felhozatal nagyon nem jön át eddig, az én szememben már a tavalyi sem közelítette meg a 2011-es palettát..
Először vagyok úgy egy készülékkel, hogy hiába a bődületes választék és nem lenne rossz valami többmagosra lecserélni, de egyszerűen nincs alternatíva helyette. Technikailag sem, dizájnra meg aztán végképp..
Egyszerűen bármit nézek, az vagy egy péklapát (4,3"nál nagyobb nem kéne), ha meg nem, akkor vagy a hardver, vagy a külső, vagy a hangja béna és ezek permutációi.
2013 van, el van árasztva a piac, mégsincs egy normál méretű, CPU/GPU/RAM szempontjából a kornak megfelelő hardverrel szerelt okostelefon, ami esetleg ki is néz valahogy, és nincs csillagászati ára.
Nem hiszem el, hogy egy ekkora piaci rést senki nem akar befoltozni..
(esetleg még SGSII játszana, de amoled a beégés miatt nem kell, ráadásul még mindig nevetségesen drága.)Tárhely meg jó ha van, a 64 gigás iTouch 4em mellett el lettem kapatva rendesen.
Bocs a hosszú offért
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest